5.1 συστημα οχι για σαματα....αλλα ζεστη ομορφη μουσικη

Tελικα αγόρασα τον yamaha rx 667.....αυτη την στιγμη έχω συνδεδεμένα μονο τα roister emphasis 25 .....δεν πρόλαβα να κάνω πολλά έβαλα μόνο κάποια τραγούδια και άκουσα.....και έμεινα ΚΑΓΚΕΛΟ.....κατι μεσαία ..κάτι ψιλά´....κάτι μπάσα....κοντέβω να βάλω τα κλάματα απο τη συγκίνηση....

Για τα τραγούδια είναι μια χαρά τα 25άρια.Για ταινίες θα χρειαστείς και sub.Εγώ με τον sony str dh800 και στα τραγούδια έχουν πολύ καλό μπάσο.Απο μεσαίες έτσι και έτσι.Με έναν ενισχυτή σαν τον rx677 που έχει τα διπλάσια απο τον sony φαντάζομαι θα κεντάνε.

Όσο για το c5 προσπάθησε κάπως να το βάλεις.Δεν είναι σωστό να χαλάσεις το σετ προσθέτωντας ένα άλλο κεντρικό.

ναι....Ο μονος τρόπος είναι να το βάλω μπροσα απο την οθόνη (σκοπευα να το ω´λαω απο κάτω ...και να σηκώσω την οθονη 4 εκ για να μην μου κόβει οπτικο πεδιο..... http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=596&Title=Min+10+speaker ....ποια η άποψη σου για αυτα τα ηχειάκια για πισω δορυφόρους....τονίζω οτι θέλω για πίσω όσο ποιο μικρά γίνεται...

Μήπως για πίσω να κοίταζες τα Mirage NanoSat; Και μικρά είναι και λόγω σχεδίασης ενδείκνυνται για περιφερειακό ήχο.

Όσο για το κεντρικό ηχείο, μείνε στο Emphasis και σήκωσε την τηλεόραση.

Είδα στα Media Markt Περιστερίου, επι της Καβάλας, στα 1200Ε (νομιζω) σετ, ολα τα Roister Emphasis, μαζί με τον Denon 1610 (ή 11) κι ένα BRplayer,
δεν ειναι ασχημα;;;