42" 9703 VS 42" 9803

Κανείς δεν αμφισβήτησε ότι η philips είναι μαι μεγάλη εταιρία, ότι έχει καλό σερβις, απίστευτο design στα προϊόντα και ότι έχει ιστορία στην έρευνα.
Αλλά δεν είναι η μοναδική εταιρία που το κάνει, και την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν κάνει έρευνα σε τεχνολογίες αιχμής στα μέσα απεικόνισης.
Και όπως παραθέσαμε τεχνολογίες της φιλιπς, μπορούμε να παραθέσουμε και τεχνολογίες της sony, samsung, sharp, jvc, toshiba, κλπ.
Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν έρευνα (ευτυχώς).
Η φιλιπς βγάζει καλές τηλεοράσεις, αλλά δυστυχώς ο ανταγωνισμός βγάζει λίγο καλύτερες σε λίγο χαμηλότερες τιμές. Αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί...
Μόνο να αλλάξει, αν απλά η φιλιπς βγάλει μια τηλεόραση καλύτερη του ανταγωνισμού. Θα δείξει :flipout:

Μου φαίνεται πως σήμερα δεν θα με αφήσετε να κοιμηθώ. Τι μάτια αρπακτικών είναι αυτά; Μάλλον γάτας είναι που βλέπει στο σκοτάδι. Οι τρύπες οι μαύρες καλά κρατούν και θα ήθελα να περάσετε ένα τεστάκι μεταξύ τεσσάρων τηλεοράσεων, βλέποντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ένα αρτ πορνό, ένα ντοκιμαντέρ και μια ταινία π.χ. το μονομάχο και να μου μετρήσετε με τα ματάκια σας κι όχι με τα εγχειρίδια, την αντίθεση, τη θερμοκρασία λευκού και το καταραμένο το μαύρο, συγγνώμη από τους αγαπητούς παοκτζήδες. Ποια έχει το καλύτερο ποια είναι δεύτερη κλπ. Στο τέλος για κερασάκι θα γίνει λήψη με επαγγελματική κάμερα και προβολή για να δούμε στο τέλος ποια αποδίδει σωστά τα χρώματα και τις διαβαθμίσεις των χρωματικών τόνων. Μετά από όλα αυτά μην εκπλαγείτε από το συμπέρασμά σας. Να ήταν μόνο το μαύρο, η αντίθεση και η φωτεινότητα για μια σωστή τηλεόραση τότε θα έφτιαχναν και στα ΙΕΚ.
Βλέπεις τα χαρακτηριστικά μιας βιντεοκάμερας για παράδειγμα επαγγελματικής μερικών χιλιάδων ευρό και βλέπεις μία στο χιλιάρικο να έχει μετρήσεις, δυνατότητες κλπ πολύ καλύτερες..!
Τέλος πάντων, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την εξαίρετη εικόνα των kuro αλλά το έργο όχι μόνο τελείωσε αλλά δεν έχει και το ambi που για μένα είναι «όλα τα λεφτά».
Να συμπληρώσω πως και οι άλλες τηλεοράσεις δείχνουν υπέροχα, έχει φίλος 42άρα LG και με δορυφορικό σήμα σκοτώνει. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ή τις μικροδιαφορές αν θέλετε και δυστυχώς οι τελευταίες κοστίζουν.

Γιατί το μονομάχο; Καλύτερα μια με σκοτεινές σκηνές. Οι άλλοι, το avp2, I am legend, κλπ...
Κάποια με πολλά σκοτεινά πλάνα, να φωτίσει το δωμάτιο από το μαύρο...

Τώρα θυμήθηκα την περυσινή έκθεση και το περίπτερο ρου ήχου. Όλες οι κορυφαίες τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα να παίζουν το ίδιο...

Κανείς δεν αμφισβήτησε ότι η philips είναι μαι μεγάλη εταιρία, ότι έχει καλό σερβις, απίστευτο design στα προϊόντα και ότι έχει ιστορία στην έρευνα.
Αλλά δεν είναι η μοναδική εταιρία που το κάνει, και την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν κάνει έρευνα σε τεχνολογίες αιχμής στα μέσα απεικόνισης.
Και όπως παραθέσαμε τεχνολογίες της φιλιπς, μπορούμε να παραθέσουμε και τεχνολογίες της sony, samsung, sharp, jvc, toshiba, κλπ.
Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν έρευνα (ευτυχώς).
Η φιλιπς βγάζει καλές τηλεοράσεις, αλλά δυστυχώς ο ανταγωνισμός βγάζει λίγο καλύτερες σε λίγο χαμηλότερες τιμές. Αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί...
Μόνο να αλλάξει, αν απλά η φιλιπς βγάλει μια τηλεόραση καλύτερη του ανταγωνισμού. Θα δείξει :flipout:

Πολυ σωστα.

Ειπες ακριβως αυτα που θα ελεγα και εγω.

Η Philips αυτη την στιγμη αφοτου βγηκε απο την κοινοπραξια με την LG αναγκαζεται να αγοραζει οποια τεχνολογια πανελ κυκλοφορει ελευθερη στην αγορα. Οταν ομως εξαρτασαι απο την LG η την Sharp για να βγαλεις μια τηλεοραση ποτε δεν θα εισαι στην αιχμη της τεχνολογιας γιατι παντα θα παιρνεις οτι εχει απομεινει.

Η Samsung για παραδειγμα που την θεωρω ηγετη της τεχνολογιας LCD , εχει δικο της Research & development και δικες της γραμμες παραγωγης ασε που εχει και την βοηθεια της Sony για την ρυθμιση της εικονας στο τελικο προιον (οι δυο εταιρειες ανταλλασουν τεχνογνωσια).

Δεν ειναι τυχαιο οτι απο αυτες τις δυο εταιρειες εχουμε δει τεχνολογιες οπως clear panel, LED backlight ,wide color gamut , 200 Ηz (oταν μολις προσφατα η Philips εφτασε τα 100 Ηz) κτλ.

ΥΓ. Οτι θα πρεπει να διαβασουμε ειδικο φυλλαδιο για να δουμε αν ειναι καλη μια τηλεοραση πρωτη φορα το ακουω.
Επισης πρωτα φορα ακουω οτι μονο η Philips ξερει να αποδίδει σωστά τα χρώματα και τις διαβαθμίσεις των χρωματικών τόνων!!!

Ο φιλος Simi που ανοιξε το θεμα προφανως με αυτα που διαβαζει, τελικα δεν θα παρει tv, θα τα φαει σε σουβλακια ο ανθρωπος τα euro. :flipout:

Re: Απάντηση: 42" 9703 VS 42" 9803

Μάλλον δεν διαβάζεις καλά τα μηνύματα, της φίλιπς είναι τα 100Hz από την εποχή των crt tv

Τα 100 Hz στις LCD εχουν με τα 100 Hz των CRT δεν εχουν ουδεμια σχεση σαν λειτουργια και σαν αποτελεσμα.

Και μονο οτι το ανεφερες δειχνει οτι εχεις χασει πολλα επεισοδια σε θεματα τεχνολογιας.

H philips (για μενα) εχει τους καλυτερους επεξεργαστες και αρα την καλυτερη εικονα ανεξαρτητου πηγης μεχρι... HD...
τοτε samsung & sony παιρνουν τα σκιπτρα...
Μια philips δε παιζεται σε απεικονιση τηλεοπτικου, Divx, dvd, sat, nova, Ontelecoms κλπ... Μπορει απο μετροιο σημα να σου βγαλει εικονα πεντακαθαρη και λιγο 3D απο εποχης pixelplus 1 των πρωτων CRT... κατι που εχει παραμεινει μεχρι σημερα... To HD ομως δεν θελει και πολυ επεξεργασια για να αποδωσει, και η samsung πχ, προσεχοντας περισσοτερο τα πανελ της μπορει ανετα να ξεπερασει την οποιαδηποτε philips...
Το θεμα λοιπον ειναι... ποσο HD βλεπετε και ποσο SD... και τοτε θα καταλαβεται ακομη και σημερα ποια εταιρια εχει καλυτερες TV προς το παρον για τον "καθημερινο" αγοραστη (everyday user)...

Last edited:
H philips δεν κανει ερευνα σε τεχνολογια αιχμης ?? δειτε εδω 56 ιντσες 3d με αναλυση quad hd (3840*2160).Oσον αφορα την 9803 την εχει φιλος μου εδω και 15 ημερες και ειναι κορυφη

Κορυφη και 42" δεν πανε μαζι στην ιδια προταση.

Ειναι να σαν λεμε οτι κορυφαιο αυτοκινητο ειναι το Μini.

Tηλεορασεις υπερυψηλης αναλυσης και 3D εχουν παρουσιαστει εδω και αρκετα χρονια απο διαφορες εταιρειες , το θεμα ειναι τι φτανει τελικα στην παραγωγη.

Απάντηση: Re: 42" 9703 VS 42" 9803

Ο φιλος Simi που ανοιξε το θεμα προφανως με αυτα που διαβαζει, τελικα δεν θα παρει tv, θα τα φαει σε σουβλακια ο ανθρωπος τα euro. :flipout:
Mαλλον κατι τετοιο θα κανω!:a0210:

Αγαπητοι συνφοριστες,
για να βαλω φρενο σαυτην την τρελη κουρσα που κανατε θελω να πω τα παρακατω:
ημουν κατοχος μιας philips crt 25" για 10 χρονια που ηταν απο τις πρωτες με 100hz και η εικονα της σε τηλεοπτικο σημα δεν ηταν απλα τελειο ηταν θεικο και δεν το λεω μονο εγω αλλα οσοι την ειχαν δει.Τα τελευταια 2,5 χρονια εχω μια crt παλι philips που αν και δεν μου αρεσει μπροστα σε πληθωρα αλλων crt και lcd ειναι απλα τελεια. Χωρις να εχω τις γνωσεις που εχετε εσεις , βλεπω οτι η εικονα των "φτηνων" lcd ειναι απλα χαλια.Γνωριζοντας οτι το servise αλλων εταιρειων ειναι απλα προβληματικο λεω οτι θελω να ξαναεπιλεξω philips γιατι εχουν απο τα πολυ καλα servise στην αγορα , εχουν πολυ καλο σχεδιασμο, εχουν το ambi, οντως ειναι λιγο πιο ακριβες, και το βασικοτερο ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ:grinning-smiley-043, το τελευταιο μετραει δεν μετραει?
Ενας φιλος λεει οτι δεν αξιζει να παιρνεις ακριβες tv γιατι εχουν ημερομηνια ληξης, αυτο δεν το γνωριζω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι η ζωη ειναι τοσο συντομη που αν την ζησεις σωστα τοτε τι κανουμε.
Θα το ξαναπω οτι εγω απλα θελω μια πολυ καλη tv για να μην κουραζω τα ματακια μου.
Σας ευχαριστο ολους:a0210:

Re: Απάντηση: Re: 42" 9703 VS 42" 9803

Eγω απαντησα 47PFL9603

Kαι ασε τους αλλους να απολαμβανουν τις ...τηλεορασαρες 42" με LED....:BDGBGDB55:

λοιπον να μαι παλι κ εγω.....!!! ναι δουλευω σε ενα καταστημα κ η δουλεια μου ειναι οι ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!!! εγω γενικα δεν ημουν κ τοσο philipsakias αλλα με αυτεσ τις καινουργιες της σειρες εχω παθει πλακα. να σας δωσω να καταλαβετε μονο οι 9 σειρες μου αρεσαν λιγακι. τεσπα το θεμα ειναι οτι η 9803 ειναι πολυ καλυτερη τησ 9703 παντου ακομη κ σε αναλογικο καναλι(αποψη μου) το θεμα ειναι :εχεις να δωσεις την διαφορα για να αγορασεις την 9803 ??? αν ναι χτυπα την αδερφε κ θα με θυμηθεις. αυτα απο εμενα
υ.γ. δεν ισοδομησα την 9703 τζαματη ειναι κ αυτη!!!!

Re: Απάντηση: Re: 42" 9703 VS 42" 9803

Eγω απαντησα 47PFL9603

Kαι ασε τους αλλους να απολαμβανουν τις ...τηλεορασαρες 42" με LED....:BDGBGDB55:

Γιαννη το ειχα καταλαβει..... οτι καταβαθος εισαι Philipsακιας :flipout::flipout::flipout: