40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Δυσκολη συγκριση γιατι προκειται για ανομοιες τηλεορασεις που εξυπηρετουν διαφορετικες αναγκες.
Ο μονος λογος για να μην παρεις το κορυφαιο(και αναφερομαι στην Χ) ειναι τα χρηματα.
Αν δεν εχεις τα χρηματα ειναι ευκολο να εφευρεις μειονεκτηματα για να δικαιολογησεις την οποια αλλη επιλογη σου.
Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συγκρινουμε.Δεν ξερω τι κανουν οι αλλες 2 αλλα η Χ πετυχαινει ενα 99,9% score ικανοποιησης σε μενα προσωπικα οποτε εγω προτεινω αυτη.Σημερα δεν θα μπορουσα να με φανταστω με καμια αλλη τηλεοραση της αγορας να περναω μαζι της αυτες τις 5-6 ωρες καθημερινα οταν βλεπω τηλεοραση,τις 7-8 ωρες εβδομαδιαιως οταν βλεπω ταινιες και ολες τις υπολοιπες ωρες οταν την βλεπω κλειστη(ως επιπλο) στο σαλονι μου.

Αν θες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό.
Τι ανάγκες εξυπηρετεί η μία και τι ανάγκες η άλλη;
Εμένα μου φαίνονται κι δυο τηλεοράσεις και μάλιστα πολύ καλές.
Αφου δεν ξέρεις τις άλλες δυο, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι η ZF δεν βρίσκεται μια ανάσα κάτω από την κορυφαία Χ;

Αν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά είναι δύσκολο να δεχτείς οτι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη επιλογή σχεδόν ισάξια με αυτή αλλά που κοστίζει πολύ λιγότερο. -bye-

Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Αν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά είναι δύσκολο να δεχτείς οτι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη επιλογή σχεδόν ισάξια με αυτή αλλά που κοστίζει πολύ λιγότερο. -bye-

H μαγικη λεξη ειναι "σχεδον" , αυτο το σχεδον μπορει να σημαινει και 400 ευρω.

H μαγικη λεξη ειναι "σχεδον" , αυτο το σχεδον μπορει να σημαινει και 400 ευρω.

Αυτα τα σχεδον εχουνε φαει περιουσιες..........ειδικα απο ηχο μερια :flipout::flipout:

Πάντως εγώ που σκέφτομαι να αγοράσω σε κανα μήνα δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα. Η απόσταση είναι 5μ και θα πάω για κάτι μεγάλο (τουλάχιστον 46"), αλλά δυστυχώς απέναντι απο την τηλεόραση υπάρχει παράθυρο οπότε φοβάμαι οτι η plasma όσο είναι μέρα έξω πρέπει να είναι στο dynamic για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε (δηλαδή μεγάλο ρίσκο για IR). Εκτός αυτού, βλέπω οτι σε τέτοιες διαστάσεις τα plasma έχουνε κατανάλωση 500W!!
Οπότε ενώ θα ήθελα μια plasma γιατί μου αρέσει καλύτερα η εικόνα θα πάω τελικά σε LCD. Αποκλείω τις Samsung γιατι με το super clear panel έχουνε τρελές αντανακλάσεις και ειναι ακατάλληλες για φωτεινά δωμάτια. Μήπως τελικά να πάω σε καμιά 46W3000; Αλλα και αυτές διαβάζω στα ξένα forums οτι έχουν ενα σωρό προβλήματα με τα σκοτεινά πλάνα, έχουν πράσινες σκιές.

Η γνώμη μου είναι οτι από τα 5 μέτρα η 46άρα θα φαίνεται σαν κουτσουλιά!
Επίσης από τα 5 μέτρα ή HD βλέπεις ή SD το ίδιο θα είναι.
Θα προτιμούσα να πάρω την sharp 52x20 που κάνει σήμερα 2350 περίπου παρά μια άλλη στα ίδια χρήματα που θα είναι λίγο καλύτερα στην εικόνα αλλά σε 46 ίντσες.

Μπορώ να δώσω 400 euro παραπάνω αλλά ξεφεύγει πολύ το νουμεράκι ρε παιδιά για μια τηλεόραση. Ετσι όπως τρέχει η τεχνολογία αυτά έχουν καταντήσει σαν notebooks, μετά απο 4-5 χρονια τα πετάς και πας σε κάτι καλύτερο.

αφού μπορείς να τα δώσεις παρ την Χ και μην κοιτάς το πορτοφόλι

η πανασονικ ρχ80 που την ειχα δει στο μεδια μαρκτ να δειχνει ποδοσφαιρω στο σπορ+ ειχε αθλια εικονα με πολυ θορυβο γυρω απο τα περιγραμματα των παικτων , ο οποιος γινοταν πολυ μεγαλυτερος στις αποτομες κινησεις.
Και η χ3500 βεβαια χαλια εδειχνε αλλα παντως πολυ καλυτερα απο την πανασονικ , γιαυτο και πηρα αυτη τελικα

η πανασονικ ρχ80 που την ειχα δει στο μεδια μαρκτ να δειχνει ποδοσφαιρω στο σπορ+ ειχε αθλια εικονα με πολυ θορυβο γυρω απο τα περιγραμματα των παικτων , ο οποιος γινοταν πολυ μεγαλυτερος στις αποτομες κινησεις.
Και η χ3500 βεβαια χαλια εδειχνε αλλα παντως πολυ καλυτερα απο την πανασονικ , γιαυτο και πηρα αυτη τελικα

Μην μας πεις οτι το μετανοιωσες κιολας ?............ να σφαχτω με ενα σκαρπελο που δεν κοβει για να υποφερω περισσοτερο .

Μην μας πεις οτι το μετανοιωσες κιολας ?............ να σφαχτω με ενα σκαρπελο που δεν κοβει για να υποφερω περισσοτερο .

Μηηηη......μην το κάνεις. Θα πονέσει!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Πολλά δεν είναι;
Πολλα ειναι οταν τα βαζεις στο C2 για 15ρες ζαντες για να φαινετε πιο μουρη απο κει που πινεις τον καφε σου ...........

Πολλά δεν είναι;

Να σου πω την αληθεια αν εδινα αυτη τη στιγμη 2300 για την ΖF δεν θα με πειραζε να δωσω αλλα 300-400 και να παρω την Χ.

Απο την αλλη μερια μπορει και να προτιμουσα μια 50PX80 η 50PG6000 και να ημουν αψογος σε τιμη , μεγεθος και εικονα ταυτοχρονα.

Η γνώμη μου είναι οτι από τα 5 μέτρα η 46άρα θα φαίνεται σαν κουτσουλιά!
Επίσης από τα 5 μέτρα ή HD βλέπεις ή SD το ίδιο θα είναι.
Θα προτιμούσα να πάρω την sharp 52x20 που κάνει σήμερα 2350 περίπου παρά μια άλλη στα ίδια χρήματα που θα είναι λίγο καλύτερα στην εικόνα αλλά σε 46 ίντσες.

Λίγο μεγάλη δεν είναι 52"; Σαν προπατζίδικο θα γίνει.
Τελικά είναι σχεδόν πεντέμισι μέτρα η απόσταση.

Last edited:
Πάντως εγώ που σκέφτομαι να αγοράσω σε κανα μήνα δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα. Η απόσταση είναι 5μ και θα πάω για κάτι μεγάλο (τουλάχιστον 46"), αλλά δυστυχώς απέναντι απο την τηλεόραση υπάρχει παράθυρο οπότε φοβάμαι οτι η plasma όσο είναι μέρα έξω πρέπει να είναι στο dynamic για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε (δηλαδή μεγάλο ρίσκο για IR).

Έπαιξα με την PX80 πρόσφατα στο Media και μου έκανε εντύπωση η έλλειψη αντανακλάσεων σε σχέση με τις άλλες πλάσμα. Σε Cinema mode και σε χώρο με άπλετο φως δεν είδα κάτι που να με προβλημάτισε. Αντιθέτως στην Samsung Q96 (αν και την θεωρώ εξαιρετική τηλεόραση) ήταν σαν να έβλεπα σε καθρέφτη όταν έπαιζε σκοτεινές σκηνές.

Αν τελικά καταλήξεις σε LCD θεωρώ πως από απόσταση 5μ σε 46'' δεν θα μπορείς να δεις τα έξτρα που προσφέρουν κορυφαία μοντέλα όπως η Χ3500 ή η ZF355. Η W3000 που ανέφερες είναι πιο λογική επιλογή όπως και η XF355, αφού η παραπάνω ευκρίνεια (στην κίνηση) που δίνουν τα ακριβά μοντέλα των 100Hz μάλλον δεν θα είναι ορατή από την απόστασή σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Στα 5,5 μέτρα οι 50" είναι ΛΙΓΕΣ, πήγαινε για 60" και περίμενε να δεις (και να μας πουν τι κάνουν από Image retantion μεριά) τις καινούριες LG 6000.
Νομίζω ότι panasonic τόσο μεγάλες σε λογικά λεφτά δεν θα υπάρξουν.

ΥΓ1 έχω δει σε φίλο 50ρα plasma στα 3 μέτρα και ήταν απολαυστικό και από τότε οι δικές μου 42" για 2 - 3,5 μέτρα μου φαίνονται λίγες.
ΥΓ2 για 52άρα νομίζω ότι καλή επιλογή είναι και η FZ355 (επειδή αναφέρεις και κάτι για ανακλάσεις)
ΥΓ3 η 46ρα είναι ΜΙΚΡΗ και η 42αρα ΠΟΛΥ μικρή!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

Αν στην tv βλέπεις ειδήσεις, το Λαζόπουλο ή τη Μενεγάκη είναι μια χαρά.
Αν θες όμως να βλέπεις και καμιά ταινία και να την απολαμβάνεις, χρειάζεσαι οπωσδήποτε 52άρα γι´αυτή την απόσταση και όσο περνάει ο καιρός θα τραβάς τον καναπέ όλο και πιο κοντά.
Εγώ θα πάρω 52άρα για 3μ απόσταση.
Τώρα έχω προβολέα με 120" οθόνη και απόσταση θέασης 3,8μ.

Το να προσπαθει καποιος να αποφυγει την Sony η την Gisele δεν το καταλαβαινω τι νοημα εχει αλλα περι ορεξεως...:flipout:

Εαν η Gissele στην εχει κανει ηδη μια φορα τη κουτσουκελα, αλλα παρ'ολα αυτα την συγχωρησεις και την δεκτεις πισω, ε τοτε "εισαι πολυ κολυμενος μαζι της".
Περι ορεξεως οπως πολυ σωστα ειπες Rivers:ernaehrung004:

Αν στην tv βλέπεις ειδήσεις, το Λαζόπουλο ή τη Μενεγάκη είναι μια χαρά.

je t'aime?
Ρε παιδιά αν έβλεπα μόνο HD θα πήγαινα κατευθείαν σε προβολέα με αυτή την απόσταση. Μιλάμε για φυσιολογική χρήση: 10-15 ώρες τηλεόραση την εβδομάδα, 2-3 ώρες divx σειρές, και μια φορά την εβδομάδα άντε δύο καμιά ταινιούλα απο DVD ή mkv αν βρεθεί τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80

je t'aime?
Ρε παιδιά αν έβλεπα μόνο HD θα πήγαινα κατευθείαν σε προβολέα με αυτή την απόσταση. Μιλάμε για φυσιολογική χρήση: 10-15 ώρες τηλεόραση την εβδομάδα, 2-3 ώρες divx σειρές, και μια φορά την εβδομάδα άντε δύο καμιά ταινιούλα απο DVD ή mkv αν βρεθεί τίποτα.

Εεεεμμ... αν βλέπεις je t'aime, πως θα εκτιμήσεις το μεγαλείο της εκπομπής σε μια τόσο μικρή οθόνη!!
Και από τα 5,5μ;:flipout:

Αν θες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό.
Τι ανάγκες εξυπηρετεί η μία και τι ανάγκες η άλλη;
Εμένα μου φαίνονται κι δυο τηλεοράσεις και μάλιστα πολύ καλές.

Nα υποθεσω οτι ανηκεις σε εκεινους που θεωρουν και τα Audi και τα Daewoo αυτοκινητα αρα καλυπτουν τις ιδιες αναγκες!Ακραιο το παραδειγμα και δεν ταιριαζει εδω αλλα.....
(Ναι η X απο ποιοτητα και απο τεχνολογια σημερα ειναι αλλου,ναι κοστιζει πολλα αλλα τι να κανουμε,εγω προσωπικα μια φορα θα παρω τηλεοραση μεσα στη 10ετια)
Να υπερασπιστω τα χρηματα που εδωσα? μα εγω θεωρω τον εαυτο μου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που πληρωσα 600 ευρω για να αγορασω ενα pioneer dv600 με μπλε φωτακι :flipout:για να ταιριαζει με τον ενισχυτη και πιστεψε με δεν τα εχω για πεταμα.
Το μετανιωσα? ΟΧΙ
Θα το προτεινα σε αλλον? ΟΧΙ
Αξιζει τα λεφτα του? ΟΧΙ
Ειμαι χαρουμενος που το εχω? ΝΑΙ..Αυτο μου φτανει.
Αν καποιος ειναι χαρουμενος με μια FUNAI plasma 800X600 εγω προσωπικα δεν θα τολμησω να τον κρινω.Αν ομως τολμησει εκεινος να κανει συγκριση με αλλες...καταλαβαινεις τι θα γινει:antlers:
Εγω ποτε δεν κατηγορησα αλλη τηλεοραση γιατι απλα μια εχω δει στην ζωη μου και την αγορασα.Προσπαθω να μεταφερω τη γνωμη (καλυτερα το βιωμα) που εχω για την τελειοτητα της Χ.:grandpa:
Οποιος εχει την Toshiba εδω ειμαστε ας την προτεινει στον φιλο mezzanine.Δεν βλεπω κανεναν ομως να την εχει και να την προτεινει!

Last edited:
Είναι σίγουρο οτι πήρες την καλύτερη τηλεόραση της αγοράς.
Κατά γενική ομολογία η σειρά χ είναι κορυφή.
Όμως υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια και για την ZF. Όσοι ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε τώρα, με χαρά διαβάσαμε στο hitech τα καλύτερα σχόλια για την ZF και σε μια πολύ καλή τιμή.
Αν μετά από λίγο καιρό αποδειχθεί οτι δεν παρουσιάζουν βλάβες τότε δεν θα μιλάμε για Daewoo.
Μη μας χαλάς την ελπίδα!-bye-

Εγώ που ενδιαφέρομαι για 52άρα την X με την ZF την χωρίζει άβυσσος στην τιμή.
4200 κάνει η άτιμη!

Εύχομαι να την χαρείς την τηλεόρασή σου.
Είμαι σίγουρος οτι δεν θα μετανιώσεις για την αγορά σου.