Και ίδια τιμή να είχανε, θα προτιμούσα την LG.
Είναι πιο προηγμένη τεχνολογικά, έχει τη μισή κατανάλωση σε ρεύμα και δεν θα ήθελα να έχω στο ήσυχο σαλόνι μου μια τηλεόραση με 5 ανεμιστήρες (PZ80)!
Eαν κανεις λιγο υπομονη, ισως η Panasonic λογο νεων επερχομενων μοντελων να προχωρησει σε μειωσεις τιμων.Υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη της 46PZ80?
Ποιο καταστημα τις εχει διπλα διπλα να παιζουν?(εαν υπαρχει καποιο)
για 5 ευρώ παραπάνω το χρόνο κάνεις έτσι ; περισσότερο βλάπτεις το περιβάλλον με το αυτοκίνητο ...
από ότι ξέρω , δεν ακούγονται τα ανεμιστηράκια , η LG πόσα έχει ;
για 5 ευρώ παραπάνω το χρόνο κάνεις έτσι ; περισσότερο βλάπτεις το περιβάλλον με το αυτοκίνητο ...
από ότι ξέρω , δεν ακούγονται τα ανεμιστηράκια , η LG πόσα έχει ;
Στη ΔΕΗ δουλεύεις;Με 670W που καίει η PZ βγαίνει το χρόνο περίπου 250 ευρώ (για 8 ώρες τη μέρα). Μια LCD (Η δική μου είναι 52'') καίει 200W (μετρημένα με το ups). Καπέλο δηλαδή 170-180 ευρώ το χρόνο. ΟΚ, δεν είναι πολλά τα λεφτά και πάλι, αλλά δεν είναι και 5 ευρώ... Είναι το γαμώτο, είναι σαν να έχεις 24Χ7 όλα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά...
ναι έχεις δίκιο , μόνο που και η κατανάλωση της plasma πέφτει και αυτή μετά από custom setting πολύ κάτω από τα 500 ... για τις 42 ίντσες που ξέρω η διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη από 10% και μπορεί να είναι και μικρότερη από μία ρυθμισμένη LCD σε φωτεινό χώρο !
..... Με 670W που καίει η PZ .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.