42LW4500 vs 42LW650S

Στην ίδια τιμή ίσως και να άξιζε να πάρεις τη φετινή EX720, αλλά με 200 ευρώ διαφορά παίρνεις HX800 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προβληματακια? Εγω θα ελεγα προβληματαρες.

Προβληματάκια ή προβληματάρες, η "κιτρινίλα" δεν είναι ένα από αυτά...

Προβληματάκια;;
cie%20d.jpg
Graphic1.JPG

Την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα, Ανδρέα... -bye-

Δεν δείχνει κανένα από αυτά τα διαγράμματα να "ξεφεύγουν όλες οι αποχρώσεις προς το κίτρινο"...

quattron-gamut.jpg

To FullHD δεν ξερω γιατι βγαζει τριγωνο , κανονικα στις quattron το χρωματικο τριγωνο γινεται πενταγωνο.

Ο Ανδρεας θα εχει δει αυτο...

DSC_0060.JPG

Ειναι φανερη η κιτρινωπη αποχρωση στην συγκεκριμενη εικονα.

Last edited:
Πολυ ωραια....θα περιμενω και στις εκπτωσεις για καποια προσφορα και θα κινηθω για 46ΗΧ800.Εχει μετατροπη απο 2D σε 3D και αν ναι,θα μπορουσα να το δοκιμασω σε wii games ετσι απλα για τα γουστα ή γινεται αυστηρα μονο σε ταινιες;
Σκεφτομαι και την αγορα του LG HX966TZ πακετου,γιατι νομιζω πως με καλυπτει και μπορω να δωσω ταβανι 500-600 ευρω για ολα....θα εχω καποιες ασυμβατοτητες που θα κινηθω σε LG;Να κινηθω σε sony λυση;
Ευχαριστω

Παρε πρωτα την τηλεοραση και μετα με την ησυχια σου αποφασιζεις.

Μπορεις να ρωτησεις και στο τμημα home cinema του AVclub.

quattron-gamut.jpg

To FullHD δεν ξερω γιατι βγαζει τριγωνο , κανονικα στις quattron το χρωματικο τριγωνο γινεται πενταγωνο.

DSC_0060.JPG

Ακριβώς.Επιπρόσθετα διάβασα ότι και το λευκό της πάει προς το κίτρινο!

42LW4500 vs 42LW650S είναι η συζήτηση νομίζω

Αγορά τηλεόρασης είναι -bye-

Εγώ μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα για να διαβάσω για τις lg με το passive 3d όχι για να διαβάζω για το κίτρινο της sharp!

Για αγορα τηλεορασης το δημιουργησα,απλα οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες(οπως και τα λεφτα) και με βαση αυτα που διαβαζα θεωρησα οτι επρεπε να κινηθω σε LG.
Τα παιδια ομως με βοηθησαν,πηγα ειδα και ετσι αλλαξα δρομο....δεν νομιζω να ειναι κακο να μαθαινουμε και για αλλες τηλεορασεις(sharp-sony) κοντα στο συγκεκριμενο budget.Πολλα θεματα ξεκινανε με καποιες επιλογες απο καποιους απειρους χρηστες, οπου στον δρομο διορθωνονται.

Καλύτερα να εμπιστευτείς τα μάτια σου περισσότερο από τις συμβουλές γιατί κάθε μέλος κρίνει με βάση τα δικά του γούστα και τις προτιμήσεις του. Πολλοί που είχαν αποφασίσει να πάρουν μια τηλεόραση φτάνοντας στο κατάστημα πήραν τελικά άλλη γιατί εκείνη τους έκανε εντύπωση όταν την είδαν.

Καλύτερα να εμπιστευτείς τα μάτια σου περισσότερο από τις συμβουλές γιατί κάθε μέλος κρίνει με βάση τα δικά του γούστα και τις προτιμήσεις του. Πολλοί που είχαν αποφασίσει να πάρουν μια τηλεόραση φτάνοντας στο κατάστημα πήραν τελικά άλλη γιατί εκείνη τους έκανε εντύπωση όταν την είδαν.

Συμφωνω ομως και απ'την αλλη ειναι παγιδα η επιλογη στο "ετσι" μιας τηλεορασης που παιζει σε ενα καταστημα για διαφορους λογους :smash:

DSC_0060.JPG

Ακριβώς.Επιπρόσθετα διάβασα ότι και το λευκό της πάει προς το κίτρινο!

Να προσέχετε τί βλέπετε, oλόκληρο νήμα έχουμε ανοίξει για τα συμπεράσματα από φωτογραφίες... -bye-

Δεν υπάρχει λόγος να συντηρείται μία φήμη περί κιτρινίλας που δεν ισχύει, επειδή κάπου δημοσιεύτηκε μία κακή φωτογραφία... Έχει ένα σωρό άλλες φωτογραφίες το συγκεκριμένο review, χωρίς κιτρινίλα, ενώ και ο συγγραφέας του δεν κανει πουθενά αναφορά σε κάτι τέτοιο, απεναντίας, γίνεται λόγος για "μπλεδίλα", out-of-the-box...

Εγώ μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα για να διαβάσω για τις lg με το passive 3d όχι για να διαβάζω για το κίτρινο της sharp!

Ο δημιουργός του νήματος, στην έρευνά του για αγορά τηλεόρασης ρώτησε και για τις Sharp, να μην πάρει απάντηση;

Γνωρίζετε γιατί έπεσε τόσο πολύ η τιμή της 42LW650S; Μερικά καταστήματα την έριξαν 150 μέσα σε μία μέρα. Αξίζει να την αγοράσω ή να περιμένω το καινούριο μοντέλο LW980; Γνωρίζετε αν η LW980 θα βγει σε 42'' και τιμές;