Απάντηση: Re: 40X3500, 40ZF355..... 42PX80
Αν θες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό.
Τι ανάγκες εξυπηρετεί η μία και τι ανάγκες η άλλη;
Εμένα μου φαίνονται κι δυο τηλεοράσεις και μάλιστα πολύ καλές.
Αφου δεν ξέρεις τις άλλες δυο, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι η ZF δεν βρίσκεται μια ανάσα κάτω από την κορυφαία Χ;
Αν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά είναι δύσκολο να δεχτείς οτι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη επιλογή σχεδόν ισάξια με αυτή αλλά που κοστίζει πολύ λιγότερο.
Δυσκολη συγκριση γιατι προκειται για ανομοιες τηλεορασεις που εξυπηρετουν διαφορετικες αναγκες.
Ο μονος λογος για να μην παρεις το κορυφαιο(και αναφερομαι στην Χ) ειναι τα χρηματα.
Αν δεν εχεις τα χρηματα ειναι ευκολο να εφευρεις μειονεκτηματα για να δικαιολογησεις την οποια αλλη επιλογη σου.
Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συγκρινουμε.Δεν ξερω τι κανουν οι αλλες 2 αλλα η Χ πετυχαινει ενα 99,9% score ικανοποιησης σε μενα προσωπικα οποτε εγω προτεινω αυτη.Σημερα δεν θα μπορουσα να με φανταστω με καμια αλλη τηλεοραση της αγορας να περναω μαζι της αυτες τις 5-6 ωρες καθημερινα οταν βλεπω τηλεοραση,τις 7-8 ωρες εβδομαδιαιως οταν βλεπω ταινιες και ολες τις υπολοιπες ωρες οταν την βλεπω κλειστη(ως επιπλο) στο σαλονι μου.
Αν θες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό.
Τι ανάγκες εξυπηρετεί η μία και τι ανάγκες η άλλη;
Εμένα μου φαίνονται κι δυο τηλεοράσεις και μάλιστα πολύ καλές.
Αφου δεν ξέρεις τις άλλες δυο, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι η ZF δεν βρίσκεται μια ανάσα κάτω από την κορυφαία Χ;
Αν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά είναι δύσκολο να δεχτείς οτι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη επιλογή σχεδόν ισάξια με αυτή αλλά που κοστίζει πολύ λιγότερο.