Τοχω παραθέσει στο θέμα αυτό απο την Ναυτεμπορική.Εχω βάλει το link
5-6 σελίδες πιό πίσω,αδιάβαστε.![]()
Βρε μπας και τις έχει βάλει ο Frattini τις φωτιές στις χώρες που αποτελούν και το ευρωπαικό σύνορο για να εφαρμόσει έτσι αυστηρότερα μέτρα ασφάλειας και διακίνησης μεταναστών? Λες?
Ξέρω την δράση Frattini σέ όσα αναφέρεις.
Ομως στο συγκεκριμένο αρθρο δεν αναφέρει τίποτα για τρομοκρατία.
Είναι σαφής σε όσα λέει.
Οταν ξεφευγει η κατάσταση όμως πιθανώς να αρχίζουν να ανησυχούν και τέτοιοι άνθρωποι.
Και φετος η κατάσταση στίς 4 χώρες ήταν τραγική.
Και φετος η κατάσταση στίς 4 χώρες ήταν τραγική.
20-30 Ιούλη ήμουνα Ιταλία και στη συνέχεια Αυστρία και επέστρεψα μέσω Κροατίας κλπ στην Ελλάδα.
Κατά την παραμονή μου, στην Ιταλική τιβί, και αργότερα στην Κροατική το κύριο θέμα ήταν οι φωτιές. Όσο ήμουν εκεί, οι Ιταλοί παθαίνανε στην Σικελία αυτά που πάθαμε εμείς. Το ίδιο στην Κροατία.
Στο γυρισμό, από τη Σλοβενία ακόμα δεξία και αριστερά βλέπαμε καμμένα...
Στη δε Σερβία μας έπιασε ένα ζεστό μπουρίνι, χωρίς βροχή, που σήκωνε σχεδόν και αυτοκίνητα... Τέτοιο πράγμα δεν έχω δεί.
Σίγουρα οι συνθήκες ήταν πρόσφορες σε όλη τη νότια Ευρώπη. Όταν όμως είναι πρόσφορες, κάποιοι μπορεί να θέλουν να το εκμεταλλευτούν, αλλά και κάποιοι άλλοι (οι φύλακες) να έχουν γνώσιν....
Για διαβάστε και αυτό... Τα συμπεράσματα δικά σας...
http://www.protinews.gr/index.php?option=c...62&Itemid=1
Το έχω δώσει πριν στο post 500.
δεν ξέρω ρε παιδιά....
αλλά από τον Ιούνη είχαμε καύσωνα.
Και κάτσε καλά.
Γιατί δεν ήταν τα περίπολα μέσα στα δάση?
Γιατί όταν μετά τους καύσωνες προβλέπανε 8 μποφώρια δεν ήταν επάνω τα πυροσβεστικά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.