6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λαού...

Δεν ξέρω τι να πω, έχω σβήσει 10 φορές αυτά που θέλω να γράψω........
Η οργή δεν ξεθυμαίνει με τίποτα. Υπάρχουν ακόμα κάποια δίποδα που κατηγορούν τον Αλέξη.............
Δικαιολογούν το μπατσόσκυλο............

Μπα δεν μου βγαίνει να γράψω τπτ άλλο.....

Καταλαβαίνω τι θες να πεις...

"μα καλά, τι γυρεύει ένα 15χρονο στα εξάρχεια τέτοια ώρα". Μια ατάκα που μου χει μείνει από τις τηλεοπτικές εκπομπές της εποχής.

Επειδή δεν μπορείτε να βρείτε τι θέλετε να πείτε..... Ορίστε...

Δεκέμβρης 2008: Επίκαιρα συμπεράσματα και μηνύματα

http://902.gr/είδηση/δεκέμβρης-2008-επίκαιρα-συμπεράσματα-και-μηνύματα

XHqaX.png

:Banane0:

Re: Απάντηση: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λ

Δεν ξέρω τι να πω, έχω σβήσει 10 φορές αυτά που θέλω να γράψω........
Η οργή δεν ξεθυμαίνει με τίποτα. Υπάρχουν ακόμα κάποια δίποδα που κατηγορούν τον Αλέξη.............
Δικαιολογούν το μπατσόσκυλο............

Μπα δεν μου βγαίνει να γράψω τπτ άλλο.....

Aν θες να οργιστεις ακομα πιο πολυ, ακου την εκπομπη του Χατζηστεφανου που παρεθεσε και ο Θ.Νικος, η Πιπιλη να λεει αν τους βιαζανε την μανα θα λεγανε που ειναι η αστυνομια,και τον Μανο να κανει πιο "αριστερη" αναλυση απο την Αλεκα για τα δεκεμβριανα..

Καταλαβαίνω τι θες να πεις...

"μα καλά, τι γυρεύει ένα 15χρονο στα εξάρχεια τέτοια ώρα". Μια ατάκα που μου χει μείνει από τις τηλεοπτικές εκπομπές της εποχής.

ε ναι .... τι ξέρουν τα 15χρονα ....

75241_496152887074395_1848502330_n.jpg

Επειδή δεν μπορείτε να βρείτε τι θέλετε να πείτε..... Ορίστε...

Δεκέμβρης 2008: Επίκαιρα συμπεράσματα και μηνύματα

http://902.gr/είδηση/δεκέμβρης-2008-επίκαιρα-συμπεράσματα-και-μηνύματα

Μετά το "θεικό" αυτό πόνημα απο την μεριά του ΚΚΕ.....

Μια light απάντηση....
http://www.left.gr/article.php?id=16182#.UMICSSiIL85.twitter

Ρε Emilot... για τους νεκρούς της Marfin δεν έχεις να πεις τίποτα; Πήρατε ένα αδικοχαμένο παιδί και το κάνετε πολιτική σημαία; Δε ντρέπεστε λίγο;

Το έγκλημα για τους 3 της Marfin δεν έχει διελευκανθεί παρότι ο κυρ Χρυσοχοϊδης έλεγε πώς θα τους πιάσει,...Ευχής έργο να συλληφθούν οι δολοφόνοι..

Αλλά απο πότε πάνε ''αντιθετικά'' αυτές οι δολοφονίες?/Επειδή το λέει η κατάπτυστη ανακοινωση της Ν.Δ.?

Ρε Emilot... για τους νεκρούς της Marfin δεν έχεις να πεις τίποτα; Πήρατε ένα αδικοχαμένο παιδί και το κάνετε πολιτική σημαία; Δε ντρέπεστε λίγο;

Φτιάξε θέμα...

κάνε μια πορεία....

από τους άλλους περιμένεις;

Re: Απάντηση: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λ

Το έγκλημα για τους 3 της Marfin δεν έχει διελευκανθεί παρότι ο κυρ Χρυσοχοϊδης έλεγε πώς θα τους πιάσει,...Ευχής έργο να συλληφθούν οι δολοφόνοι..

Αλλά απο πότε πάνε ''αντιθετικά'' αυτές οι δολοφονίες?/Επειδή το λέει η κατάπτυστη ανακοινωση της Ν.Δ.?

επίσης να μάθουμε τι έγινε με το σύστημα πυρόσβεσης... την έξοδο κινδύνου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού

επίσης να μάθουμε τι έγινε με το σύστημα πυρόσβεσης... την έξοδο κινδύνου...

Yπάρχουν κάποιοι λεχρίτες που χρεώνουν σαν κανονικοί ασφαλίτες,εντελώς συκοφαντικά και αναπόδεικτα τά τρία αυτά θλιβερά εγκλήματα σε συγκεκριμένους χώρους..

Και αναρωτιέμαι:Aν όντως ήσαν υπεύθυνοι συγκεκριμένοι χώροι δεν θα χανόταν τώρα η ευκαιρία την στιγμή μάλιστα που η Κυβέρνηση Μεντράνο έχει εξαπολύσει ακροδεξιά αντεπίθεση...Επομένως ...........υπάρχει όσο νάναι μιά αντίφαση..

Στην άλλη ομως περίπτωση υπάρχει ένας νεκρός και ένας καταδικασμένος ήδη δολοφόνος.

Εγω να ντρέπομαι(ποιοι είμαστε εμείς???) ή ο Βγενόπουλος και οι "δορυφόροι" του???? Το παρακράτος σου λέει τίποτα???

Τι σχέση έχουν οι νεκροί(δολοφονία) της Marfin με την δολοφονία του Αλέξη???

Υ.Γ Κάτι μου θυμίζει αυτή η ερώτηση....που κάνεις.....

Last edited:

/
Εσεις αγαπητέ μου συντρολε τι σημαία κρατάς δλδ και δεν ντρέπεσε ?