7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

Παιδιά μην παιδεύεστε αδικα...και το plugin να κάνετε install δεν θα σας παίξει....γιατι μετά πρεπει να βάλετε μια url (που κατεβαίνει απο το server του ruDream) και μετά θα έχετε το 7days epg

αυτη την url δεν μπορουμε να την βρουμε και να την βαλουμε δηλαδη?

αυτη την url δεν μπορουμε να την βρουμε και να την βαλουμε δηλαδη?

Προφανώς είναι μόνο για αυτούς που έχουν το rudream (είναι image επί πληρωμή)

Ετοιμάζω μία παραλλαγή του πολύ γνωστού script για nova epg σε xmltv φορμά, ώστε να παράγει το κατάλληλο csv αρχείο για το crossepg.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει xmltv epg plugin για e2; Για enigma1 υπήρχε.

Προφανώς είναι μόνο για αυτούς που έχουν το rudream (είναι image επί πληρωμή)

Ετοιμάζω μία παραλλαγή του πολύ γνωστού script για nova epg σε xmltv φορμά, ώστε να παράγει το κατάλληλο csv αρχείο για το crossepg.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει xmltv epg plugin για e2; Για enigma1 υπήρχε.
Δεν νομίζω να υπάρχει....αν και δεν το εχω ψάξει....αλλά αν κανεις το script και παράγεις το csv αρχειό δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι αλλο....με το cross epg θα είσαι ΟΚ....

ΥΓ: Αν χρειαστείς κάποιον για test ξέρεις που θα με βρεις....

Ασχετο ...
δεν κρατηθηκα και πηρα το rudream ...
Aμα τι αλλο εχεις ενα image που τα εχει και τα κανει ολα , και ..ξενιαζεις...
Πολυ καλο !!!

Ασχετο ...
δεν κρατηθηκα και πηρα το rudream ...
Aμα τι αλλο εχεις ενα image που τα εχει και τα κανει ολα , και ..ξενιαζεις...
Πολυ καλο !!!

Από που κατεβάζουμε την latest διοκιμαστική έκδοση και πως το αγοράζουμε;

Re: Απάντηση: Re: 7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

Είναι μυστικό;
Δεν κάνει να μάθουν και άλλοι από που μπορούν να το αγοράσουν εάν το επιθυμούν;
Δεν είναι μυστικό αλλά νομίζω δεν είναι πρέπον για να μην χαρακτηριστεί σαν διαφήμιση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

Δεν είναι μυστικό αλλά νομίζω δεν είναι πρέπον για να μην χαρακτηριστεί σαν διαφήμιση

Δε νομίζω να θεωρείται διαφήμιση η ενημέρωση για το που μπορεί κανείς να αγοράσει το μοναδικό επί πληρωμή image για τον Dreambox. Θεωρώ δύσκολο κάποιος από εδώ να έχει συμφέρον να προωθηθεί το συγκεκριμένο λογισμικό. Ωστόσο δέχομαι την άποψή σου και το δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τι δημοσιοποιεί και τι όχι.

Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι ότι θα ήταν καλό να μάθουν και άλλοι χρήστες από που θα μπορούσαν να κατεβάσουν αυτό το image και να κρίνουν οι ίδιοι αν αξίζει να πληρώσουν γι'αυτό ή όχι...

Αν δεν υπάρχει ποιο νέα demo έκδοση, καλό θα ήταν να βλέπαμε τουλάχιστο ένα review από το latest rudream, με screenshots κτλ.

Re: Απάντηση: 7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

Αυτό το λινκ είχα. Δώσε ένα πρόσφατο να το δοκιμάσουμε.
Δεν υπάρχει πιο νέο Link....γιατί το image δεν ανεβαίνει στο rs παρά μόνο στο Upload της ομάδας....αυτό το link που έδωσες ειναι από το upload κάποιου χρήστη και όχι της ομάδας...

Αν δεν υπάρχει ποιο νέα demo έκδοση, καλό θα ήταν να βλέπαμε τουλάχιστο ένα review από το latest rudream, με screenshots κτλ.
Demo έκδοση με την έννοια του demo δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει....τα image που κατά καιρούς κυκλοφορούσαν ή κυκλοφορούν είναι το κανονικό Image που επειδή δεν έχει άδεια ο χρήστης κάνει reboot κάθε 30 λεπτά και επίσης δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα απο plugins kai emu.

Τώρα για review kai screenshots δεν έχει αλλάξει κάτι στο skin σε σχέση με το Image του παραπάνω link...για αλλαγές στην εμφάνιση είναι ο nabilo....όλες οι αλλαγές είναι αλλαγές ουσίας και λειτουργικότητας

Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα του thread, καταλήξαμε ότι εκτός του Nabilo δεν γίνεται να έχουμε epg μεγαλύτερο αυτού που βλέπουν τα κανάλια. Εξαιρείται η περίπτωση της αγοράς του Image ruDream. Σωστά;