4ο Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ

Re: Απάντηση: Re: 4ο Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ

Γι´αυτό στην θεραπεία τής απεξάρτησης απο ηρωίνη ειμαι υπέρ τών υποκαταστατων τύπου μεθαδόνης,που πρεπει να δινεται στα Νοσοκομεια...
Θα μειωθεί η ηπατίτιδα Β,το Α.Ι.D.S,η εκπόρνευση και εν μέρει η εγκληματικότητα...

μα αυτή ακριβώς είναι η βασικότερη αποτυχία της υπάρχουσας αντιμετώπισης, ότι θέτει αυτομάτως τον χρήστη στο περιθώριο. Τώρα το πόσο άλλαξε η αντιμετώπιση προς τους εξαρτημένους, το ακούω βερεσέ. Δεν θα συλληφθεί? Δεν θα περάσει από δίκη? (εάν προλάβει, βέβαια)

για να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας προέρχομαι από μια περιοχή που οι μόνοι που δεν καπνίζουν κάνναβη είναι οι ηλικιωμένοι άνω των 70..και κάποιες μικρές εξαιρέσεις.... τον εαυτό μου δεν τον βγάζω απ έξω,,,,

έχω ζήσει όλη αυτή την ιστορία εδώ και 14 χρόνια από μέσα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αν υπήρχε μια νεράιδα να μου έκανε μια χάρη θα της ζητούσα να μου κόψει το τσιγάρο....

αυτό με χαλάει...το άλλο το ελέγχω...

δεν δέχομαι ότι προκαλεί κάποια αδράνεια και ανορεξία για δουλειά γιατί εδώ και 7 χρόνια δουλεύω κάθε μέρα με ρυθμούς εξαντλητικούς....(μιλάμε για 2 ρεπό το μήνα,,,με κάποιους μήνες να μην έχουν καν ρεπό),,,,

προς θεού δεν παροτρύνω κανέναν να αρχίσει να κάνει κάτι που είναι έξω απ τα νερά του...απλά καταθέτω το τι ζω,,,(η το τι ζούσα)

τα τελευταία χρόνια ο μόνος λόγος που το κάνω είναι για να ακούω κάποια βράδια μουσική στο σπίτι και μόνο στο σπίτι....για κανένα άλλο λόγο χωρίς να πιάνω τιμόνι και χωρίς να έχω επαφές με άσχετους τρίτους,,,

μάλιστα εδώ και 2 μήνες έχει κοπεί με το μαχαίρι για δικούς μου λόγους....

το θετικό είναι ότι είπα το κόβω και το έκοψα....μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το τσιγάρο

ο Δημήτρης είχε δίκιο πριν όταν ανεφέρε για τον ασθενή του και τα δόντια του...αντιμετώπισα και εγώ τέτοιο πρόβλημα και ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο σταμάτησα την χρήση

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα...τώρα μην μου ξαναμιλάτε:flipout::flipout:

Και εγώ θα επιμείνω στο οτι η κάνναβη δεν παύει να είναι μια ψυχοτρόπος ουσία.
Ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να ξέρει πως θα αντιδράσει ο κάθε χρήστης ανά πάσα στιγμή,όπως και με την ποσότητα λήψης αυτής..

και επισημαίνω τα λεγόμενα του Σπύρου για τις νωθευμένες παρτίδες που κυκλοφορούν.
(επεβίωσα μιας τέτοιας "πρόσμιξης" αφού είδα τον χάρο με τα μάτια μου,εξού και κόπηκε μαχαίρι η περιέργεια και τα..παιχνίδια)

Απάντηση: Re: 4ο Κανναβικό Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ

για να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας προέρχομαι από μια περιοχή που οι μόνοι που δεν καπνίζουν κάνναβη είναι οι ηλικιωμένοι άνω των 70..και κάποιες μικρές εξαιρέσεις.... τον εαυτό μου δεν τον βγάζω απ έξω,,,,

έχω ζήσει όλη αυτή την ιστορία εδώ και 14 χρόνια από μέσα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αν υπήρχε μια νεράιδα να μου έκανε μια χάρη θα της ζητούσα να μου κόψει το τσιγάρο....

δεν δέχομαι ότι προκαλεί κάποια αδράνεια και ανορεξία για δουλειά γιατί εδώ και 7 χρόνια δουλεύω κάθε μέρα με ρυθμούς εξαντλητικούς....(μιλάμε για 2 ρεπό το μήνα,,,με κάποιους μήνες να μην έχουν καν ρεπό),,,,

προς θεού δεν παροτρύνω κανέναν να αρχίσει να κάνει κάτι που είναι έξω απ τα νερά του...απλά καταθέτω το τι ζω,,,(η το τι ζούσα)

τα τελευταία χρόνια ο μόνος λόγος που το κάνω είναι για να ακούω κάποια βράδια μουσική στο σπίτι και μόνο στο σπίτι....για κανένα άλλο λόγο χωρίς να πιάνω τιμόνι και χωρίς να έχω επαφές με άσχετους τρίτους,,,

το θετικό είναι ότι είπα το κόβω και το έκοψα....μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το τσιγάρο

ο Δημήτρης είχε δίκιο πριν όταν ανεφέρε για τον ασθενή του και τα δόντια του...αντιμετώπισα και εγώ τέτοιο πρόβλημα και ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο σταμάτησα την χρήση

Σιγά ρε Σπύρο που δεν σου ξαναμιλάμε.:grinning-smiley-043
Κολλημένοι και ρατσιστές παντού υπάρχουν αλλά εδώ μιλάμε σχεδόν επιστημονικά.
Και εγώ παραδέχτηκα την προ χρόνων χρήση.
Ας με αποπέμψουν..:BDGBGDB55:
Ισα ίσα, οι εκ των έσω καμμιά φορά ξέρουμε περισσότερα..

Ρε Πατρίδα χαλάσανε τά πράγματα και σε εμάς πάντως.:flipout::flipout:Δεν ήταν έτσι το 1980
Πάντως θεωρώ τιμητικό οτι εμπιστευεσαι ανοιχτά στην παρέα ενα τετοιο ζήτημα...
Πάντως πέρα απο την οποια εμπειρία τού καθενός μας σέ σημαντικό ποσοστό προκαλεί αδράνεια...
Ανορεξία όχι.....Τούρτες και γλυκά να υπάρχουν..:ADFADF1::ADFADF1:

απ την άλλη είχα φίλους που δεν σταθήκαν εκεί και βάλθηκαν να δοκιμάσουν ότι έβρισκαν μπροστά τους,,,,είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που δεν τους ακολούθησα και επέλεξα τα υπόλοιπα χρόνια να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο,,,

η κατάληξη τους δεν ήταν και η καλύτερη...συλλήψεις,,προσαγωγές,,,πλήρης αδράνεια για το κάθε τι και το κυριότερο χαμένα χρόνια που δεν επιστρέφουν πίσω

Ρε Πατρίδα χαλάσανε τά πράγματα και σε εμάς πάντως.:flipout::flipout:Δεν ήταν έτσι το 1980
Πάντως πέρα απο την οποια εμπειρία τού καθενός μας σέ σημαντικό ποσοστό προκαλεί αδράνεια...

Σπύρο μου θεωρώ ότι έχω απέναντί μου ανθρώπους με υψηλό iq οι οποίοι βρίσκονται συνεχή πνευματική εγρήγορση αν κρίνω από τα γραπτά τους...αν δεν εμπιστευτείς τέτοιους ανθρώπους τότε κρίνω ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό

όντως στην Μεσσηνία (δεν ξέρω για άλλους νομούς ) τα πράγματα είναι τραγικά,,,μέχρι το 2000 που ήμουν κάτω σε όποια παρέα και να έπεφτα στους 5 άντε 1 να μην έπινε,,,,και μιλάμε για άντρες και γυναίκες

cana.jpg

βάλτε στο google το εξής : "cannabis seeds bank"

και δείτε πόσα Online μαγαζιά υπάρχουν και μιλάμε για τεράστια ποικιλία ......

κάποιοι μας κοροιδεύουν ...........

σε ένα από αυτά, στην επιλογή availability by country, αναφέρει το εξής :

All products from the Sensi Seed website can be dispatched to Greece.

Η θέση μου στο ζήτημα είναι η ελεγχόμενη απελευθέρωση της πώλησης (αποποινικοποίηση της χρήσης επιβάλλεται). Στην Ολλανδία νομίζω πως το σύστημα λειτουργεί σωστά. Ξέρεις τι θες, πας και το παίρνεις σε συγκεκριμένα μέρη, και αν θες το κάνεις σπίτι σου, αν θες κάθεσαι στα coffe shops και το πίνεις εκεί. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σε ψάξει, και ταυτόχρονα κανείς χρήστης δεν καπνίζει όπου γουστάρει. Με αυτόν τον τρόπο έχουν εμφυσήσει στη νοοτροπία των ανθρώπων εκεί ένα σεβασμό για τον συνάνθρωπο, που δεν τον βρίσκεις ευκολα αλλού. Τώρα για τις βλαβερές συνέπειες που έχει η κάνναβη, εγώ τα ακούω βερεσέ. Να δούμε τι βλαβερές συνέπειες έχουν τα κινητά, το τσιγάρο, το ποτό, τα αυτοκίνητα, η βιομηχανία κλπ. Το κρίσιμο για εμένα είναι να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε η χρήση να γίνεται διακριτικά με τρόπο τέτοιο ώστε όσοι δεν επιθυμούν να καπνίσουν παθητικά να μην ενοχλούνται.

Α, και εμένα, τη μια φορά που έκανα μια γύρα, έναν σφάχτη στη μέση μου τον έφαγε σε χρόνο dt. βέβαια μετά έβλεπα τον Γιώργο Δώνη στο video wall του coffee shop στο Vendaam, νομίζοντας ότι την είχα ακούσει, αλλά ήταν που έπαιζε η Λάρισα με την Άλκμααρ στο UEFA...

Last edited:
Ξέρεις τι θες, πας και το παίρνεις σε συγκεκριμένα μέρη, και αν θες το κάνεις σπίτι σου, αν θες κάθεσαι στα coffe shops και το πίνεις εκεί. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σε ψάξει, και ταυτόχρονα κανείς χρήστης δεν καπνίζει όπου γουστάρει. Με αυτόν τον τρόπο έχουν εμφυσήσει στη νοοτροπία των ανθρώπων εκεί ένα σεβασμό για τον συνάνθρωπο, που δεν τον βρίσκεις ευκολα αλλού.

απίθανο το βλέπω να ριζωθεί τέτοια νοοτροπία στη χώρα μας, καθώς το "όπου θέλουμε" το θεωρούμε, για όλα τα πράγματα, σχεδόν φυσικό μας δικαίωμα.

Όπως το έγραφε ο Σουρής,
Ο Έλλην δύο δίκαια ασκεί πανελευθέρως,
ουρείν τε και συνέρχεσθαι εις όποιον θέλει μέρος.

Ε, από την εποχή του Σουρή, τα δίκαια αυτά έχουν πολλαπλασιαστεί.

Δεν νομίζω τώρα να γίνεται κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα. Δηλαδή -πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν βλέπω γύρω μου να κανουν φούντα, όπως κάνουν τσιγάρο.

Πάντως εάν απελευθερωθεί είμαι βέβαιος πως θα σέβονται την απαγόρευση όσο σέβονται την αντίστοιχη για το κάπνισμα καπνού.

Σε πιο μικρές ηλικίες, το "παράνομο" είναι αυτό που αυξάνει την περιέργεια της δοκιμής.
Θεωρώ το αλκοόλ πολύ χειρότερο, ακόμα και απ τα λεγόμενα σκληρά.
Φίλοι μου, χρήστες "σκληρών" για πολλά χρόνια, κατάφεραν να απεξαρτηθούν πλήρως. Αντίθετα, κανένας μα κανένας αλκοολικός δεν κατάφερε να το κόψει το ρημάδι. (Και είμαι άνθρωπος που το τσούζω συχνά το HAIG)
Το χασίς είναι όσο αθώο θέλει ο καθένας να το δει.
Αντίθετα το αλκοόλ, που όλες μα όλες οι διαφημίσεις το παρουσιάζουν σαν κάτι το εξαιρετικό, συνήθως αυτός που πίνει είναι κοινωνικός, τον θέλουν οι γκόμενες, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη "ψυχολογική εξάρτηση" πριν την κανονική.
Και δεν μιλάω για τις "μπόμπες" που είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Και καλά εγώ (πχ) ξεχωρίζω το ποτό μου γιατί πίνω μόνο αυτό. Ο πιτσιρικάς όμως που πάει στο κλαμπάκι τι γίνεται?
Που είναι το κράτος να ελέγξει τι παίζεται στις "μαγαζάρες" που είναι in, cool, trendy, woaw, κλπ κλπ?

Ναί ρέ σύ..ό μόνος είσαι:2thumb22sup:(άν μού επιτρέπεις τό "ρέ")

..Α, και εμένα, τη μια φορά που έκανα μια γύρα, έναν σφάχτη στη μέση μου τον έφαγε σε χρόνο dt. βέβαια μετά έβλεπα τον Γιώργο Δώνη στο video wall του coffee shop στο Vendaam, νομίζοντας ότι την είχα ακούσει, αλλά ήταν που έπαιζε η Λάρισα με την Άλκμααρ στο UEFA...
Εκανα αμάν νά τό διαβάσω:BDGBGDB55: