- 4 December 2006
- 25
Καλησπέρα. Όπως προδίδει και ο τίτλος, μετά από 7 μήνες πλήρους ανακαίνισης ενώ σπιτιού 70 τ.μ και αφού παρέλεσαν όλες οι ειδικότητες, έμεινε η σημαντικότερη (κατ'εμέ πάντα) προσθήκη. Και να τα δύσκολα μιας και τα άλλα δεν περνούσαν και πολύ από το χέρι μου... Η απόσταση θέασης είναι αρκετά μεγάλη. 4 μέτρα τουλάχιστον καθότι το σαλόνι είναι μακρόστενο. Έχει δημιουργηθεί σύνθεση που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την τηλεόραση, το home cinema και όλες τις κονσόλες (nova, xbox 360, conn-x κτλ). Μάλιστα ο ηλεκτρολόγος έχει κάνει πρόβλεψη μέχρι και για τα 2 ηχεία από το υποτιθέμενο 5.1 με τους εξωτερικούς θορύβους, να μπουν ενσύρματα πίσω από τον καναπέ χωρίς να φαίνονται καλώδια. Έχει πέσει πολύ μεράκι γενικά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να διαλέξω. Θέλω από τη μία να είμαι στη μόδα με τις 3d, αλλά η τεχνολογία αυτή μπορεί να ξεπεραστεί γρήγορα. Θα καρφωθεί στον τοίχο η τηλεόραση οπότε δε με νοιάζει η βάση στήριξης καθόλου. Το βασικό δίλημμα είναι 46'' ή 50''; Ξέρω ότι όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο γιατί θα βλέπω από του διαόλου τη μάνα, αλλά από την άλλη πέφτουμε σε επιδόσεις. Το μπάτζετ για όλα είναι 1500 ευρώ (μαζί με το home cinema) Έχω πελαγώσει σχεδόν ένα μήνα ψάχνοντας, έχω στο μυαλό μου πολλές επιλογές, απλά θέλω τη γνώμη κάποιου πιο έμπειρου και ει δυνατόν και χρήστη κάποιας κανούργιας σε αυτά τα μεγέθη. Όπως θα καταλάβετε, η χρήση θα είναι λίγο από όλα. Nova (ΠΑΟΚ είσαι αφού), gaming, ταινιούλες και φυσικά τηλεόραση. Εγώ προσωπικά ήθελα 50αρα, αλλά μου κόπηκαν τα φτερά από τις τιμές που είδα σε πολλά μοντέλα που έβγαζαν μάτια. Έχω 2 μέρες μάξιμουμ για να αποφασίσω, γιατί μπαίνω στο σπίτι σε 5 μέρες και θα είναι άδειο χωρίς tv. Α ναι, με ενδιαφέρει και η δικτύωση, μιας και το ipad 2 με έχει λολάνει (wifi σύνδεση στο net, skype κτλ). Νομίζω μοιράστηκα μαζί σας αρκετά, περιμένω γρήγορη βοήθεια με συγκεκριμένες προτάσεις στα λεφτά που είπαμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν :music-smiley-005: