Το θέμα δεν είναι να απογοητευτώ εγώ, εγώ έμαθα, χωρίς ευτυχώς να πάθω, κυρίως λόγω του επαγγέλματος που ασκώ. Το θέμα είναι να μην απογοητευτούν όλοι αυτοί οι αμεριμνοαμέριμνοι άνθρωποι σαν τον colombos o οποίος πήρε την gt στηριζόμενος προφανώς στα υπερθετικά σχόλια για την αξία της που γράφονται συνεχώς στο φόρουμ. Μήπως θέλετε να σας θυμίσω τι έγγραφε ο άνθρωπος πριν ..... στρώσει η gt? " Καλησπερα σε ολους!Πρωτη φορα γραφω και συγχωρεστε με για το..ατονικο μοθ συστημα.Στην ουσια"Μολις εχθες τοποθετησα την καινουρια μου 50GT30E και με τη γυναικα μου ζουμε ενα εφιαλτη.Ειχαμε μια 40αρα Sony 100Ηz και βλεπαμε πολυ καλυτερα.Δεν αντεχεται ουτε στο Nova,ουτε με τον υπολογιστη.Τα χρωματα εινια απαισια,το ασπρο δεν ειναι λευκο και μετα απο 5 λεπτα μαλλον αυτο το ονομαζομενο flikering(δεν εχω ιδεα απο αυτα)μας κανει να ζαλιζομαστε και να μην αντεχουμε να δουμε.Παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι με τα extra γυαλια,ηταν μια περιουσια!".Mην βιάζεσαι να την προτείνεις... Αν την δεις στο σπίτι σου κι αυτή, μπορεί να απογοητευτείς και πάλι...![]()
Τράτζικ δεν ήταν αυτά που έγγραφες αλλά η επεξεργσία του τηλεοπτικού σήματος από την gt30 και γενικώς τις πανασονικ. Είναι μια σημαντική αδυναμία που πρέπει να την γνωρζει όποιος πάει να αγοράσει την gt30. Επίσης τράτζικ είναι η ομαδική επίθεση σε όποιον θίγει το τοτέμ και υπογραμμίζει τα αδύνατα σημεία του.Η αληθεια ειναι οτι τα εγραψα αλλα αυτα παθαινεις οταν εχει απεναντι σου κατι τοσο μοναδικο,ημουν τυφλος και ειδα..Μαλλον τα ματια μου εστρωσαν απο τις ψευτικες εικονες που εβλεπα ως τοτε..και το βασικο οτι..ψαρωσα απο το μεγεθος μαλλον λογω δυο μετρων αποστασης.Οσο γοα τις ατελειες που μπορει να εχει στο τηλεοπτικο σημα(τουλαχιστον αυτο που εχω)δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν manmayer..Και πανω απ'ολα να ειναι καλα ο JL_ που μου τη σεταρε.Καλα οντως πολυ τρατζζζιιικ αυτα που εγραφα...![]()
Για το τηλεοπτικό σήμα τα έχει πει όλα ο colombos γλαφυρότατα πριν "δει το φως του" από το σετάρισμα του jl, δεν χρειαζεται να πω εγώ κάτι άλλο. Άλλωστε ούτε Πάρνηθα ούτε Υμηττός δεν υπάρχει στις Σέρρες.
Καλα κοτζαμαν Αμαζον και δεν εχει κεραια της προκοπης ?
Το θέμα δεν είναι να απογοητευτώ εγώ, εγώ έμαθα, χωρίς ευτυχώς να πάθω, κυρίως λόγω του επαγγέλματος που ασκώ. Το θέμα είναι να μην απογοητευτούν όλοι αυτοί οι αμεριμνοαμέριμνοι άνθρωποι...
Έχεις δίκιο. Γενικά πιστεύω ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να στηριχθεί στην προσωπική παρατήρηση του προϊόντος που τον ενδιαφέρει. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε ο νόμος δίνει στον καταναλωτή το δικαίωμα στις εξ' αποστάσεως συμβάσεις, δηλαδή όταν δεν έχει την δυνατότητα να έρθει σε οπτική επαφή με το προϊόν που αγόρασε, να το επιστρέψει υπό προϋποθέσεις αζημίως. Κάθε άποψη που εκφέρεται από ανώνυμα μέλη ενός φόρουμ πρέπει να διαβάζεται ως φιλολογία, καθώς σίγουρα εμπεριέχει υποκειμενισμό και πιθανόν να υποκρύπτει και ιδιοτέλεια. Όταν όμως εκφέρονται, υπό τον μανδύα βεβαίως της ανωνυμίας που καλύπτει το μέλος ενός φόρουμ, έντονες, σταθερές και συνεχείς προτροπές για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων (πχ. τρέξτε όσο προφταίνετε να αγοράσετε την τάδε τηλεόραση) σε συνδυασμό με την σταθερή και γενικευμένη απαξίωση άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων (πχ. η τάδε μάρκα τηλεοράσεων κάποτε ήταν καλή, τώρα πλέον δεν πουλάει καθόλου), τότε αυτή η συμπεριφορά παύει να είναι απλώς "γραφική" και καθίσταται επιλήψιμη.To θέμα είναι πως προτείνοντας μία συσκευή που δεν την έχεις δει στις ίδιες συνθήκες με αυτή που σε απογοήτευσε, δεν εξασφαλίζεις σε καμμία περίπτωση το να μην απογοητεύσεις όλους αυτούς τους "αμερινοαμέριμνους ανθρώπους"...
Όταν όμως εκφέρονται, υπό τον μανδύα βεβαίως της ανωνυμίας που καλύπτει το μέλος ενός φόρουμ, έντονες, σταθερές και συνεχείς προτροπές για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων (πχ. τρέξτε όσο προφταίνετε να αγοράσετε την τάδε τηλεόραση) σε συνδυασμό με την σταθερή και γενικευμένη απαξίωση άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων (πχ. η τάδε μάρκα τηλεοράσεων κάποτε ήταν καλή, τώρα πλέον δεν πουλάει καθόλου), τότε αυτή η συμπεριφορά παύει να είναι απλώς "γραφική" και καθίσταται επιλήψιμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.