50" Plasma or led lcd?

Mην βιάζεσαι να την προτείνεις... Αν την δεις στο σπίτι σου κι αυτή, μπορεί να απογοητευτείς και πάλι... ;)
Το θέμα δεν είναι να απογοητευτώ εγώ, εγώ έμαθα, χωρίς ευτυχώς να πάθω, κυρίως λόγω του επαγγέλματος που ασκώ. Το θέμα είναι να μην απογοητευτούν όλοι αυτοί οι αμεριμνοαμέριμνοι άνθρωποι σαν τον colombos o οποίος πήρε την gt στηριζόμενος προφανώς στα υπερθετικά σχόλια για την αξία της που γράφονται συνεχώς στο φόρουμ. Μήπως θέλετε να σας θυμίσω τι έγγραφε ο άνθρωπος πριν ..... στρώσει η gt? " Καλησπερα σε ολους!Πρωτη φορα γραφω και συγχωρεστε με για το..ατονικο μοθ συστημα.Στην ουσια"Μολις εχθες τοποθετησα την καινουρια μου 50GT30E και με τη γυναικα μου ζουμε ενα εφιαλτη.Ειχαμε μια 40αρα Sony 100Ηz και βλεπαμε πολυ καλυτερα.Δεν αντεχεται ουτε στο Nova,ουτε με τον υπολογιστη.Τα χρωματα εινια απαισια,το ασπρο δεν ειναι λευκο και μετα απο 5 λεπτα μαλλον αυτο το ονομαζομενο flikering(δεν εχω ιδεα απο αυτα)μας κανει να ζαλιζομαστε και να μην αντεχουμε να δουμε.Παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι με τα extra γυαλια,ηταν μια περιουσια!".
Όταν κάποιοι του λέγανε ότι δεν πρέπει να κρίνει τέτοια υπερτηλεόραση με το τηλεοπτικό σήμα αυτός πολύ απλά απαντούσε " Capsol αυτα τα σκουπιδοσηματα που λες καταναλωνουν ενα μεγαλο τμημα της τηλεθεασης.Καθότιν εγω δεν ειμαι αμπαλος και παρακολουθω και μπαλιτσα αν εσυ βρισκεις ευκολα αγωνες σε 4 διαστασεις και αναλυση διαστημικη πες το μου και θα το κανω.Επισης αν εβλεπς τα χρωματα στο pc που ειναι αναλυση 720p μαλλον δε θα την παλευες,εκτος αν εχεις αναισθησια οπτικου υποδοχεα οποτε συγχωρησε γιατι αν δεχτω οτι ειναι θεμα flickering μαλλον δυστυχως η ευτυχως εχω εγς καποια ευαισθησια.Εδω μπηκα ζητωντας βοηθεια,οχι γενικευσεις και μαγκιτσες." Όλοι αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι θα πρέπει να πληροφορηθούν από κάποιο στο φόρουμ ότι η υπερτηλεόραση των υπερθετικών αρετών έχει και κάποιες μικρές και ιδιαίτερα ενοχλητικές ατέλειες. Για να μην τρίβουν τα μάτια τους από έκπληξη μετά την αγορά.

Η αληθεια ειναι οτι τα εγραψα αλλα αυτα παθαινεις οταν εχει απεναντι σου κατι τοσο μοναδικο,ημουν τυφλος και ειδα..Μαλλον τα ματια μου εστρωσαν απο τις ψευτικες εικονες που εβλεπα ως τοτε..και το βασικο οτι..ψαρωσα απο το μεγεθος μαλλον λογω δυο μετρων αποστασης.Οσο γοα τις ατελειες που μπορει να εχει στο τηλεοπτικο σημα(τουλαχιστον αυτο που εχω)δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν manmayer..Και πανω απ'ολα να ειναι καλα ο JL_ που μου τη σεταρε.Καλα οντως πολυ τρατζζζιιικ αυτα που εγραφα...:)

Η αληθεια ειναι οτι τα εγραψα αλλα αυτα παθαινεις οταν εχει απεναντι σου κατι τοσο μοναδικο,ημουν τυφλος και ειδα..Μαλλον τα ματια μου εστρωσαν απο τις ψευτικες εικονες που εβλεπα ως τοτε..και το βασικο οτι..ψαρωσα απο το μεγεθος μαλλον λογω δυο μετρων αποστασης.Οσο γοα τις ατελειες που μπορει να εχει στο τηλεοπτικο σημα(τουλαχιστον αυτο που εχω)δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν manmayer..Και πανω απ'ολα να ειναι καλα ο JL_ που μου τη σεταρε.Καλα οντως πολυ τρατζζζιιικ αυτα που εγραφα...:)
Τράτζικ δεν ήταν αυτά που έγγραφες αλλά η επεξεργσία του τηλεοπτικού σήματος από την gt30 και γενικώς τις πανασονικ. Είναι μια σημαντική αδυναμία που πρέπει να την γνωρζει όποιος πάει να αγοράσει την gt30. Επίσης τράτζικ είναι η ομαδική επίθεση σε όποιον θίγει το τοτέμ και υπογραμμίζει τα αδύνατα σημεία του.

Τι ρωτας και εσυ αφου σχολιαζει οτι επιθυμει .

Στο ποστ του vertical που του απαντα για το τηλεοπτικο σημα με αναλογικο δεκτη ακομα να απαντησει.

ref=dp_image_z_0

Πάρε μια φωτογραφία της. Αν δεν σου δείξω και το τιμολόγιο ελπίζω να μην με αναφέρεις στους διαχειριστές.

Για το τηλεοπτικό σήμα τα έχει πει όλα ο colombos γλαφυρότατα πριν "δει το φως του" από το σετάρισμα του jl, δεν χρειαζεται να πω εγώ κάτι άλλο. Άλλωστε ούτε Πάρνηθα ούτε Υμηττός δεν υπάρχει στις Σέρρες.

Για το τηλεοπτικό σήμα τα έχει πει όλα ο colombos γλαφυρότατα πριν "δει το φως του" από το σετάρισμα του jl, δεν χρειαζεται να πω εγώ κάτι άλλο. Άλλωστε ούτε Πάρνηθα ούτε Υμηττός δεν υπάρχει στις Σέρρες.

Η αναφορά σε Πάρνηθα και Υμηττό δεν έχει να κάνει με το κέντρο αλλά με το σήμα. Η Πάρνηθα δεν έχει ψηφιακό σήμα αν και την βλέπω πεντακάθαρα. Έκανα λοιπόν τα πάντα για να έχω ΚΑΛΟ αναλογικό σήμα κι έβαλα και μια κεραιούλα DVB-T μόνο για το ERT HD γιατί τα άλλα τα βλέπω καλύτερα αναλογικά. Εσύ αναφέρθηκες για μη ύπαρξη ψηφιακού σήματος και ότι με το αναλογικό είναι τράτζικ. Πριν λοιπόν πετάξεις την εξυπνάδα σου, καλό είναι να μάθεις ποιες οι διαφορές ψηφιακού/αναλογικού σήματος και πως ένα ΚΑΛΟ αναλογικό σήμα είναι παρασάγκας ανώτερο από το ψηφιακό (που στην περίπτωση της Digea είναι και ο ορισμός της μετριότητας). Είμαι με 50άρα VT30, και προτιμώ το αναλογικό στα επίγεια. DVD-T βάζω μόνο για ERT HD και όταν θέλω να κάνω εγγραφή προγράμματος (κυρίως ποδόσφαιρα) σε USB stick.

Πριν απαντήσεις σε ένα ποστ καλό είναι να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις όλο το ποστ και αν είναι εφικτό να καταλάβεις τι λέει. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει μπορείς να ρωτήσεις για επεξήγηση. Θα το πω για τελευταία φορά και εντελώς απλοϊκά για να το καταλάβεις. Το καλό αναλογικό σήμα που λαμβάνεις θα καταλήξει σε μια τηλεόραση η οποία αν είναι η gt30 θα το επεξεργαστεί χειρότερα άρα θα έχει και χειρότερη απόδοσή του από μια αντίστοιχη samsung για παράδειγμα που έχει καλύτερο τμήμα επεξεργασίας, διότι η πανασονικ "δεν δίνει δεκάρα" για την επεξεργασία του αναλογικού sd σήματος και επικεντρώνεται μόνο στο ψηφιακό hd σήμα. Ελπίζω να το κατάλαβες, δεν μπορώ να το πω πιο απλά.

Δηλαδη τωρα το διαχωριζεις εμφανως και λες οτι το φαινομενο που "ειδες" στην "δικη" σου τηλεοραση δηλαδη του μη καλου τηλεοπτικου σηματος περιοριζεται μονο σε αυτο που λαμβανεται απο τον αναλογικο δεκτη ?
Στον ψηφιακο εχεις δει ποτε σου ?
Γιατι εδω υφισταται τουλαχιστον ενας ΚΑΤΟΧΟΣ ο vertical που αναφερει οτι και στο αναλογικο βλεπει εξαιρετικη εικονα .

Και για να πεις οτι ενα μεσο προβολης εχει κακη μεταχειριση ενος σηματος αυτο πρεπει να ειναι τελειο. Αν δεν το εχεις δεν μπορεις να κρινεις απλα.
Για καντο μας ταληρα λοιπον και μην βαζεις φωτογραφιες απο το αμαζον δεν αποτυπωνονται σωστα.

Last edited:
Από το να το κάνω δίφραγκα για να καταλάβεις, διότι τάληρα το έχω κάνει προ πολλού, προτιμώ να δείξω το τιμολόγιο στον Υπερίωνα, ώστε να αποφύγω και την αναφορά του στους διαχειρστές.

Το θέμα δεν είναι να απογοητευτώ εγώ, εγώ έμαθα, χωρίς ευτυχώς να πάθω, κυρίως λόγω του επαγγέλματος που ασκώ. Το θέμα είναι να μην απογοητευτούν όλοι αυτοί οι αμεριμνοαμέριμνοι άνθρωποι...

To θέμα είναι πως προτείνοντας μία συσκευή που δεν την έχεις δει στις ίδιες συνθήκες με αυτή που σε απογοήτευσε, δεν εξασφαλίζεις σε καμμία περίπτωση το να μην απογοητεύσεις όλους αυτούς τους "αμερινοαμέριμνους ανθρώπους"...

To θέμα είναι πως προτείνοντας μία συσκευή που δεν την έχεις δει στις ίδιες συνθήκες με αυτή που σε απογοήτευσε, δεν εξασφαλίζεις σε καμμία περίπτωση το να μην απογοητεύσεις όλους αυτούς τους "αμερινοαμέριμνους ανθρώπους"...
Έχεις δίκιο. Γενικά πιστεύω ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να στηριχθεί στην προσωπική παρατήρηση του προϊόντος που τον ενδιαφέρει. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε ο νόμος δίνει στον καταναλωτή το δικαίωμα στις εξ' αποστάσεως συμβάσεις, δηλαδή όταν δεν έχει την δυνατότητα να έρθει σε οπτική επαφή με το προϊόν που αγόρασε, να το επιστρέψει υπό προϋποθέσεις αζημίως. Κάθε άποψη που εκφέρεται από ανώνυμα μέλη ενός φόρουμ πρέπει να διαβάζεται ως φιλολογία, καθώς σίγουρα εμπεριέχει υποκειμενισμό και πιθανόν να υποκρύπτει και ιδιοτέλεια. Όταν όμως εκφέρονται, υπό τον μανδύα βεβαίως της ανωνυμίας που καλύπτει το μέλος ενός φόρουμ, έντονες, σταθερές και συνεχείς προτροπές για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων (πχ. τρέξτε όσο προφταίνετε να αγοράσετε την τάδε τηλεόραση) σε συνδυασμό με την σταθερή και γενικευμένη απαξίωση άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων (πχ. η τάδε μάρκα τηλεοράσεων κάποτε ήταν καλή, τώρα πλέον δεν πουλάει καθόλου), τότε αυτή η συμπεριφορά παύει να είναι απλώς "γραφική" και καθίσταται επιλήψιμη.

Εγώ πάντως που αγόρασα την GT30 μόνο με βάση τα όσα είχα διαβάσει στο φόρα (δεν κατάφερα να τη δω πουθενά live) μόνο ευχαριστημένος μπορώ να πω πως είμαι μέχρι στιγμής. Το σήμα που πιάνω στα αναλογικά αλλά και στα ψηφιακά δεν είναι το καλύτερο δυνατό γιατί η κεραία που έχουμε στην ταράτσα είναι στην κυριολεξία σάπια, αλλά παρόλα αυτά η εικόνα στο αναλογικό είναι κλάσης ανώτερη απο αυτό που έβλεπα πριν σε μια samsung LCD 5ετίας.

Eγω αρχισα να βλεπω την νεα εκπομπη απο τον ψηφιακο δεκτη της GT30 μου και πιανει τζαμι !!! λεμε .

Παρτε και ενα screenshot.

do-not-feed-the-trolls-2-1765396632793658879.jpg

Όταν όμως εκφέρονται, υπό τον μανδύα βεβαίως της ανωνυμίας που καλύπτει το μέλος ενός φόρουμ, έντονες, σταθερές και συνεχείς προτροπές για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων (πχ. τρέξτε όσο προφταίνετε να αγοράσετε την τάδε τηλεόραση) σε συνδυασμό με την σταθερή και γενικευμένη απαξίωση άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων (πχ. η τάδε μάρκα τηλεοράσεων κάποτε ήταν καλή, τώρα πλέον δεν πουλάει καθόλου), τότε αυτή η συμπεριφορά παύει να είναι απλώς "γραφική" και καθίσταται επιλήψιμη.

Συμφωνώ απολύτως.

Και επειδή ο καθένας μπορεί να κρύβεται και υπό καθεστώς ανωνυμίας μπορεί να λέει το κοντό του και το μακρύ του , θέτω τα προσωπικά στοιχεία μου (όνομα , επώνυμο , κινητό , ΑΦΜ κτλ) στην διάθεση των διαχειριστών και σε ΠΡΟΚΑΛΩ να κάνεις το ίδιο.

Χαίρομαι γιατί με το να απαντήσεις αλλά και με το περιεχόμενο της απάντησής σου στο συγκεκριμένο ποστ αποδέχεσαι και αναλαμβάνεις προφανώς την ευθύνη των λόγων σου. Σε συμβουλεύω καθαρά νομικά αντί να προβαίνεις σε άνευ, νομικής και πραγματικής, σημασίας και ουσίας λεονταρισμούς και λεκτικές προκλήσεις να σταματήσεις την απαξίωση εταιριών κι προϊόντων διότι αυτή η συμπεριφορά είναι παράνομη και συνιστά ποινική και αστική ευθύνη. Και μια νομική συμβουλή και προς τους διαχειριστές της ενότητας. Είστε συνυπεύθυνοι και μάλιστα εις ολόκληρον για την απαξίωση που συντελείται κατά προϊόντων και εταιριών από το κάθε μέλος αυτού του φόρουμ και για την συνεπακόλουθη υφιστάμενη ηθική και υλική ζημία, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που στο συγκεκριμένο φόρουμ υπάρχουν διαφημίσεις, ανταγωνιστικών προς τα απαξιωθέντα, εταιριών και προϊόντων.