40c650 - 42ld750-42s20

Μου φενετε πως θα την παρταγγειλω...διαβαζω καλα λογια γενικα εδω ,σε μαγαζι που την ειδα μαρεσε σε hd που επαιζε αλλα σε τηλεοπτικο οχι κ τοσο καλη...αλλα εχει κ τον media player οποτε ξεμπλεκεις κ μαυτο κ δεν χρειαζετε να ψαχνω για εξωτερικο

Στα 2.2 μετρα θα αγοραζα 50αρα πλασμα για αναλογικο σημα ανετα αλλα δεν τολμαω να σου προτεινω πανω απο 40-42" LCD.

Αν παρεις την 47LD750 θα βλεπεις ποδοσφαιρο και θα βριζεις.
Γιατη ετσι??με τα 200hz ok 100hz.??

Οποτε 46s20 42ld750 40c650...

Παιδια βρηκα 42u10 570ε πως σας φενετε για την χρειση που την θελω?κ σε σχεση με την 40c650??

Τωρα βαζεις δυσκολα γιατι δεν εχει media player ουτε καμια αλλη ευκολια η U10.

Σε εικονα ομως κατα την γνωμη μου δεν συγκρινεται με την C650. Και πολυ καλυτερο μαυρο εχει και κινηση και πιο φυσικα χρωματα.

Είδα χθες το ματς Κροατία-Ελλάδα στο ταπεινό μεγάλο κανάλι και έπαθα πλάκα στην 42LD750.Κάποιοι θεωρούν τις Samsung lcd καλύτερες σε τηλεοπτικό σήμα;Ας αγοράσουν lg lcd πρώτα και μετά να μας το πούν.Άσε που παίζει τα πάντα απο usb.

Είδα χθες το ματς Κροατία-Ελλάδα στο ταπεινό μεγάλο κανάλι και έπαθα πλάκα στην 42LD750.Κάποιοι θεωρούν τις Samsung lcd καλύτερες σε τηλεοπτικό σήμα;Ας αγοράσουν lg lcd πρώτα και μετά να μας το πούν.Άσε που παίζει τα πάντα απο usb.

Τοσο καλη φηλε? απο nova η απο αναλογικο?

δεν παιζει ηχο DTS και ολες οι ματροσκες που κυκλοφορουνε εχουνε ηχο DTS
οποτε εχεις εικονα χωρις ηχο

Απ'ότι ξέρω ματρόσκες αν δεν κάνεις μετατροπή τον ήχο σε ac3 δεν παίζουν πουθενά(λόγω δικαιωμάτων).Παράληψή μου που δεν το ανέφερα.
Λίγο πριν μετά της θυγατέρας μου έβλεπα ένα υπέροχο κόκκινο δωμάτιο(το σήριαλ)ο λ ο κ ά θ α ρ α.
Υ.Γ.Δεν έχω νόβα.(απάντηση σε άλλο post)

Απ'ότι ξέρω ματρόσκες αν δεν κάνεις μετατροπή τον ήχο σε ac3 δεν παίζουν πουθενά(λόγω δικαιωμάτων).Παράληψή μου που δεν το ανέφερα.
Λίγο πριν μετά της θυγατέρας μου έβλεπα ένα υπέροχο κόκκινο δωμάτιο(το σήριαλ)ο λ ο κ ά θ α ρ α.
Υ.Γ.Δεν έχω νόβα.(απάντηση σε άλλο post)

Δλδ γενικα ευχαρηστιμενος απο την αγορα ε?ποσο την πειρες κ απο που αν επιτρεπεται??

Σε ποσα hertz εβλεπες μπαλα??τελικα αξιζουν?

Όπως έγραψα σε προηγούμενο post δεν είμαι και ο πλέον ειδικός για να μιλήσουμε για herz και διάφορες άλλες μαρκετινίστικες μ......ς.Σε σχέση με την προηγούμενη απλή τηλεορασούλα μου,με το ίδιο σήμα(κεραία)δεν βλέπω καμία μα καμία επίπτωση,λόγω upscale,στην εικόνα.
Το μόνο που έχω πειράξει είναι η φωτεινότητα μια σκάλα κάτω.

Αν τελικα παρεις την U10 σιγουρεψου οτι δεν ειναι εκθεσιακο μοντελο.

Μην ξεχναμε οτι δεν κυκλοφορει εδω και κατι μηνες οποτε εκτος και αν ξεμεινε πουθενα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καινουργια.

Πειρα τηλ. στο geniusshop το 2o στο Scroutz, με πειρε πισο μετα απο λιγο κ μου ειπε οτι υπαρχουν 2 τελευτεα κοματια..τη λες? μοιπος να παω καλητερα στην c650 η την ld750 που ειναι κ νεα μοντελα να τρελειωνω?

Έλειψα 2 ώρες λόγω προπόνησης του υιού.Ίσως την πήρα λίγο ακριβότερα από κάποια ιντερνετικά μαγαζιά αλλά με 24 άτοκες.699 euros από πλαίσιο.
Υ.Γ.Είδαμε dvd σε dvd player των 35 euros(turbo x)με upscale από τον ίδιο τον player και πάθαμε πλάκα, όπως χθες με την μπάλα στο μέγα.Ούτε κόκκος ούτε σπασίματα,φτου να μην τα ματιάσω,συνεργασία άψογη.
Υ.Γ.2.Εικόνα από δορυφορικό hd κανάλι(αγώνας ποδοσφαίρου)canal+hd μαγεία.
Υ.Γ.3. Ποιός είπε ότι δεν έχει καλό μαύρο;;;