Δυστυχως το συνθετο οπου θα μπει η τηλεοραση εχει χωρο για ακριβως 125 cm πλατος, οποτε εχουν περιοριστει οι επιλογες μου στις εξης:
Επισης βασει προδιαγραφων και η Sharp LC-52XL2E,μου ταιριαζει αν και ειναι επισης αρκετα ακριβη και αρκετα "γυμνη'' απο extra,οποτε μαλλον απορριπτεται.
Γενικα δεν εχω κολληματα με μαρκες και ετικετες(αυτην τη στιγμη εχω 2 LG στο σπιτι),απλα ψαχνω αν αξιζουν τοσα χρηματα για καποιες ιντσες παραπανω.
- Samsung LE46B750 (με ενοχλει λιγο το γυαλιστερο πλαισιο,αλλα κατα τα αλλα αψογη)
- Philips 47PFL8404H (δεν τρελαινομαι για το ambilight,αλλα θελω και τις δικτυακες δυνατοτητες, σε σχεση με την φτηνοτερη 7404)
- Sony KDL-46W5500 (υπεροχη εικονα,ικανοποιητικη τιμη,αλλα 46'')
- Sony KDL-52Z5500 (η μονη 52'' που με τα 124 cm χωραει πιο ανετα στο συνθετο,αλλα ειναι πολυ ακριβη και δεν ξερω αν πραγματικα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα,παντως η εικονα της μου φανηκε απο τις καλυτερες που εχω δει σε lcd,ενω στα συν οτι αρεσε και περισσοτερο στη συντροφο..)
Επισης βασει προδιαγραφων και η Sharp LC-52XL2E,μου ταιριαζει αν και ειναι επισης αρκετα ακριβη και αρκετα "γυμνη'' απο extra,οποτε μαλλον απορριπτεται.
Γενικα δεν εχω κολληματα με μαρκες και ετικετες(αυτην τη στιγμη εχω 2 LG στο σπιτι),απλα ψαχνω αν αξιζουν τοσα χρηματα για καποιες ιντσες παραπανω.