48fps - Πως τα παίζουμε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Το έκανα... Έβαλα στο HTPC 24 (οχι 23,976) κι ο προβολέας στο info μου έδειχνε 1080p50

Λογικό αν δεν έχει ανάλυση στα 48, σε πάει στο κοντινότερο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Μάγος είσαι... Τώρα που το TMT παίζει και τα 4Κ νερό... Ό,τι πρέπει είναι.

Nαι, τι να σου πω, playerαραα.:flipout:

Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Update: Από ότι φαίνεται γυρίζουν σε 24fps και το επιβραδύνουν σε 23.976 στο post production

Αν έχεις το "Lone Survivor" ρίξε μια ματιά... Νομίζω οτι είναι στα 24fps.

Το έκανα... Έβαλα στο HTPC 24 (οχι 23,976) κι ο προβολέας στο info μου έδειχνε 1080p50

Αυτο αποκλειεται. Κατι δεν εκανες καλα.

Εκτος αν κλειδωσε κανονικα 24 και το madvr την ωρα που επαιξε η ταινια τον ξαναγυρισε στα 50 επειδη ειδε 48.
Αυτο ειναι αλλο καπελο.

Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Αν έχεις το "Lone Survivor" ρίξε μια ματιά... Νομίζω οτι είναι στα 24fps.

yep στα 24 είναι.

Αν δεν υποστηρίζει 48 το λογικό είναι να μην κλείδωσε και να σου είπε η nvdia ότι δεν τα υποστηρίζει. Να πήγε στα 50 από μόνο του χλωμό μου φαίνεται.

Τα 24 που τα παίζει ο jvc???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Αυτο αποκλειεται. Κατι δεν εκανες καλα.

Εκτος αν κλειδωσε κανονικα 24 και το madvr την ωρα που επαιξε η ταινια τον ξαναγυρισε στα 50 επειδη ειδε 48.
Αυτο ειναι αλλο καπελο.

Καλά.. Εδώ είμαστε να το ξανακάνουμε... Όρεξη νάχεις... :flipout:

yep στα 24 είναι.

Αν δεν υποστηρίζει 48 το λογικό είναι να μην κλείδωσε και να σου είπε η nvdia ότι δεν τα υποστηρίζει. Να πήγε στα 50 από μόνο του χλωμό μου φαίνεται.

Τα 24 που τα παίζει ο jvc???

Αστον Βασιλη, το madvr το γυρισε και δεν πηρε χαμπαρι παλι τι εγινε :flipout:
Classic :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Καλά.. Εδώ είμαστε να το ξανακάνουμε... Όρεξη νάχεις... :flipout:

Ορεξη εχω παντα για καινουργια πραγματα. Τωρα γερασα και δεν μπορω τα ιδια και τα ιδια :ernaehrung004:

Κανονικά.. 24

Αλλο ρωταει μαλλον. Αν ανεβαζει 48, 72, 96 κτλ.
Αυτο μαλλον θελει ψαξιμο Μπιλ.

Αστον Βασιλη, το madvr το γυρισε και δεν πηρε χαμπαρι παλι τι εγινε :flipout:
Classic :flipout:

Άσε που στο madvr κάτι έκανες και δεν γυρνάει αυτόματα πλέον... Για γκελ μπουρτά... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Άσε που στο madvr κάτι έκανες και δεν γυρνάει αυτόματα πλέον... Για γκελ μπουρτά... :BDGBGDB55:

Δεν παιζει αυτο. Δεν επαιζε γιατι κατι ειχες με τις καστομ και το 3δ και τη τελευταια φορα το εφτιαξα και το δοκιμασαμε κιολας.
Αλλος τωρα.

ΥΓ. Τετοια μου λες, και ειχα σκοπο να σου φτιαξω το Argyll , αλλα ολο κατι σου χαλαω, οποτε αστο....:flipout:

Η μείωση του resolution του player σε 720p που λογικά καλύπτει frames μέχρι 60p μπορεί να δίνει μια πιθανότητα σωστής αναπαραγωγής. Λέμε τώρα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Δεν παιζει αυτο. Δεν επαιζε γιατι κατι ειχες με τις καστομ και το 3δ και τη τελευταια φορα το εφτιαξα και το δοκιμασαμε κιολας.

Μ´αρέσει που στην πλάκα μου απαντάς σοβαρά... :chinese:

Απάντηση: Re: 48fps - Πως τα παίζουμε;

Η μείωση του resolution του player σε 720p που λογικά καλύπτει frames μέχρι 60p μπορεί να δίνει μια πιθανότητα σωστής αναπαραγωγής. Λέμε τώρα..

Και να το παω και παρακατω.......να αγοραζαμε την κανονικη ταινια στα 23.976, και να μην αναστατωναμε το συμπαν για μια ταινια το χρονο, μηπως ηταν πιο λογικο ? :flipout:

Αλλο ρωταει μαλλον. Αν ανεβαζει 48, 72, 96 κτλ.
Αυτο μαλλον θελει ψαξιμο Μπιλ.

Ναι αυτό ρωτάω και λέω μπας και γίνει καμμία μόντα με το svp ή το splash και κάτσει αν δεν κλειδώσει η 560ti.

Για να είμαι ειλικρινής πάντως μόνο η αρχαία 8800gt κλείδωσε 47κάτι στον προβολέα. Με μια gt220 και μια gt460 έφαγα πόρτα. Δεν την υποστήριζαν στο ίδιο μηχάνημα.