6 Tweeters SEAS

mipi

Senior Member
30 June 2006
655
Χίος
Tweeter SEAS TAF/D 4 μονάδες και TAF/DTV (ίδια αλλά θωρακισμένα για κεντρικά ηχεία) 2 μονάδες, όλα μεταλλικού (αλουμινένιου) θόλου, ελάχιστη χρήση.

Ποια TAF/D είναι; Τα 19ρια (Η0561) ή τα 25ρια (Η534); :chinscratch:
Περίσσεψε τίποτα;

Ποια TAF/D είναι; Τα 19ρια (Η0561) ή τα 25ρια (Η534); :chinscratch:
Περίσσεψε τίποτα;
Παναγιώτη σου έστειλα τα στοιχεία που είπαμε.
Περιμένω τα δικά σου.

Re: Απάντηση: 6 Tweeters SEAS

Γεια σου Μιχάλη .
Με ενδιαφέρουν τα TAF/D .
Μπορεις να μου στείλεις π.μ. ?
Καλησπέρα και σε σένα.
Σου έστειλα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα tweeters.

Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά αλλά τον αποθαρρύνουν τα επιπλέον έξοδα αποστολής, (μιας και μένω στη Χίο), να πληροφορήσω ότι ο φθηνότερος και γρηγορότερος τρόπος είναι τελικά μέσω μεταφορικής εταιρίας της Χίου με αντικαταβολή και κόστος περίπου 3,00 ευρώ (για την ακρίβεια 2,60) για δέμα ενός ζευγαριού tweeters και άμεση άφιξη την επόμενη ημέρα που θα φύγουν από Χίο, με την προϋπόθεση να πάει ο αγοραστής να τα παραλάβει από την αποθήκη της εταιρίας που βρίσκεται Πειραιώς και Μακρυγιάννη στη γέφυρα Μοσχάτου, όπου θα πληρώσει το κόστος των μονάδων συν τα ανάλογα με την ποσότητα έξοδα αποστολής.
Έτσι πουλήθηκε το πρώτο ζευγάρι 25TAF/D.
Επιπλέον να ενημερώσω ότι τα tweeters είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση χωρίς κολλήσεις στους ακροδέκτες, με χρήση ελάχιστη μερικών δοκιμών στα 2 ζευγάρια Audio Spectrum Artemis TLS και τα 2 κεντρικά ηχεία ιδιοκατασκευής μου, μιας και αντικαταστάθηκαν με άλλες ακριβότερες μονάδες πάλι της SEAS.

Μερικές φωτογραφίες από τις μονάδες:

Attachments

• 25TAFD 1.JPG
    25TAFD 1.JPG
    142.4 KB · Views: 19
  • 25TAFDTV 1.JPG
    25TAFDTV 1.JPG
    113.5 KB · Views: 20
  • 25TAFDTV 2.JPG
    25TAFDTV 2.JPG
    118.3 KB · Views: 21
Μιχάλη μου είσαι αρχηγός! :worshippy:Σήμερα το πρωί παρέλαβα τα τουιτεράκια. Τρομερά συνεργάσιμος, υπομονετικός και εξαιρετικά σχολαστικός στη συσκευασία! Εμφανισιακά ήταν σα να τα πήρα καινούργια από τη SEAS. Δεν αμφιβάλω ότι θα είναι εξίσου άψογα κατά την αναπαραγωγή. Απίστευτο το ότι είναι μεταχειρισμένα. Η μεταφορική στην Αθήνα βρίσκεται στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο από τη δεξιά πλευρά Μακρυγιάννη 155 (με κατεύθυνση προς Πειραιά). Σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ελπίζω να τα δοκιμάσω :ears: κάποια στιγμή τον άλλο μήνα… Τώρα πνίγομαι και εκτός της έλλειψης χρόνου, δεν έχω και τα midwoofer.

Μιχάλη μου είσαι αρχηγός! :worshippy:Σήμερα το πρωί παρέλαβα τα τουιτεράκια. Τρομερά συνεργάσιμος, υπομονετικός και εξαιρετικά σχολαστικός στη συσκευασία! Εμφανισιακά ήταν σα να τα πήρα καινούργια από τη SEAS. Δεν αμφιβάλω ότι θα είναι εξίσου άψογα κατά την αναπαραγωγή. Απίστευτο το ότι είναι μεταχειρισμένα. Η μεταφορική στην Αθήνα βρίσκεται στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο από τη δεξιά πλευρά Μακρυγιάννη 155 (με κατεύθυνση προς Πειραιά). Σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ελπίζω να τα δοκιμάσω :ears: κάποια στιγμή τον άλλο μήνα… Τώρα πνίγομαι και εκτός της έλλειψης χρόνου, δεν έχω και τα midwoofer.
Νά' σαι καλά Παναγιώτη.
Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος από την αγορά τους.
Και εγώ σ' ευχαριστώ.

Βαγγέλη, τα χαρακτηριστικά των TAF/DTV όπου μπορείς να δείς με σιγουριά τις διαστάσεις τους.

Attachments

Μιχαλη εισαι άπαιχτος .
Παρέλαβα τα δύο tweeters σήμερα σε άψογη κατάσταση.
Οι υλοποιήσεις σου είναι φοβερες εάν δεν ανεβάσεις εσύ τις φωτογραφίες σου θα το κάνω εγώ (σε απειλώ :smile:).
Να είσαι καλά φίλε στο πολύ όμορφο νησί σου.

Re: Απάντηση: 6 Tweeters SEAS

Μιχαλη εισαι άπαιχτος .
Παρέλαβα τα δύο tweeters σήμερα σε άψογη κατάσταση.
Οι υλοποιήσεις σου είναι φοβερες εάν δεν ανεβάσεις εσύ τις φωτογραφίες σου θα το κάνω εγώ (σε απειλώ :smile:).
Να είσαι καλά φίλε στο πολύ όμορφο νησί σου.

Θανάση σε ευχαριστώ και χάρηκα που γνωριστήκαμε και τηλεφωνικά. Ελπίζω να σου αρέσουν ηχητικά τα tweeters, πιστεύω ότι θα ακούσεις διαφορές από τα original, προς το καλύτερο βέβαια.
Όσον αφορά τα ηχεία μου και ότι άλλο σου έστειλα, έχεις το απολύτως ελεύθερο να τα παρουσιάσεις αν έχεις τον χρόνο, μιας και εγώ ούτε προλαβαίνω, ούτε έχω αξιόλογη ταχύτητα στο δίκτυο.
Από κεί και πέρα, ευχαρίστως να δώσω οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία υλοποίησης, αν θα μπορούσε να δώσει ιδέες στα μέλη που θα ενδιαφέρονταν.
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου (και ειδικά την κόρη!!! - έχω και εγώ μιά 5άχρονη εκτός από τον εντεκάχρονο Νίκο, και ξέρω.)