7) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

Όχι άμεσα Γιάννη μου, θα βρεθούμε μια φορά για όλα μαζί μάλλον. Εκτός κι αν με φέρει ο δρόμος προς τα εκεί κάποια στιγμή (αλήθεια πού είναι το "εκεί"?).

Έχεις PM ...

Επειδη βλεπω να καθυστερει η παραγγελια, μπορω να προσθεσω κατι ακομα?

Re: Απάντηση: 7) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

Επειδη βλεπω να καθυστερει η παραγγελια, μπορω να προσθεσω κατι ακομα?

Προχώρα ...

Κόστος όλα μαζί 29,33 ευρώ.

Το απόθεμα στα "BitBuddy 49, gemischt, 7-tlg" είναι έξι τεμάχια αντί δέκα που θέλουμε τι να κάνω ?

Να προχωρήσω την παραγγελία με τα 6 και όταν είναι διαθέσιμα ξανά να συμπληρώσουμε τα υπόλοιπα 4ρα τεμάχια ή να ακυρώσω τα WIHA από την παραγγελία ?

Εγω δεν εχωρ προβλημα οτι και να γινει. Αλλα απο τους 10 ποιος θα μοιραστει τα εξι?

Εγω δεν εχωρ προβλημα οτι και να γινει. Αλλα απο τους 10 ποιος θα μοιραστει τα εξι?

Εγώ με τα πολλά σετ θα κάνω πάσα τα 2 έξτρα τώρα να βρεθεί και κανείς ακόμα που δεν τα βιάζεται άμεσα και το τακτοποιήσαμε το θέμα.

Γιάννη παραχωρώ τα δικά μου και τα βρίσκουμε με άλλη αγορά...

Τώρα που ξαναμπήκα για να δω διαθεσιμότητα τα έχει αλλά με χρόνο παράδοσης 2 έως τέσσερεις εβδομάδες.

Μπορούμε να κάνουμε παραγγελία τα εναπομείναντα 4α και να επιμερίσουμε το κόστος στα δέκα τεμάχια της αρχικής παραγγελίας/συμμετοχής με επιβάρυνση 0,75 ευρώ ανά τεμάχιο ή να κάνουμε μια Μικρή Ομαδική μέσα στο σαββατοκύριακο και αναλόγως την συμμετοχή προχωράμε ή όχι.

Θα ςλεγα να μην τα μπλεκουμε. Αφου συμφωνησαν οι φιλοι με την μειωση τεμαχιων ας προχωρησουμε ετσι.