50'' στα 3 μέτρα! Υπερβολή?

isidorosmil

New member
8 September 2007
25
Χαιρετώ όλα τα μέλη! Πρώτη φορά που γράφω αν και καιρό μέλος. Ο λόγος η επικείμενη αγορά TV. Δεδομένα η απόσταση (3μ), η χρήση με HTPC, και πολύ PS. Προσανατολίζομαι προς Sony 52 ή 46 W4000 και LG 50 PG6000. Περιμένω γνώμες τόσο ώς προς την επιλογή διάστασης όσο και ως προς το μοντέλο (PLASMA ή LCD)...

είναι θέμα συνήθειας... για τηλεόραση πάντως χρειάζεται να έχεις πολύ καλό σήμα, αλλιώς η γνώμη μου είναι ότι είναι υπερβολή, ναι, όχι λόγω μεγέθους, αλλά λόγω του αποτελέσματος του μη ισχυρού σήματος.

Με την LGpg6000 στα 2,8 μέτρα, δεν είχα καλή θέαση στην τηλεόραση, μέχρι που έβαλα NOVA, οπότε είναι τέλεια σε αυτή την απόσταση.

Με την LGpg6000 στα 2,8 μέτρα, δεν είχα καλή θέαση στην τηλεόραση, μέχρι που έβαλα NOVA, οπότε είναι τέλεια σε αυτή την απόσταση.

Για να βλειπεις καλυτερα με NOVA θα ειχες αθλιο σημα πιο πριν , γιατι η εικονα της ειναι για τον dick...

Εγω παντως στα 3 μετρα την 50αρα την θεωρω πλεον must.

επισης αμα την συνηθησεις θα σου φαινεται και μικρη και οτι θα μπορουσε να μπει και μεγαλυτερη...:smile:

παντα για το δικο μου γουστο οπου ισχυει το οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη!

τωρα αν ειμαι υπερβολικος δεν ξερω, για καποιους ισως.. για μενα ομως δεν..χαχα:music-smiley-005::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: 50'' στα 3 μέτρα! Υπερβολή?

Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα τότε 50 ή 52

Είπαμε, όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα. Εγω απο τα τρία μέτρα περίπου ετοιμάζομαι για 97´ίντσες!!

μια χαρά είναι... μετά από 1-2 ημέρες χρήσης θα συνηθίσεις και μάλιστα θα σε ενοχλέι οτιδήποτε μικρότερο

μια χαρά είναι... μετά από 1-2 ημέρες χρήσης θα συνηθίσεις και μάλιστα θα σε ενοχλέι οτιδήποτε μικρότερο

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!!!

Παίδες, μπορούμε να δώσουμε συμβουλές για καλύτερο αναλογικό σήμα, σε αυτούς που δεν έχουν καλή κεντρική κεραία, και που δεν μπορούν να την αλλάξουν???

Ποιες οι εναλλακτικές κτλ

Απάντηση: Re: 50'' στα 3 μέτρα! Υπερβολή?

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!!!

Παίδες, μπορούμε να δώσουμε συμβουλές για καλύτερο αναλογικό σήμα, σε αυτούς που δεν έχουν καλή κεντρική κεραία, και που δεν μπορούν να την αλλάξουν???

Ποιες οι εναλλακτικές κτλ

Kuro -bye--bye--bye-

Ειμαι στο ιδιο διλλημα.Με αποσταση 2.5-2.8μ, 46αρα ή μεγαλυτερη;Τωρα εχω
την 42αρα amoi.Σε τηλεοπτικο ειναι καπως μεγαλη και σε HD-PS3-360 μικρη.

Αν καταλήξεις αποκλειστικά μόνο σε τηλεόραση, τότε ανεβαινεις σε ίντσες όσο αντέχει το πορτοφόλι σου. Άρα αν μπορείς να φτάσεις στις 52" θα 'σαι μια χαρά. Η απόσταση θέασης μη σε προβληματίζει ότι θα σου πέσει μικρή. Ίσα ίσα που θα χαίρεσε ακόμα καλύτερα μια πιο κινηματογραφική θέαση!

Πάντως αν είναι να δώσεις τόσα για 52", ίσως να σε σύμφερε με λίγα παραπάνω, μια πιο απλή και μικρή τηλεόραση σε συνδυασμό με κάνα σύγχρονο προβολικό! Άρα εκεί θα ανέβαινες ακόμα περισσότερο σε ίντσες θέασης.

Για μένα είναι μεγάλη υπερβολή.Πρόσεξε τα μάτια σου φίλε.Ακούω συνέχεια να μιλάνε για ίντσες.Εγώ έχω 40 στα 3 μέτρα και είναι υπεραρκετή.Μάλιστα για τηλεόραση καμιά φορά με πονάνε τα μάτια μου.

Για μένα είναι μεγάλη υπερβολή.Πρόσεξε τα μάτια σου φίλε.Ακούω συνέχεια να μιλάνε για ίντσες.Εγώ έχω 40 στα 3 μέτρα και είναι υπεραρκετή.Μάλιστα για τηλεόραση καμιά φορά με πονάνε τα μάτια μου.

αστα αυτά....έχω 60άρα στα 3 μέτρα και μέσα σε μια βδομάδα την συνήθησα!

Όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερη! Είναι φοβερό το συναίσθημα το να έχεις τεράστια εικόνα που να σε καταπίνει στις ταινίες και να τα βλέπεις όλα χωρίς καμία προσπάθεια!!!

το λέει και η ονομασία της κατηγορίας!!!!

ΗΟΜΕ C I N E M A