Άλλωστε αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθεί αρκετες φορες ακομα και στο τοπικ της vt30 πως η 8000 της samsung ( μιλω για την πλασμα) εχει πολύ καλυτερο τηλεοπτικο σημα.
Για το πρόβλημα με τις ανακλάσεις στις plasma,θα πρέπει να έχουμε υπόψιν πως και σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υφίσταται και στις LCD. Οι τηλεοράσεις με ματ επιφάνεια είναι συνήθως τα φθηνότερα μοντέλα, ενώ στα ακριβότερα με γυαλιστερή επιφάνεια η μεγαλύτερη φωτεινότητα των LCD περιορίζει κάπως το πρόβλημα.
Δεν έχει να ζηλέψει η νύχτα από την μέρα ;Μιλαμε για ΤΡΟΜΕΡΟ panel η VT30. Ακομα και με ολα τα πατζουρια ανοιχτα δεν εχει να ζηλεψει κατι απο μια lcd LED.
Άστα να πάνεPanasonic's plasmas have always done a good job of upscaling standard-definition feeds and thankfully that hasn't changed here. Even the ropier channels on Freeview are handled sympathetically, so they look as sharp as possible. Some of the weaknesses in the signal are masked rather than amplified, as some TVs tend to do.
http://reviews.cnet.co.uk/tvs/panasonic-tx-p42st50b-review-50007490/#2d-picture-quality
Κοίτα να δεις τι γράφουν μερικοί.![]()
Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες Γιάννη. Έχω φίλο με την Samsung B550 και δεν έχω δει διπλά είδωλα.
Συμφωνώ απολύτως ειδικά στο σημείο του "παπαγαλίσματος χωρίς ιδία άποψη". Τα ίδια επιχειρήματα και συμπεριφορά αντιμετώπισα και εγώ από διάφορους "ειδικούς" και "παπαγάλους" όταν πόσταρα τις εντυπώσεις μου από την συνύπαρξή μου με την πανασονικ gt30 που ειδικά σε επεξεργασία τηλεοπτικού σήματος είναι επιεικώς "για τα μπάζα".Τι θα πει πως το εβγαλα;;;
Δεν βλεπεις τι γράφεις;
Οταν λες πως μετα την ενασχόληση σου με την ρύθμιση είδες πως δεν μπορείς να την φέρεις και συμπεραίνεις μετα απο αυτο πως ουτε calibrator θα μπορουσε ( προσφάτως και ο μαγος μερλιν ) τι παει να πει αυτο;
Την D5000 δεν την εχω δει ( ειναι απο τα μικρά μοντελα της Samsung χωρις ενδιαφερον) και δεν την ξερω για να εχω προσωπική άποψη αλλα ειναι γεγονος πως η ρύθμιση στις LCD ειναι πιο μπελαλίδικη σε σχεση με τις πλάσμα .
Χρειάζεται εκτος απο εμπειρία γνώσεις και τα καταληλα εργαλεία .
Τωρα επειδή εσυ επιασες το τηλεοκοντρολ και επειδή πείραξες τις αποχρώσεις προσώπου νομίζεις πως εκανες κατι …ε τι να σου πω...
Τελος το λινκ που παρέθεσες ειναι ενα ακομα άχρηστο στοιχειο που επισημαίνει την συνήθεια σου να παπαγαλίζεις οτι διαβαζεις αριστερά και δεξια
Ιδια άποψη εχεις Ναι η Οχι;
Και τις δυο τηλεοράσεις τις εχω κρεμασμένες στο σπιτι μου και αν ποτε βρεθείς Θεσσαλονίκη ελα να τις δεις και μετα ξαναδειξε μου παρόμοια λινκ για να γελάσουμε παρεα.
Τα ιδια εγραφαν περσι για το τηλεοπτικό σημα της Vt30 και φετος ( μετα το κραξιμο που επεσε ) υπόσχονται για την VT50 πως το εχουν βελτιώσει.
Καλα να ειμαστε να το δουμε και αυτο αλλα με τα ματια μας και οχι απλως σε καποιο λινκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.