Πεταμενα λεφτα ειναι ουσιαστικα και τα 500 και τα υπολοιπα.
Σε κανα τριμηνο που θα βλεπεις στο internet τα νεα μοντελα με "Super 3D" η οπως αλλιως θα λεγεται θα τα κλαις τα λεφτα σου.
Παρε καμια καλη 2D τηλεοραση και οταν ωριμασει το 3D ξαναγοραζεις τηλεοραση με τα ρεστα που θα σου μεινουν.
Εσύ που ασχολείσαι τόσο με τεχνολογία και τηλεοράσεις δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι τόσο με αυτό τον τρόπο. Αν είναι κάθε φορά να περιμένουμε την επόμενη τεχνολογία να έρθει δεν θα παίρνουμε τίποτα για χρόνια, ίσως και ποτέ(!) αφού τα πάντα εξελίσσονται συνεχώς.
Με αυτό το σκεπτικό που λες, για παράδειγμα, γιατί να πάρω και HD τηλεόραση;; Σε κανά χρόνο μπορεί να βγει π.χ. "Super HD" με ακόμη μεγαλύτερες αναλύσεις.. Οπότε θα έλεγες "πάρε μια απλή HD ready (όχι Full HD) και είσαι μια χαρά για την ώρα"... Δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική. Κατά τη γνώμη μου παίρνεις ότι μπορείς καλύτερο που υπάρχει στην αγορά την στιγμή που θέλεις να αγοράσεις π.χ. τηλεόραση, και πάντα στην καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Δεν σου είπα να ξεφύγεις εντελώς και όταν οι άλλοι παίρνουν 3D LED με 2400-3200, εσύ να δώσεις 6000! (π.χ. για την Samsung UE55C9000, που η τιμή της είναι απαράδεκτη!!). Εκεί είτε είσαι μαλ...ς, είτε έχεις τόσα λεφτά που πραγματικά δεν ξέρεις τι να τα κάνεις και τα πετάς όπου να ναι. Αλλά μια καινοτόμο τεχνολογία, με όμορφο αποτέλεσμα, εγώ τη θέλω. Γνωρίζω ότι κάποια στιγμή, σε 8 μήνες, ή 1 χρόνο, ή σε 3-4 χρόνια, σίγουρα θα υπάρξει κάτι καλύτερο, ή και πολύ καλύτερο, αλλά αυτό θα ισχύει πάντα. Δεν θα κάτσω να σκάσω. Θα ευχαριστηθώ αυτό που έχω για 6, 8, ή 10 χρόνια και μετά παίρνω κάτι άλλο, υγεία να έχουμε πάνω απ'όλα και δουλίτσα!
Σχετικά με την Sony 55ΝΧ810 τώρα, υπάρχει έλλειψη αυτή τη στιγμή, αλλά όταν έρθουν το πιο πιθανό θα έχουν και αισθητά μειωμένη τιμή! Για παράδειγμα, στον Κωτσόβολο ήδη μείωσαν την τιμή γύρω στα 500 ευρώ (για όταν είναι πάλι διαθέσιμη προφανώς!)!