60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Για την ιστορία και μόνον.
Το 1981 καήκανε ολα τα ελληνικά μεγάλα καταστήματα,σωρηδόν.Μινιόν,Κατράντζος,Ατενέ,Κλαουδάτος,Λαμπρόπουλος.Σύμπτωση.??
Στην συνέχεια ξεκινήσανε τα πολυκαταστήματα....To ελληνικό εμπορικό κεφάλαιο επλήγη για τα καλά.
Το 1987 ο Αντρέας αρνούμενος να συμβιβαστεί για τα πετρέλαια στο Αιγαίο,παρά τίς επιθυμίες ´συμμάχων´διατάσσει επιστράτευση.
Πάλι η Ελλάδα ταράχτηκε απο εμπρησμούς και πυρκαγιές.
Ασχετα με το σήμερα(?)αλλά χρήσιμα.

Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Ποτέ δεν είναι αργά φίλε! ΠΟΤΕ!

Φίλε Tatare άκουσες τον Βουλγαράκη μήπως???

Ακούσατε το πολίτη που του τα έχωσε??

Κάποτε και το ποτέ φτάνει στα όρια του...

Λοιπόν ή τώρα ή ποτέ, αν δεν αλλάξουν οι έλληνες τώρα, δεν θα αλλάξουν ποτέ!!

Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Quote:
Originally Posted by Dion999
Διστυχως το καθυστερει παρα πολυ ο κοσμος αυτο το "ξυπνημα"...

"Από αυτά που ακούω γύρω μου δεν το νομίζω...

Και θα γίνει ξαφνικά... Ένα μπάμ!

Με αφορμή κάτι σαν κι αυτό που συμβαίνει εδώ και 3 μέρες...

Δεν έγινε σε αυτό...

Ευελπιστώ να γίνει στο επόμενο...

Διότι κάτι τέτοιο θα ξανάρθει σίγουρα.

Με τον ωχαδελφισμό που μας διέπει είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο!"

Αυτό είναι προηγούμενο μου πόστ σήμερα...

Η μέρα της αλλαγής έρχεται...

Και δεν εννοώ αυτή του ΠΑΣΟΚ, για να μην παρεξηγηθώ...

Re: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Μετά τα τελευταία γεγονότα πιστεύω ότι ο Καραμανλής θα χάσει τις εκλογές. Και ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα ψάχνουμε να δούμε πώς θα ξεπεράσουμε το αδιέξοδο του εκλογικού νόμου για να σχηματίσουμε κυβέρνηση.

Λυπάμαι κύριοι, αλλά αν κατορθώσει κάποιο κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αυτό θα είναι τύχη, μεγάλη τύχη.... για τη χώρα.

Kαι θα αναλάβει πάλι τροπαιοφόρος ως ΥΠΕΧΩΔΕ ο άνθρωπος για τον οποίον η Ε.Ε. έβαλε τεράστιο πρόστιμο στην χώρα επειδή δεν έγινε το Κτηματολόγιο.
Βεβαια η νέα ´Διακυβέρνηση´ουδέποτε έψαξε να βρεί που πήγαν τα δίς για το υποτιθέμενο Κτηματολόγιο.
Υ.Γ
Και να μήν υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση θα βρεθεί λύση.Αγρυπνούν οι ´Συμμαχοι´.

Πραγματικά είναι απίστευτο το τι γίνετε...Έχω χάσει την μπάλα και η οργάνωση απλά δεν υπάρχει!!!Ο Πολύδωρας έχει απλά χαθεί.Αν εμφανιστεί στις πληγέντες περιοχές απλά θα τον λιντσάρουν.Φαντάζεστε να βγει και να πει "Όλα έγιναν όπως έπρεπε"?

Από αυτά που ακούω γύρω μου δεν το νομίζω...

Και θα γίνει ξαφνικά... Ένα μπάμ!

Τίποτα δεν θα γίνει... Ολοι θα λουφάξουν... Θα δοθούν μερικές υποσχετικές, μερικές χάντρες και καθρεφτάκια και σε 3 Κυριακές ο Μαυρογιαλούρος θα δικαιωθεί πάλι... εδώ είσαι, εδώ είμαι, και θα το δούμε... Αν στις εκλογές, τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά εδώ και 30 χρόνια, τότε τίποτα δεν άλλαξε...

Διαφωνώ Βλάση, πιστεύω ότι για το μαύρο μας το χάλι ευθύνεται ο δικομματισμός και η αυτοδύναμες κυβερνήσεις.
Στα της ενημέρωσης τώρα: Όποιος έχει πάει στην Αρχαία Ολυμπία κατάλαβε ότι ότι ο Βουλγαράκης μας έλεγε "πίπες" (μην πω τίποτα χειρότερο)
Επίσης, Σπύρο, καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν μου λένε τίποτα. Μου λέει όμως η ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού.
Και κάτι άλλο, το 2003 και το 2004 είχαμε λεφτά για την επόπτευση των δασών από δορυφόρους, γιαυτό δεν έγινε και τίποτα.

Εμένα Δημήτρη δεν μού είναι αδιάφορα.
Και η ανυπαρξία κρατικού μηχανισμού δεν είναι νέο φαινόμενο.Ομως στην χώρα τής παντελούς αμνησίας παρουσιάζεται σαν καινούριο φαινόμενο.
Ασε γιατί γνωρίζω αρκετά καλά τι σημαίνει ´βαθύ κράτος´στην Ελλάδα.
Οταν σού κάτσει το δίδυμο Ντόρας-Γιωργάκη στο κεφάλι θα δείς τήν γλύκα.
Οποιος έχει οικοπεδάκια σε ακριτικές περιοχές να τά πουλήσει καλύτερα.
Θα μείνει η Μυκονος μόνον..................

Δημήτρη με τους ήδη υπάρχοντες εκλογικούς συνδυασμούς, θα σε παρακαλούσα να μου πεις ποιοί είναι οι πιο άξιοι για τη διακυβέρνηση της χώρας, εκτός αυτών των 2 μεγάλων κομμάτων.

Θα ήθελα και ονόματα.

Τίποτα δεν θα γίνει... Ολοι θα λουφάξουν... Θα δοθούν μερικές υποσχετικές, μερικές χάντρες και καθρεφτάκια και σε 3 Κυριακές ο Μαυρογιαλούρος θα δικαιωθεί πάλι... εδώ είσαι, εδώ είμαι, και θα το δούμε... Αν στις εκλογές, τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά εδώ και 30 χρόνια, τότε τίποτα δεν άλλαξε...

Ίσως...

Ίσως κι αυτή τη φορά να μην αλλάξει κάτι...

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω κανέναν από τους μεγάλους..

Συζήτησα σ' αυτό το φόρουμ την αποχή...

Δεν ξέρω αν είναι η λύση...

Εγώ πάντως θέλω να αντιδράσω...

Από τις μονάδες, από εμάς, θα ξεκινήσουν όλα!

Το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι...

Τώρα όπως είπα και πρίν αν δεν γίνει κάτι τώρα, δεν θα γίνει πότε!!
Ξεσηκωθείτε γιατί μας βλέπω να την κάνουμε(εγω σίγουρα πάντως)
:ADFAD2:

Ο Λιάγκας,η Βικυ Λεανδρος,η Αννα Φονσου,η Λουκία Παπαδάκη,ο ´Λαμψης´που είναι ήδη βουλευτής,ο Παϊτέρης η γυναίκα τού τραγουδιστή Πασχάλη.
Α,ξεχασα και τον καθηγητή Βερέμη,που ο Καραμανλής θελει να τον βαλει στο Επικρατείας ευγνωμονόντας τον που δίνει συνεντευξεις στο Turkish Daily News.
Απο την άλλη έχει Διαμαντούρο και λοιπούς εκσυγχρονιστές.

Last edited:

Μετά τα τελευταία γεγονότα πιστεύω ότι ο Καραμανλής θα χάσει τις εκλογές. Και ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα ψάχνουμε να δούμε πώς θα ξεπεράσουμε το αδιέξοδο του εκλογικού νόμου για να σχηματίσουμε κυβέρνηση.

Λυπάμαι κύριοι, αλλά αν κατορθώσει κάποιο κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αυτό θα είναι τύχη, μεγάλη τύχη.... για τη χώρα.

Θα έπρεπε να τις χάσει μόνο και μόνο που μετά από 4 μήνες κρυφτούλι διάλεξε αυτή την εποχή - 16 Σεπτέμβρη - γιά την διεξαγωγή τους, αφήνoντας την χώρα στο τέλος του καλοκαιριού απροστάτευτη, μιάς και ο Σεπτέμβριος είναι καλοκαιρινός μήνας... Κακά τα ψέμματα, όταν εξαγγέλονται εκλογές, τα πάντα αδρανούν, οι αρμόδιοι παράγοντες ενδιαφέρονται γιά την επανεκλογή τους κι όχι γιά την τρέχουσα σωστή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού...

Αλλά δεν θα ήταν ειρωνεία να τις κερδίσει το ΠΑΣΟΚ? Τι διαφορά έχει από την ΝΔ... LOL

Γιατί θα είναι τύχη η αυτοδύναμη κυβέρνηση ? Θα μπορούσε κάποιος να ισχυρiστεί το αντίθετο...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: 15 νεκροί από τις φωτιές σήμερα...

Για ενημερωση ο πολιτης που τα εχωσε ειναι ο Ηλειος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Τακης Αντωνακοπουλος.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο...:bang:

Δημήτρη με τους ήδη υπάρχοντες εκλογικούς συνδυασμούς, θα σε παρακαλούσα να μου πεις ποιοί είναι οι πιο άξιοι για τη διακυβέρνηση της χώρας, εκτός αυτών των 2 μεγάλων κομμάτων.

Θα ήθελα και ονόματα.

Συμφωνώ κύριε Βλασσίδη...

Ίσως να μην είναι κανένας συνδυασμός ικανός...

Αλλά κι αυτό το πράγμα που θα πάει?

Κάτι πρέπει να αλλάξει...

Και δεν παίρνει αναβολή...

Πρέπει να αλλάξει ΤΩΡΑ!

Θα το πω κι ας ακουστώ γραφικός ή οτιδήποτε άλλο θέλετε:
Μόνο το ΚΚΕ θα ήθελα, να τους δούμε κι αυτούς μια φορά.
Εάν είχα να διαλέξω ΜΟΝΟ μεταξύ Κωστάκη και Γιωργάκη, θα προτιμούσα τον Γιωργάκη για να του φύγει κι αυτού ο καημός.

Βρε παιδιά, επειδή πάω να σκάσω, έχω μιά απορία στην οποία πραγματικά η εγω δεν ξέρω που μου πάνε τα τέσσερα η οι υπεύθυνοι μας έχουν ενημερώσει ελάχιστα...
Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να γίνουν οι εκλογές στις 16Σεπτεμβρίου;επειδή λένε ότι δεν προβλέπει το Σύνταγμα αναβολη;δηλαδή γιά να καταλάβω ,αν καιγόταν όλη η Ελλάδα,αν γινόταν ένας σεισμός και δεν έμενε τίποτα, η εαν αυτές οι καταστροφές γινόνταν στις 13-14-15 Σεπτεμβρίου θα γινόνοτυσααν εκλογές;...μη τρελλαθώ δηλαδή....

Α και κάτι άλλο...να δώ τώρα που θα βρεί η κυβέρνηση τα χρήματα που λέει ότι θα δώσει...

Θα το πω κι ας ακουστώ γραφικός ή οτιδήποτε άλλο θέλετε:
Μόνο το ΚΚΕ θα ήθελα, να τους δούμε κι αυτούς μια φορά.
Εάν είχα να διαλέξω ΜΟΝΟ μεταξύ Κωστάκη και Γιωργάκη, θα προτιμούσα τον Γιωργάκη για να του φύγει κι αυτού ο καημός.

Μην λές τέτοια γιατί θα πέσουν να σε φάνε.
Ετσι αντιμετώπιζαν τον Μπογιόπουλο που έλεγε αλήθειες χτές τα διαπλοκοκάναλα.Τον διέκοπταν διαρκώς.
Και μετά εγλυφαν τον Μπίστη που γουστάρει τίς βόμβες ουρανίου.
Να συμπληρώσω τον καθαρό και νηφαλιο λόγο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη τού ΣΥΝ,πού μετά τίς πυρκαγιές μίλησε επί τής ουσίας.Αντίθετα με τον αρχηγό του που έχει χάσει τον μπούσουλα.