53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Αν πέσεις στα βαθιά γιατρέ ή θα πνιγείς ή θα βρείς κάτι καρυδάκια ξεχασμένα από υποτιθέμενους άντρες, που τα άφησαν για....κάτι άλλο......
μήπως ξέρεις κάτι και δεν μας λές?
Γιατί έχεις μεγάλη πείρα εσύ:grandpa: και στα καρύδια και πως να τα σπας...... χε χε χε:BXVZCBXZ6:

Με κάνετε και κοκκινίζω Δεσποσύνη μου...
Χαίρομαι πού ακούω ´έμπειρες´να διατυμπανίζουν τήν πραμάτειά τους...
Ελπίζω να μήν ισχύει η παροιμία ´Αλλού τά κακαρίσματα´.-bye--bye-

Υ.Γ.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ´δουλέψει´καί σε ορυχεία...-bye-
Υ.Γ.2
Αν ξέχασαν τα καρύδιά τους ´υποτιθέμενοι´άντρες ,ειλικρινά λυπάμαι γιά τίς δυσάρεστες στιγμές πού περάσατε...
Ευχομαι να μήν επαναληφθούν...........

Απάντηση: Re: 53 λογοι για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα και μονο 2 για .....

Με κάνετε και κοκκινίζω Δεσποσύνη μου...
Χαίρομαι πού ακούω ´έμπειρες´να διατυμπανίζουν τήν πραμάτειά τους...
Ελπίζω να μήν ισχύει η παροιμία ´Αλλού τά κακαρίσματα´.-bye--bye-

Υ.Γ.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ´δουλέψει´καί σε ορυχεία...-bye-
Υ.Γ.2
Αν ξέχασαν τα καρύδιά τους ´υποτιθέμενοι´άντρες ,ειλικρινά λυπάμαι γιά τίς δυσάρεστες στιγμές πού περάσατε...
Ευχομαι να μήν επαναληφθούν...........

1. καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εύγε σου.
2. το κόκκινο με το...κίτρινο μάλλον πορτοκαλί χρώμα βάφει το πρόσωπό σας αξιότιμε κύριε.
3. δεν έχω περάσει δυσάρεστες στιγμές αλλά καταστάσεις πολύ γέλιου
4. και σίγουρα θα επαναληφθούν.

Μετά τιμής

:grinning-smiley-043

1. καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εύγε σου.
2. το κόκκινο με το...κίτρινο μάλλον πορτοκαλί χρώμα βάφει το πρόσωπό σας αξιότιμε κύριε.
3. δεν έχω περάσει δυσάρεστες στιγμές αλλά καταστάσεις πολύ γέλιου
4. και σίγουρα θα επαναληφθούν.

Μετά τιμής

:grinning-smiley-043

Mέ κάνετε πολύ ευτυχισμένο με αυτά πού διαβάζω.:drummer:
Πάω να βγάλω το πορτοκαλί ´ρούζ´μου και τό eye-liner μου .-bye-

Κοπτοραπτούδες!!! η μια κόβει, και η άλλη ράβει, από που μας έρχονται άραγε ;
είμαστε αξιόλογοι μελέτης???

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043-bye-

Τα ελληνικά σου με :rifle:!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Απ'οτι διαφαίνεται ως τώρα η μια ποιοτικ(ιά)ή κι η άλλη πιο χυματζού ε?-bye-

Τωρα εγώ σαν αγνό παιδάκι (θα ήθελα!!!) με τα γαλλικά και το πιάνο μου δεν έχω καταλάβει...πέφτει ξεκατίνιασμα καμουφλαρισμένο η γίνεται πλάκα???

όλο τα βράδυ άκουγα "καρυοθραύστη" θα επανέλθω

όλο τα βράδυ άκουγα "καρυοθραύστη"

Axaxaxaxaxaxaxaxxa:grinning-smiley-043

E,πως θα κανεις -με τουλαχιστον 53 τροπους- μια γυναικα ευτυχισμενη Λαρρυ, αν ακους τετοια "αποθαρρυντικη" μουσικη?Αχαχαχαχχχχαχαχχα....εχω λυθει στα γελια.....:flipout:

Τα ανάλογα ελληνικά χρησιμοποιώ για να ταιριάζουν στα γούστα αυτού που απευθύνομαι, αλλά είστε πολύ νέες εδώ μέσα και δεν μας ξέρετε καλά...

Με τον γιατρό π.χ. έχουμε άλλη γλώσσα και φυσικά διαφορετική πάλι με τη λαχαναγορά.

Ελπίζω να μη φτάσει η ώρα να σας ρωτάμε που ψωνίσατε φουστίτσα να πάμε να πάρουμε γραβάτες...:D
Καλή διαμονή και φρόνιμα

Τα ανάλογα ελληνικά χρησιμοποιώ για να ταιριάζουν στα γούστα αυτού που απευθύνομαι, αλλά είστε πολύ νέες εδώ μέσα και δεν μας ξέρετε καλά...

Με τον γιατρό π.χ. έχουμε άλλη γλώσσα και φυσικά διαφορετική πάλι με τη λαχαναγορά.

Ελπίζω να μη φτάσει η ώρα να σας ρωτάμε που ψωνίσατε φουστίτσα να πάμε να πάρουμε γραβάτες...:D
Καλή διαμονή και φρόνιμα

Να υποθέσω οτι απευθύνεστε σε όλες μας ?:grandpa:

Όχι βέβαια.
Σε όλες τις επισημάνσεις που κάνατε, νομίζω πως δεν υπάρχετε μέσα, όπως και άλλες κυρίες του φόρουμ.
Έχουν γνώση οι "κόβοντες"...-bye-