666 Park Avenue (ABC)

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    20
Re: 666 Park Avenue (Νέα Σειρά, 2012)

Δεν τη λες κακή. Ειδικά στα 1-2 τελευταία επεισόδια αρχίζει να αποκτάει έναν κάποιο ρυθμό. Ντάξει, σαπουνοπερίζει αρκετά, είναι γεμάτη κλισέ, αλλά έχει ένα κάποιο σασπένς. Και σε συνδυασμό με τις μπόλικες αιθέριες παρουσίες, και τον Lock που δίνει τα ρέστα του, βλέπεται, και άνετα. Δε θα μου λείψει ίσως αν κοπεί, αλλά για καμιά φορά που'χεις ξεμείνει από άλλα πράγματα έιναι μια χαρά.

Απάντηση: Re: 666 Park Avenue (Νέα Σειρά, 2012)

Δεν τη λες κακή. Ειδικά στα 1-2 τελευταία επεισόδια αρχίζει να αποκτάει έναν κάποιο ρυθμό. Ντάξει, σαπουνοπερίζει αρκετά, είναι γεμάτη κλισέ, αλλά έχει ένα κάποιο σασπένς. Και σε συνδυασμό με τις μπόλικες αιθέριες παρουσίες, και τον Lock που δίνει τα ρέστα του, βλέπεται, και άνετα. Δε θα μου λείψει ίσως αν κοπεί, αλλά για καμιά φορά που'χεις ξεμείνει από άλλα πράγματα έιναι μια χαρά.

Να προσθεσω οτι εχει αρχισει να γινεται και πολυ ενοχλητικο το ποσες ιδεες "δανειζεται"
απο ταινιες του ειδους. Με τα πουλια και τον τροπο που τα χρησιμοποιησε με χαλασε πολυ.
Και δεν μιλαω για σχεση με Χιτσκοκ ετσι? Θα πεσει φωτια να μας καψει...
Οποιος εχει δει το Dark Half του Κινγκ καταλαβαινει.

Εμένα δε με ενοχλούν τα "δανείσματα" αρκεί να είναι όμορφα γυρισμενα, με σεβασμό στο πρωτότυπο και να δένουν ωραία με το σύνολο της ταινίας/ σειρά σας. Εξάλλου παρθενογέννηση γιοκ πλέον στις ημέρες μας 😉.

Οντως, εγω τουλαχιστον ένοιωσα οτι η σειρα "απελευθερώθηκε" και ξεκόλλησε στο 7ο. Ελπίζω να ισχύσει και για τα επόμενα 3 τελευταια επισόδεια της σαιζόν.

Είδατε τι έπαθε η Jane στην τελευταία σκηνή; Ε, το ίδιο έπαθε και η σειρά: την έφαγε το μαύρο σκοτάδι.
Το κανάλι δεν παρήγγειλε πλήρη σαιζόν και έτσι θα προβληθούν μόνο τα 13 επεισόδια της αρχικής συμφωνίας. Η σειρά θα μείνει στα "υπ' όψιν" για του χρόνου αλλα οι ελπίδες να επανέλθει είναι λίγες.

Πω πω. 2:18;;;;;;;;;;;;; Στημένη στη γωνία την είχες τη σειρά :D και το last resort.

Δεν είναι άσχημη η σειρά. Αν έλλειπε και το τρίο του μπούλη με την γυναίκα του και την ξανθιά γειτόνισσα θα ήταν καλύτερο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ιστορία.

Ελπίζω να προλάβουμε να μάθουμε τι είναι το κλεμμένο κουτί...

Θα συμφωνήσω για τον μπούλη και τη μελαχρινή ;) αλλά όχι και για το ξανθό. Ας το είχανε να περιφερότανε με τα εσώρουχα του εδω και εκεί, στη χάσει και στη βρέξει 😍

Θα συμφωνήσω για τον μπούλη και τη μελαχρινή ;) αλλά όχι και για το ξανθό. Ας το είχανε να περιφερότανε με τα εσώρουχα του εδω και εκεί, στη χάσει και στη βρέξει 😍

Μια χαρά φάντασμα θα γινόταν. Έτσι θα μπορούσε να εμφανίζεται όποτε ήθελε χωρίς λόγο και αιτία ;)

Απάντηση: 666 Park Avenue (Νέα Σειρά, 2012)

To επεισοδιο 8 θα μεταδοθει την ερχομενη Κυριακη. Παντως το status αλλαξε σε ended απο continuing.

Απάντηση: Re: 666 Park Avenue (Νέα Σειρά, 2012)

Μια χαρά φάντασμα θα γινόταν. Έτσι θα μπορούσε να εμφανίζεται όποτε ήθελε χωρίς λόγο και αιτία ;)

Ναι αλλα οχι με τα εσωρουχα, οπως τη θελει το κοινο της.
Εκτος και αν τους ενδιεφερε να πιασουν στα demographics και τους νεκροφιλους.
Κατα τα αλλα σαν σειρα δεν θα μου λειψει, αν και την εβλεπα.
Ας ειναι καλα το American horror story. Eλπιζω μονο να μην επηρεασει αρνητικα οσους σκεφτονταν
να βγαλουν οτιδηποτε σε horror/thriller. Ουτως ή αλλως horror δεν το ελεγες,
οσο ευγενικος και να'σουν.