Γεια σας
Θα πω λιγάκι την γνώμη μου σας τεχνικός, σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την τηλεόραση, <με την εγγύηση ΤΙ;;;>. Έχω το service Samsung, Panasonic, LG.
πρώτα για την Samsung μπορώ να πω ότι είναι κορυφαίες σε εικόνα και λειτουργικότητα, αλλά δύστυχος χαλάνε εύκολα και έτσι που είναι η τιμές των ανταλλακτικών τους της πας στην ανακύκλωση, αν δλδ μια tv βαρέσει main Και χρειάζεσαι 270 ευρώ θα την φτιάξεις? Όχι βέβαια παίρνει άλλη, επίσης πολλαααα χαλασμένα πάνελ, μα πάρα πολλά, δεν ξέρω τι γίνετε με αυτό το θέμα..
LG γενικά δεν χαλάνε εύκολα, συνήθως παθαίνει βλάβη το τροφοδοτικό που είναι κ επισκευασημο και φτύνω για αγορά, δεν έχω ενθουσιαστή με την εικόνα τους, αλλά για να μην υπερβάλω κιόλας, δεν έχω δει της τελευτές TV γιατί δεν μου έχει έρθει κάποια για Service
Panasonic, η αλήθεια είναι ότι δεν μου γέμιζε πολύ ο μάτι, στο μαγαζί ήρθαν πολλές χαλασμένες πλάσμα αλλά από της παλιές σειρές. Μέχρι που μου ήρθε μια από της καινούριες σειρές και την ξεβίδωσα…. Η τεχνολογία τους είναι μακρά μπροστά από όλες της κατασκευάστριες εταιρίες. Σε Plasma και να έχει μόνο 5 πλακέτες???? Ενώ η άλλες έχουν 9? Όσος για τιμή ανταλλακτικού, εξευτελιστική. Και εννοείτε ότι δεν έχει έρθει για service Ούτε μια lcd h led απλά η Panasonic δεν χαλάνε. Για την εικόνα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω δει διπλά διπλά όλες αυτές
Sony, αν και δεν έχω το service τους, δεν θα έπαιρνα ποτέ, γιατί απλά είναι τόσο δύσκολες στην επισκευή και δεν βρίσκει κ ανταλλακτικά εκτός Sony, προσωπικά έμενα να μου λείπουν…. Μακριά και αγαπημένη
Παρήγγειλα και Εγώ μια τηλεόραση 42αρα και διάλεξα την Panasonic tx-l42et60e πολύ κομψή, 600 Software Ηz βέβαια δεν βρήκα πληροφορίες για τα πραγματικά Hz αλλά νομίζω ότι το IPS πάνελ είναι 120Hz (θα κάνω μια ερεύνα) και μου άρεσε η εικόνα της.