60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Σσσστ! εσύ καλά κάνεις και είσαι μεταλλάς αλλά πρόσεχε μη σε ακούσουν Αυτοί γιατί δε γουστάρουν τα ...Αμερικάνικα.

παληά, τότε που πάταγαν πιο γερά στα πόδια τους, είχαν και επίσημες θέσεις πάνω στο θέμα -bye-

.....το ξέρω γιαυτό το φωνάζω:music-smiley-005::music-smiley-005:

Eίπε κανείς ότι δεν θα μάς φάνε πρώτους???:behead:
Αλλά δεν αντέχω στήν ιδέα να μέ υποχρεώνει το κρατικό κανάλι να βλέπω κάθε μέρα Τεό Αγγελόπουλο,όλη μέρα ....:eek:,με τούς ρόζ.Δωσαμε στο παλιό Στούντιο και στην παλιά Αλκυονίδα ..
Υ.Γ
Περιέργως σήμερα υπήρχε μιά πολύ ένθερμη κριτική γιά την Βισνέφσκαγια τήν παλιά σοπράνο που ήταν σύζυγος τού Ροστροπόβιτς και πρωταγωνιστει στην ταινία τού Σοκούρωφ .Αλλοιθώρισα............:antlers:

Re: Απάντηση: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Περιέργως σήμερα υπήρχε μιά πολύ ένθερμη κριτική γιά την Βισνέφσκαγια τήν παλιά σοπράνο που ήταν σύζυγος τού Ροστροπόβιτς και πρωταγωνιστει στην ταινία τού Σοκούρωφ .Αλλοιθώρισα............:antlers:

Λείπουν οι λύκοι απ το μαντρί -γιατί είναι απασχολημένοι με τα εκλογικά- και χορεύουν τα πρόβατα :BDGBGDB55:

Η σημερινή πρόβλεψη τής ladbrokes(άν και πλέον σε αυτά ανεκηρύχθη ειδικός μετά απο τίς χτεσινές επιτυχίες ο κύριος Αντωνόγλου:award:)είναι:
N.Δ. 1,4
ΠΑΣΟΚ 2.6

Υπενθυμίζω οτι προχτες έδινε 1,2-4.
Αρα η σημερινή εκτίμηση είναι ότι κλείνει κάπως η ψαλίδα.

Κοης - Φουρλας δεν παιζουν καθολου στην ενημερωση στα μεσα. Ακομα ενα τεραστιο "γιατι".

Ειναι πραγματικα απιστευτο το πως ο καβγας 2 κομματοσκυλων καταφερε να αποσυντονισει τα παντα.

Αν τιμουν τα παντελονια τους και τα μουστακια τους να βγει ο ενας και να πει γιατι τον περασμενο χρονο ξηλωσανε 25 ανωτατους αξιωματικους στην Πυροσβεστικη επειδη θεωρουνταν δικα του παιδια ( με συνεπεια να γινει μπαχαλο η διοικηση της υπηρεσιας ) και ο αλλος γιατι η υπηρεσια που διοικει δεν μπορει να ανταπεξελθει στο εργο της ενω ο ιδιος εχει ζητησει επανελλειμενα 4500 μαχιμους για τις αναγκες της πυροσβεσης συν τους εποχιακους.

Και φυσικα μετα να παραιτηθουν δειχνοντας απο τι ειναι φτιαγμενοι οι Αντρες.

(αλλα ειναι ωραια η πολυθρονα ) :fahne90:

Τουλάχιστον σε παλιότερες εποχές τούς έστελναν σε ένα χωράφι να μονομαχήσουν και ο νικητής μετά πηγαινε να δουλέψει.
Εδώ φαίνεται τούς έχουν κλειδώσει σε κάποιο γραφείο αλλά ακόμα πλακώνονται....Ομορφιές.

Κοης - Φουρλας δεν παιζουν καθολου στην ενημερωση στα μεσα. Ακομα ενα τεραστιο "γιατι".

Γιατί δεν έχω καμμία όρεξη (αλλά και αμφιβολία) για το τί θα έλεγαν αν τους ρωτούσαν ?

Αν υποθέσουμε ότι η ΝΔ βγαίνει πρώτο κόμμα και βγάζει 140 βουλευτές με το σύστημα, τότε το ΠΑΣΟΚ γιά να κάνει κυβέρνηση θέλει όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Που δε γίνεται γιατί όλοι δήλώνουν ότι δε συμμετέχουν σε κυβέρνηση με άλλους. Συν το ότι το ΚΚΕ λιγάκι σύσκολο το βλέπω να συνεργάζεται με ΛΑΟΣ και ΣΥΝ. Από την άλλη η με τη ΝΔ δύσκολα θα συνεργαστεί κάποιος. Αρα μιλάμε γιά μη κυβέρνηση.
Κακά τα ψέμματα. Δύσκολο πράγμα η κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα. Γιά μένα οι μονοκομματικές κυβερνήσεις είναι μονόδρομος. Αλλιώς σαφώς και είσαι στο έλεος κάθε "Σαμαρά" που δε ξέρεις κάθε στιγμή τι ρόλο παίζει.
Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί άποψη μου είναι ότι τα πήγαν πολύ καλύτερα από τους άλλους (προς Θεού, με λάθη και πολλά) αλλά σαφώς και έχουν δικαίωμα να εφαρμόσουν κάποιο πρόγραμμα το οποίο σαφώς δε γίνεται μέσα σε 3,5 χρόνια. Και υπόψιν ότι ο πρώτος μισός χρόνος ήταν χαμένος λόγω Ολυμπιακών. και ένα επιπλέον κίνητρο γιά μένα είναι ότι θέλω να πάω κόντρα σε ότι θέλουν να μου επιβάλλουν όλα τα διαπλοκοκάναλα (ΠΑΣΟΚ ή πολυκομματική κυβέρνηση)
Αποψή μου και μη με βαράτε όλοι μαζι...

Απάντηση: Re: 60+ νεκροί από τις φωτιές μεχρι σήμερα...

Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί άποψη μου είναι ότι τα πήγαν πολύ καλύτερα από τους άλλους (προς Θεού, με λάθη και πολλά) αλλά σαφώς και έχουν δικαίωμα να εφαρμόσουν κάποιο πρόγραμμα το οποίο σαφώς δε γίνεται μέσα σε 3,5 χρόνια. Και υπόψιν ότι ο πρώτος μισός χρόνος ήταν χαμένος λόγω Ολυμπιακών. και ένα επιπλέον κίνητρο γιά μένα είναι ότι θέλω να πάω κόντρα σε ότι θέλουν να μου επιβάλλουν όλα τα διαπλοκοκάναλα (ΠΑΣΟΚ ή πολυκομματική κυβέρνηση)
Αποψή μου και μη με βαράτε όλοι μαζι...

νομίζω πως αυτό ακριβώς το σκεπτικό θα πρυτανεύσει στην πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

είδες να ...βαράμε κανέναν;