Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Σσσστ! εσύ καλά κάνεις και είσαι μεταλλάς αλλά πρόσεχε μη σε ακούσουν Αυτοί γιατί δε γουστάρουν τα ...Αμερικάνικα.
παληά, τότε που πάταγαν πιο γερά στα πόδια τους, είχαν και επίσημες θέσεις πάνω στο θέμα![]()
Περιέργως σήμερα υπήρχε μιά πολύ ένθερμη κριτική γιά την Βισνέφσκαγια τήν παλιά σοπράνο που ήταν σύζυγος τού Ροστροπόβιτς και πρωταγωνιστει στην ταινία τού Σοκούρωφ .Αλλοιθώρισα............:antlers:
Λείπουν οι λύκοι απ το μαντρί -γιατί είναι απασχολημένοι με τα εκλογικά- και χορεύουν τα πρόβατα :BDGBGDB55:
, πιστεύω ότι θα βγούν οι Δεξιοί "με τα τσαρούχια"
Κοης - Φουρλας δεν παιζουν καθολου στην ενημερωση στα μεσα. Ακομα ενα τεραστιο "γιατι".
Κοης - Φουρλας δεν παιζουν καθολου στην ενημερωση στα μεσα. Ακομα ενα τεραστιο "γιατι".
οι Δεξιοί, είπα ...![]()
τι σημαινει "δεξιος" το 2007?
πολύ καλή ερώτηση.
αλλά θέλει δικό της thread.
πολύ καλή ερώτηση.
αλλά θέλει δικό της thread.
Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί άποψη μου είναι ότι τα πήγαν πολύ καλύτερα από τους άλλους (προς Θεού, με λάθη και πολλά) αλλά σαφώς και έχουν δικαίωμα να εφαρμόσουν κάποιο πρόγραμμα το οποίο σαφώς δε γίνεται μέσα σε 3,5 χρόνια. Και υπόψιν ότι ο πρώτος μισός χρόνος ήταν χαμένος λόγω Ολυμπιακών. και ένα επιπλέον κίνητρο γιά μένα είναι ότι θέλω να πάω κόντρα σε ότι θέλουν να μου επιβάλλουν όλα τα διαπλοκοκάναλα (ΠΑΣΟΚ ή πολυκομματική κυβέρνηση)
Αποψή μου και μη με βαράτε όλοι μαζι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.