6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λαού...

Απάντηση: Re: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λ

Ρε Emilot... για τους νεκρούς της Marfin δεν έχεις να πεις τίποτα; Πήρατε ένα αδικοχαμένο παιδί και το κάνετε πολιτική σημαία; Δε ντρέπεστε λίγο;

Μην απευθύνεσαι προσωπικά μ' αυτόν τον επιθετικό τρόπο χρεώνοντας...

Last edited:
Εγινε πορεια και στην Κορινθο.
20 νεαροι και νεαρες, με μπλουζακια, φουτερ, μοντγκομερυ με κουκουλες και με τσαντες στην πλατη...

Εγινε πορεια και στην Κορινθο.+

20 νεαροι και νεαρες (δηλαδή λίγοι) , με μπλουζακια, φουτερ, μοντγκομερυ με κουκουλες (δηλαδή με κλασικη νεανική περιβολή) και με τσαντες στην πλατη (δηλαδή πιθανοί μαθητές ή σπουδαστές) ...

Θες να μας πει που βρίσκεις το παράδοξο ή το ιδιαίτερο και το ανέφερες??

Re: Απάντηση: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λ

Γενικώς να ξυπνάμε γρήγορα γρήγορα Στέργιο γιατί δεν το βλέπω καλά το μέλλον.....

:ernaehrung004:

Aιμίλιε, εξαιρετική παρουσίαση, αυτός ο λαός δεν ξυπνά, μάλλον πρέπει να πέσουμε ακόμη πιο κάτω...........

Re: Απάντηση: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λ

Aιμίλιε, εξαιρετική παρουσίαση, αυτός ο λαός δεν ξυπνά, μάλλον πρέπει να πέσουμε ακόμη πιο κάτω...........

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και ενός λ

/
Εσεις αγαπητέ μου συντρολε τι σημαία κρατάς δλδ και δεν ντρέπεσε ?

:fahne90:

Γιατι εξαφανίζεστε μετά απο μια ερώτηση???? Δεν θέλετε τον διάλογο???

Ελάτε να μιλήσουμε.....

Ρε γμτ υπαρχει μια λεξη γι'αυτο, αλλα δεν μου'ρχεται τωρα...
Εμιλ, ποσες φορες πρεπει να σου επαναλαβω εναν κανονα για να τον χρησιμοποιησεις?:grandpa:
Χτες δεν σου τον ανεφερα σε αλλο νημα?

Re: Απάντηση: Re: 6 Δεκεμβρίου 2012...4 Χρόνια μετά την δολοφονία ενός παιδιού και εν

Εμιλ, ποσες φορες πρεπει να σου επαναλαβω εναν κανονα για να τον χρησιμοποιησεις?:grandpa:

χιχι!!! Σημασία έχει οτι πάντα ήμουν a bad student......:ADFADF1:

Κλασομπανίερα

αστικόν δημώδες

A9d5pH5CUAAWcUw.jpg:large