47LG7000 ή 46PZ80

charly13

New member
4 November 2007
64
Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2.Το ξερω οτι η LG ειναι LCD αλλα εχε πεσει παρα πολλη η τιμη της.
Χρηση ταινιες 1080p,αθλητικα και λιγο gaming με pes.
Η PZ80 αξιζει 300 ευρα παραπανω?

Thanx

Προσωπικη αποψη οτι οι δυο τηλεορασεις ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα...κατι που επιβεβαιωνεται και εδω...

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298971,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298957,00.htm

Οποτε ισως η αποφαση σου πρεπει να γινει με βαση ποια σου αρεσει καλυτερα σχεδιαστικα η και αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τα 300 ευρω της διαφορας.

Υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη της 46PZ80?
Ποιο καταστημα τις εχει διπλα διπλα να παιζουν?(εαν υπαρχει καποιο)

Και ίδια τιμή να είχανε, θα προτιμούσα την LG. Αν έπαιρνα τώρα τηλεόραση, θα έπαιρνα την LG7000 τελεία. Έχει τρελλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Είναι πιο προηγμένη τεχνολογικά, έχει τη μισή κατανάλωση σε ρεύμα και δεν θα ήθελα να έχω στο ήσυχο σαλόνι μου μια τηλεόραση με 5 ανεμιστήρες (PZ80)!

Βάβαια, ο καλύτερος κριτής είναι τα μάτια και τα αυτιά, γι' αυτό αμα δεν δεις από κοντά...

Last edited:
Απάντηση: Re: 47LG7000 ή 46PZ80

Και ίδια τιμή να είχανε, θα προτιμούσα την LG.

Είναι πιο προηγμένη τεχνολογικά, έχει τη μισή κατανάλωση σε ρεύμα και δεν θα ήθελα να έχω στο ήσυχο σαλόνι μου μια τηλεόραση με 5 ανεμιστήρες (PZ80)!

για 5 ευρώ παραπάνω το χρόνο κάνεις έτσι ; περισσότερο βλάπτεις το περιβάλλον με το αυτοκίνητο ...

από ότι ξέρω , δεν ακούγονται τα ανεμιστηράκια , η LG πόσα έχει ;

Απάντηση: Re: 47LG7000 ή 46PZ80

Υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη της 46PZ80?
Ποιο καταστημα τις εχει διπλα διπλα να παιζουν?(εαν υπαρχει καποιο)
Eαν κανεις λιγο υπομονη, ισως η Panasonic λογο νεων επερχομενων μοντελων να προχωρησει σε μειωσεις τιμων.
Απο την αλλη, η LG εχει παρα πολυ καλη τιμη τωρα, οποτε εφοσον καλυπτη τις αναγκες σου και τα γουστα σου ισως να ειναι και το φαβορι.

Αυτο που με προβληματιζει στην PZ80 ειναι η απουσια ρυθμισεων για να την φερεις στα μετρα σου.
H ποιοτητα εικονας out of the box ειναι τοσο καλη που αυτο δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα;

Re: Απάντηση: Re: 47LG7000 ή 46PZ80

για 5 ευρώ παραπάνω το χρόνο κάνεις έτσι ; περισσότερο βλάπτεις το περιβάλλον με το αυτοκίνητο ...

Η LG ΔΕΝ εχει ανεμιστηρακια , οπότε θόρυβος 0 !

Αυτο που δεν ρωτησε κανεις τον φιλο παραπανω ειναι για τι χρηση προορίζεται...

Αν θελει πιο πολυ ταινιες ας παρει την plasma...
Για ΟΛΑ τα άλλα +ταινίες ας παρει την LG που εχει φοβερή τιμή και πολύ καλή αντιπροσωπία για ενδεχομενες βλάβες...:grandpa: (+ μια ιντζα παραπανω και πιο λεπτο πλαισιο) ...

H PZ80 εχει ως πλεονεκτηματα το καλυτερο μαυρο και αντιθεση. Η LG ομως εχει μικροτερη καταναλωση , καλυτερο scaler για το τηλεοπτικο σημα και δεν εχει και ανακλασεις. Γι'αυτο μιλαω για ισοπαλια.

την LG πάρε.Καλύτερη επιλογή,λιγότερα λεφτά,καλύτερο service ισοπαλία σε όλα με την PZ πάνω κάτω και σαφώς πιό μουράτη κατα την ταπεινή μου άποψη!αυτα,καλές αγορές φίλε μου.

Στη ΔΕΗ δουλεύεις;:D Με 670W που καίει η PZ βγαίνει το χρόνο περίπου 250 ευρώ (για 8 ώρες τη μέρα). Μια LCD (Η δική μου είναι 52'') καίει 200W (μετρημένα με το ups). Καπέλο δηλαδή 170-180 ευρώ το χρόνο. ΟΚ, δεν είναι πολλά τα λεφτά και πάλι, αλλά δεν είναι και 5 ευρώ... Είναι το γαμώτο, είναι σαν να έχεις 24Χ7 όλα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 47LG7000 ή 46PZ80

Στη ΔΕΗ δουλεύεις;:D Με 670W που καίει η PZ βγαίνει το χρόνο περίπου 250 ευρώ (για 8 ώρες τη μέρα). Μια LCD (Η δική μου είναι 52'') καίει 200W (μετρημένα με το ups). Καπέλο δηλαδή 170-180 ευρώ το χρόνο. ΟΚ, δεν είναι πολλά τα λεφτά και πάλι, αλλά δεν είναι και 5 ευρώ... Είναι το γαμώτο, είναι σαν να έχεις 24Χ7 όλα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά...

ναι έχεις δίκιο , μόνο που και η κατανάλωση της plasma πέφτει και αυτή μετά από custom setting πολύ κάτω από τα 500 ... για τις 42 ίντσες που ξέρω η διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη από 10% και μπορεί να είναι και μικρότερη από μία ρυθμισμένη LCD σε φωτεινό χώρο !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 47LG7000 ή 46PZ80

ναι έχεις δίκιο , μόνο που και η κατανάλωση της plasma πέφτει και αυτή μετά από custom setting πολύ κάτω από τα 500 ... για τις 42 ίντσες που ξέρω η διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη από 10% και μπορεί να είναι και μικρότερη από μία ρυθμισμένη LCD σε φωτεινό χώρο !

Sony 40W4500...90 Watt...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40w4500-20081116135.htm

H Panasonic 42PX80 ειχε μετρηθει απο μελος του φορουμ στα 180 Watt περιπου οποτε δεν μιλαμε για 10% αλλα για 100% διαφορα.

Η 42PZ80 ειναι ακομη παραπανω , γυρω στα 250-300 Watt (πραγματικη καταναλωση).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 47LG7000 ή 46PZ80

..... Με 670W που καίει η PZ .....

Ο φίλος στο θέμα, ρωτάει για την 46 ΡΖ80, φίλε Δημήτρη κάπου κάνεις λάθος με τα 670 W (ή κάνει λάθος η Panasonic, όπως βλέπεις παρακάτω), πιθανόν να εννοείς κάποιο άλλο μοντέλο.....-bye-...και είναι κρίμα να τρομοκρατηθεί ο άνθρωπος από λάθος πληροφορία...(εκτός κι αν είναι σωστά τα 670W).

attachment.php

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    129.8 KB · Views: 65