coolgreek
Senior Member
- 9 March 2012
- 387
Καλημέρα φίλε μου,Σήμερα την είδα και μου φάνηκε καλή για τα λεφτά της και μάλιστα σε σύγκριση με μια 55" ΕΤ5. Αφού την έχεις μπορείς να μου πεις λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εικόνα της; Π.χ μαύρο, χρώματα, αντανακλάσεις, DIGEA, HD, gaming ή ότι άλλο σου έκανε εντύπωση θετική ή αρνητική.
Ομώνυμο θέμα της et60 εδώ, Εντυπώσεις (δικές μου) εδώ.
Θα ξαναπώ περιγραμματικά:
+
Πολύ καλή τηλεόραση, όμορφη, καλός (σχετικά) ήχος, καλή εικόνα σε 2d με πολύ φυσικά και όμορφα χρώματα (HD=απόλαυση) , φωτεινότητα, 100hz σε αντίθεση με τις αντίστοιχες υλοποιήσεις της lg στην ίδια τιμή (έχουν ίδια panel), πολύ καλό upscaling (προσωπικά το βρίσκω άψογο ακόμη και σε αναλογικά κανάλια), τέλειο (παθητικό) 3d
Αλλά -
Πολλές αντανακλάσεις, αργή smart πλατφόρμα, 100hz αλλά με αρκετά artifacts (υπάρχουν σε όλες τις υλοποιήσεις 100hz αλλά εδώ ίσως είναι λίγο περισσότερα του ανταγωνισμού), μέτριο μαύρο και αντίθεση (αν βλέπεις σε σκοτεινό χώρο ταινίες κλπ καλύτερα ίσως να σκεφτείς και υλοποίηση με VA panel ή ακόμη και plasma), δεν έχει Picture In Picture, δεν έχει PVR (recording καναλιών) & timeshift.
Gaming & media player δεν έχουν δοκιμαστεί αλλά σύμφωνα με τα review τα πάει καλά (και στα 2)!
Για σύγκριση με την et5 θα έλεγα οτι είναι παρόμοιες σε εικόνα/χαρακτηριστικά (δες και εδώ για σύγκριση μεταξύ τους) αλλά με την et60 να κερδίζει λόγω εμφάνισης:firstprize:!
EDIT: θα συμπληρώσω: αφού τις είδες(και) απο κοντά έχεις άποψη για την εικόνα τους και μπορείς να πάρεις όποια θεωρείς καλύτερη!
Last edited: