- 4 March 2010
- 841
Την 40c650 πως την βλεπεις για την χρειση που αναφερω?
Γιατη ετσι??με τα 200hz ok 100hz.??Στα 2.2 μετρα θα αγοραζα 50αρα πλασμα για αναλογικο σημα ανετα αλλα δεν τολμαω να σου προτεινω πανω απο 40-42" LCD.
Αν παρεις την 47LD750 θα βλεπεις ποδοσφαιρο και θα βριζεις.
Είδα χθες το ματς Κροατία-Ελλάδα στο ταπεινό μεγάλο κανάλι και έπαθα πλάκα στην 42LD750.Κάποιοι θεωρούν τις Samsung lcd καλύτερες σε τηλεοπτικό σήμα;Ας αγοράσουν lg lcd πρώτα και μετά να μας το πούν.Άσε που παίζει τα πάντα απο usb.
δεν παιζει ηχο DTS και ολες οι ματροσκες που κυκλοφορουνε εχουνε ηχο DTSΕίδα χθες το ματς Κροατία-Ελλάδα στο ταπεινό μεγάλο κανάλι και έπαθα πλάκα στην 42LD750.Κάποιοι θεωρούν τις Samsung lcd καλύτερες σε τηλεοπτικό σήμα;Ας αγοράσουν lg lcd πρώτα και μετά να μας το πούν.Άσε που παίζει τα πάντα απο usb.
Απ'ότι ξέρω ματρόσκες αν δεν κάνεις μετατροπή τον ήχο σε ac3 δεν παίζουν πουθενά(λόγω δικαιωμάτων).Παράληψή μου που δεν το ανέφερα.
Λίγο πριν μετά της θυγατέρας μου έβλεπα ένα υπέροχο κόκκινο δωμάτιο(το σήριαλ)ο λ ο κ ά θ α ρ α.
Υ.Γ.Δεν έχω νόβα.(απάντηση σε άλλο post)
Ποιός είπε ότι δεν έχει καλό μαύρο;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.