ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...
**Το οποίο και πέρασε στο ντούκου.Δεν θυμάμαι και εγώ την υπηρεσία αλλά αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκε ότι είχε ενημερωθεί ο Πολύδωρας
Καταρχην δεν ειναι παραξενο που ορισμενοι μεινανε μεχρι την τελευταια στιγμη προσπαθωντας να σωσουν την περιουσια τους....αν χαθουν οι κοποι μια ζωης νιωθεις τοση απογνωση που λες καλυτερα να παω και εγω μαζι...αρα χαρακτηρισμοι αβουλα προβατα ειναι χοντροι....
Εχεις απόλυτο δίκιο.Είναι επιλογή!!Τα ίδια μου λένε απο το πρωί και οι γονείς μου που βρίσκονται στο Κρανίδι Αργολίδας το οποίο προς τα παρών δεν κινδυνεύει(και το οπόιο δεν θα κινδυνέψει για λόγους που θα σας πω μετά το τέλος της φρίκης).Αλλά βλέπεις το πόσο φοβούνται αλλά και πόσο αποφασισμένοι είναι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.
Μερικοι παλι δεν ειδοποιηθηκαν..αλλου φταινε οι τοπικες αρχες ,αλλου οι ανεμοι που γυρισαν κλπ κλπ
**Εγω θα σταθω πιο πολυ σε αυτο που ειπε ενα καναλι ,οτι οι αρχες ειχαν ειδοποιηθει μερες πριν (δεν θυμαμαι απο ποια υπηρεσια..ιντερπολ νομιζω αλλα δεν εχει και τοσο σημασια) γιαυτο το οργανωμενο κτυπημα που θα δεχοταν η ελλαδα.....και στην ωραια επισημανση οτι η ευρωπαικη ενωση ειχε δωσει ενα ποσο (καποια εκατομμυρια) για αγορα πυροσβεστικων αεροσκαφων τα οποια φυσικα δεν αγοραστηκαν ποτε.....
**Το οποίο και πέρασε στο ντούκου.Δεν θυμάμαι και εγώ την υπηρεσία αλλά αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκε ότι είχε ενημερωθεί ο Πολύδωρας