giannis1010
Senior Member
- 8 November 2007
- 498
Παιδιά μην παιδεύεστε αδικα...και το plugin να κάνετε install δεν θα σας παίξει....γιατι μετά πρεπει να βάλετε μια url (που κατεβαίνει απο το server του ruDream) και μετά θα έχετε το 7days epg
αυτη την url δεν μπορουμε να την βρουμε και να την βαλουμε δηλαδη?
Δεν νομίζω να υπάρχει....αν και δεν το εχω ψάξει....αλλά αν κανεις το script και παράγεις το csv αρχειό δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι αλλο....με το cross epg θα είσαι ΟΚ....Προφανώς είναι μόνο για αυτούς που έχουν το rudream (είναι image επί πληρωμή)
Ετοιμάζω μία παραλλαγή του πολύ γνωστού script για nova epg σε xmltv φορμά, ώστε να παράγει το κατάλληλο csv αρχείο για το crossepg.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει xmltv epg plugin για e2; Για enigma1 υπήρχε.
Ασχετο ...
δεν κρατηθηκα και πηρα το rudream ...
Aμα τι αλλο εχεις ενα image που τα εχει και τα κανει ολα , και ..ξενιαζεις...
Πολυ καλο !!!
Από που κατεβάζουμε την latest διοκιμαστική έκδοση και πως το αγοράζουμε;
εχεις PM
Δεν είναι μυστικό αλλά νομίζω δεν είναι πρέπον για να μην χαρακτηριστεί σαν διαφήμισηΕίναι μυστικό;
Δεν κάνει να μάθουν και άλλοι από που μπορούν να το αγοράσουν εάν το επιθυμούν;
Δεν είναι μυστικό αλλά νομίζω δεν είναι πρέπον για να μην χαρακτηριστεί σαν διαφήμιση
Το image του Ιουλίου δεν έχει καμία σχέση με το σημερινόΠάρε ένα test Rudream, αλλά έχε υπόψη σου ότι κλείνει κάθε τέταρτο ή μισή ώρα. (είναι έκδοση Ιουλίου, με λίγα plugins και cccam)
http://rapidshare.com/files/257323095/test-ruDREAM-DM800-20090710BU.nfi
Δεν υπάρχει πιο νέο Link....γιατί το image δεν ανεβαίνει στο rs παρά μόνο στο Upload της ομάδας....αυτό το link που έδωσες ειναι από το upload κάποιου χρήστη και όχι της ομάδας...Αυτό το λινκ είχα. Δώσε ένα πρόσφατο να το δοκιμάσουμε.
Demo έκδοση με την έννοια του demo δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει....τα image που κατά καιρούς κυκλοφορούσαν ή κυκλοφορούν είναι το κανονικό Image που επειδή δεν έχει άδεια ο χρήστης κάνει reboot κάθε 30 λεπτά και επίσης δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα απο plugins kai emu.Αν δεν υπάρχει ποιο νέα demo έκδοση, καλό θα ήταν να βλέπαμε τουλάχιστο ένα review από το latest rudream, με screenshots κτλ.
50 Ευρώ παραπάνωImage ruDream τι παραπανω εχει αυτο απο τα αλλα δεν μπορω να το καταλαβω!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.