Για μένα είναι μεγάλη υπερβολή.Πρόσεξε τα μάτια σου φίλε.Ακούω συνέχεια να μιλάνε για ίντσες.Εγώ έχω 40 στα 3 μέτρα και είναι υπεραρκετή.Μάλιστα για τηλεόραση καμιά φορά με πονάνε τα μάτια μου.
Είμαι της άποψης πως σε αυτή την απόσταση μια LCD στις 50 ίντσες θα είναι αρκετά κουραστική έπειτα από 1 ώρα προβολής.
αναλογικό σωστό πως θα δούμε θέλω να μάθω!
Η τηλεόρασή σου αυτή, δεν έχει σύστημα σε κάποια της ρύθμιση, σχετικά με την εικόνα ώστε να διορθώνει κάπως τέτοιου τύπου ατέλειες; Ούτε την επιλογή να βλέπεις τα φτωχής ανάλυσης σήματα στη φυσική τους διάσταση δηλαδή σε μικρότερο κάδρο;Προσωπικά σε μια από τις καλύτερες 46άρες LCD της αγοράς δεν μπορώ να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα πιο κοντά από τα 3 μέτρα (την λήψη στο συγκεκριμένο σπίτι θα την χαρακτήριζα στο μέσο όρο, δηλαδή μέτρια). Πιο κοντά από αυτή την απόσταση ο θόρυβος και η μικρή ανάλυση του εισερχόμενου σήματος είναι ορατά σε βαθμό που να με ενοχλούν. Μπορεί και να το σκεφτόμουν για 50άρα στα 3 μέτρα, αλλά πιο πριν θα ήξερα πως θα πρέπει να κάνω κάποιες συνειδητές υποχωρήσεις όταν θα βλέπω τηλεοπτικό, ώστε να πάρω την μέγιστη απόλαυση όταν θα βλέπω HD.
Δεν νομίζω πως υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση για το ιδανικό μέγεθος ανά απόσταση. Παίζει ρόλο το τι βλέπεις και τι παραχωρήσεις είσαι διατεθειμένος να κάνεις.
Η τηλεόρασή σου αυτή, δεν έχει σύστημα σε κάποια της ρύθμιση, σχετικά με την εικόνα ώστε να διορθώνει κάπως τέτοιου τύπου ατέλειες; Ούτε την επιλογή να βλέπεις τα φτωχής ανάλυσης σήματα στη φυσική τους διάσταση δηλαδή σε μικρότερο κάδρο;
Δεν μας λες και πως??Το χάλια αναλογικό μπορεί να διορθωθεί αλλά κανείς δεν το έχει θίξει!
Συγνώμη αλλά εγώ υπέθεσα ότι δεν έπαιζε καθόλου το να ανέχεστε να βλέπετε σε κάδρο 16/9 "απλωμένο" σήμα κάδρου 4/3! Δηλαδή αυτό το είχα σχεδόν αποκλείσει σα πιθανότητα για κάποιον από εδώ μέσα!Στις LCD το να βλέπεις σε 4:3 λύνει το πρόβλημα της παραμόρφωσης, αλλά σε πλάσμα υπάρχει ο κίνδυνος του burn in.
Σε ορισμένα ζητήματα γύρω από το μέγεθος της εικόνας και την απόσταση θέασής της, συγνώμη αλλά είμαι "απόλυτος"! Όχι και σε όλα! Προς Θεού, και οι προσωπικές συνθήκες και προτιμήσεις πρέπει να είναι σεβαστές θέλουμε δε θέλουμε.το ιδανικό μέγεθος παίζει ανά περίπτωση, οπότε ας μην ήμαστε απόλυτοι.
Δεν μας λες και πως??
Συγνώμη αλλά εγώ υπέθεσα ότι δεν έπαιζε καθόλου το να ανέχεστε να βλέπετε σε κάδρο 16/9 σήμα κάδρου 4/3! Δηλαδή αυτό το είχα σχεδόν αποκλείσει σα πιθανότητα για κάποιον από εδώ μέσα!
Η παραμόρφωση που υπάρχει είναι απαράδεκτη, τί περιμένεις να έχει και καλή εικόνα;! Κι αν οι πλάσμα έχουν τον κίνδυνο του "burn in", ποτέ μου να μην πάρω πλάσμα δηλαδή!
Σε ορισμένα ζητήματα γύρω από το μέγεθος της εικόνας και την απόσταση θέασής της, συγνώμη αλλά είμαι "απόλυτος"! Όχι και σε όλα! Προς Θεού, και οι προσωπικές συνθήκες και προτιμήσεις πρέπει να είναι σεβαστές θέλουμε δε θέλουμε.
Με δουλεύεις??? Σε τόσα post έχω ζητήσει βοήθεια για το συγκεκριμένο θέμα και κανείς δεν μου έχει προτείνει κάτι!!!!
Συμφωνώ απόλυτα!Είμαι σίγουρος πως και η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων LCD βλέπει το 4:3 παραμορφωμένο σε 16:9, είτε γιατί ενοχλούνται από τις πλαϊνές μπάρες ή γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν όλη την επιφάνεια θέασης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει από συντονιστή της κατηγορίας να ανοίξει ένα poll ώστε να δούμε τα πραγματικά νούμερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.