53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

... και αδελφές γενικά .....:BDGBGDB55:

Μα είμαστε αδελφές!!!!! Εδώ είναι το αστείο στην υπόθεση.

βλέπω το thread αυτό να γεμίζει....μαλλιά και πούπουλα !
:flipout::flipout:

χα χα χα χα χα αχ χα χ χ χα χ χ χα χα χα!!! όντως!!!!!

Πλάκα δεν έχει, ακόμη δεν έχω απαντήσει σε όλα.

Re: Απάντηση: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δημοκηδή.....

ντροπή βρε αγόρι μου τέτοια λόγια. :BDGBGDB55:

Μα δεν είπε και τίποτα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2

... και αδελφές γενικά .....:BDGBGDB55:

E ναι λοιπόν, ειμαι η αδελφή...........της ΜΥΡΤΩΣ και όχι γενικά....αλλά ειδικά:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

ε μα ...

αδερφή με αδερφή έχει διαφορά βρε Φαίδρα !!!

Για σου ρε PETRAN πυροσβέστη που με την μάνικα σου σβηνεις φωτιές !

ΤΩΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ !

Δε χάσατε καμία μπάλα. Απλά μας αρέσει πολύ αυτό το site γιατί έχει ζωντάνια.

Εξάλλου το έχω ξαναπεί. Εμένα προσωπικά μου αρέσει γιατί υπάρχουν σοβαρά και αστεία θέματα εδώ. Και έχω καταλάβει ότι είστε ωραία παρέα εδώ.

Οπότε.....είδα φως και μπήκα! Βέβαια η Fedra με παρέσυρε που την έβλεπα να γράφει, να γράφει και λέω μια μέρα μα τί γράφει?????

Οπότε νά 'μαι κι εγώωωω!!!!!

Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Απ'οτι διαφαίνεται ως τώρα η μια ποιοτικ(ιά)ή κι η άλλη πιο χυματζού ε?-bye-

Ε,καλά ρε Κώστα σάν αδελφές που είναι μπορεί να αλλάζουν και ρόλο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

ΤΩΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ !

Εσύ έχασες τη μπάλα; Εδώ οι διαχειριστές της Εκτός ζητήσαμε ομαδική συνεδρία με το Σπύρο!

Είπε ότι δεν προλαβαίνει λόγω avclub, αλλά αυτό κανονίζεται! :D

ειστε αδερφες απο κούνια? ή κουνημένες?

και αν ναι, ποια ήταν μέσα μέσα στην κούνια και ποια κουνούσε την κούνια ?????:ears:

ειστε αδερφες απο κούνια? ή κουνημένες?

Larry........ από κούνια φυσικά εσύ βέβαια αν είσαι αγοράκι βγάλε αυτή τη φωτο βρε παιδάκι μου δεν σε αντιπροσωπεύει καθόλου γιατί με αυτά που λες φαίνεσαι σαν κακιά.......ξέρεις εσύ-bye-

Ε,καλά ρε Κώστα σάν αδελφές που είναι μπορεί να αλλάζουν και ρόλο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout:

Γιατρέ στο Πανεπιστήμιο που πήγες δεν σου είπε κανένας να μην βγάζεις τόσο γρήγορα την διάγνωση αν δεν εξετάζεις τις περιπτώσεις βαθύτερα ?
εεεεεεεεεεε? :grandpa: :BDBDG54: :flipout::flipout:

Γιατρέ στο Πανεπιστήμιο που πήγες δεν σου είπε κανένας να μην βγάζεις τόσο γρήγορα την διάγνωση αν δεν εξετάζεις τις περιπτώσεις βαθύτερα ?
εεεεεεεεεεε? :grandpa: :BDBDG54: :flipout::flipout:

Αντε να τίς εξετάσω βαθύτερα αρκεί να γνωρίζω το ´βαθος´αλλά και τόν τρόπο πού θα κατεβούμε στό αναμενόμενο ´βάθος´...
Μην πέσω και σέ τίποτα......καρύδια....:flipout::flipout::flipout:

Αδερφές και παλικάρια…
γίναμε μαλλιά κουβάρια !

Που είναι ρε τα ντοκουμέντα σου;
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αντε να τίς εξετάσω βαθύτερα αρκεί να γνωρίζω το ´βαθος´αλλά και τόν τρόπο πού θα κατεβούμε στό αναμενόμενο ´βάθος´...
Μην πέσω και σέ τίποτα......καρύδια....:flipout::flipout::flipout:

Αν πέσεις στα βαθιά γιατρέ ή θα πνιγείς ή θα βρείς κάτι καρυδάκια ξεχασμένα από υποτιθέμενους άντρες, που τα άφησαν για....κάτι άλλο......
μήπως ξέρεις κάτι και δεν μας λές?
Γιατί έχεις μεγάλη πείρα εσύ:grandpa: και στα καρύδια και πως να τα σπας...... χε χε χε:BXVZCBXZ6: