7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

Το ότι πουλάνε,και τι πουλάνε εμενα δεν με ενοχλεί,ακόμα και να σχολιάσω δεν μου πέφτει λόγος,αλλα η άποψη μου είναι σε θέμα ηθικής,όταν πουλάς κάτι δίνεις μια εικόνα τι θα αγοράσει κάποιος,όχι αγόρασε για να δεις.

Το enigma2 πάνω στους dreambox δεν είναι open source και όλες η ομάδες κινούνται περιφερειακά πάνω σε αυτό,προσαρμόζοντας plugin panel skin κλ κλ ,και οποια ομάδα προσαρμόσει καλύτερα όλα αυτά πάνω στο τελευταίο cvs της dream έχει ίδια με αυτό, η καλύτερα αποτελέσματα από άλλες ομάδες

Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου πιο πάνω κατά την προσωπική μου άποψη,και εφ όσον δεν υπάρχουνε πληροφορίες, όπως όλες η ομάδες που βγάζουνε κάποιο καινούργιο image,δεν προσφέρει τίποτα πιο πάνω από όλα αυτά που βρίσκουμε ελευθερα,εκτος απόδειξης του αντιθετου.

Για τα ελληνικά φόρουμ ,όπως και αυτό που μας φιλοξενεί,προσπαθούνε να βοηθήσουνε όσο μπορούνε όλους τους φίλους που κάνουνε το hobby tous

Re: Απάντηση: 7 ημερών EPG στο Newenigma 2.7 . Γίνεται;

Το ότι πουλάνε,και τι πουλάνε εμενα δεν με ενοχλεί,ακόμα και να σχολιάσω δεν μου πέφτει λόγος,αλλα η άποψη μου είναι σε θέμα ηθικής,όταν πουλάς κάτι δίνεις μια εικόνα τι θα αγοράσει κάποιος,όχι αγόρασε για να δεις.

Το enigma2 πάνω στους dreambox δεν είναι open source και όλες η ομάδες κινούνται περιφερειακά πάνω σε αυτό,προσαρμόζοντας plugin panel skin κλ κλ ,και οποια ομάδα προσαρμόσει καλύτερα όλα αυτά πάνω στο τελευταίο cvs της dream έχει ίδια με αυτό, η καλύτερα αποτελέσματα από άλλες ομάδες

Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου πιο πάνω κατά την προσωπική μου άποψη,και εφ όσον δεν υπάρχουνε πληροφορίες, όπως όλες η ομάδες που βγάζουνε κάποιο καινούργιο image,δεν προσφέρει τίποτα πιο πάνω από όλα αυτά που βρίσκουμε ελευθερα,εκτος απόδειξης του αντιθετου.

Για τα ελληνικά φόρουμ ,όπως και αυτό που μας φιλοξενεί,προσπαθούνε να βοηθήσουνε όσο μπορούνε όλους τους φίλους που κάνουνε το hobby tous

Το enigma2 έχει dual license. Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει code fork το current source του enigma2, αλλά το license θα είναι GPL. Αντίθετα, η dream multimedia έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να κάνει το project closed source, και κάθε 3rd party addon της ανήκει.

Φυσικά αυτό παραβιάζεται ΑΠΟ ΟΛΑ τα images, αφού κανένα δεν δίνει τις αλλαγές που κάνει. Εδώ μερικά (πχ nabilo) έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό γελοιότητας που κρυπτογραφούν το skin.xml.

Δε ξέρω αν οι αλλαγές που κάνει η rudream αξίζουν τα 50 ευρώ. Ομολογώ πως έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Αλλά και χωρίς να το έχω δει, μπορώ να κρίνω το γεγονός πως όλοι όσοι το έχουν αγοράσει είναι φανατικοί υποστηρικτές του. Αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει: α. πως όντως αξίζει τα χρήματά του και προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο ή β. πως δεν τα αξίζει αλλά κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έδωσε 50 ευρώ κερατιάτικα.

Πχ η υποστήριξη για 7ημερο EPG στη Nova μέσω του Crossepg και csv download που προσφέρει η ομάδα rudream είναι ένα σημαντικό added value.

Φυσικά υπάρχει και η "ηθική" πλευρά που μπορεί να λέει πως αρνούμαι να πληρώσω κάποιους που παραβιάζουν την άδεια χρήσης του enigma2, θα προτιμήσω τις δωρεάν λύσεις.

Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα του thread, καταλήξαμε ότι εκτός του Nabilo δεν γίνεται να έχουμε epg μεγαλύτερο αυτού που βλέπουν τα κανάλια. Εξαιρείται η περίπτωση της αγοράς του Image ruDream. Σωστά;

Εξαρτάται για ποια πακέτα ενδιαφέρεσαι. Στο δικό μου post ήμουν πολύ αναλυτικός. Επαναλαμβάνω λοιπόν:

Το nabilo είναι το μόνο που έχει ενσωματωμένη υποστήριξη EPG για OpenTV (Sky It, Sky Uk). Για MHW νομίζω έχει (εκτός από nabilo) σίγουρα το gemini.

Υπάρχει και το crossepg plugin που υποστηρίζει και OpenTV και MHW αλλά και εισαγωγή από web sites (μέσω κατάλληλων csv αρχείων). Το crosspeg plugin μπορείς να το εγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε image.

Αν θες nova epg 7 ημερών, προς το παρόν μόνο το rudream. Ετοιμάζω όμως ένα perl script για να μπορείτε να κάνετε generate το κατάλληλο csv αρχείο για το crossepg μόνοι σας.

Υπάρχει και το crossepg plugin που υποστηρίζει και OpenTV και MHW αλλά και εισαγωγή από web sites (μέσω κατάλληλων csv αρχείων).
Έχω την εντύπωση ότι το crossepg δεν υποστηρίζει MHW epg.....τουλάχιστον για την ώρα

Το nabilo είναι το μόνο που έχει ενσωματωμένη υποστήριξη EPG για OpenTV (Sky It, Sky Uk). Για MHW νομίζω έχει (εκτός από nabilo) σίγουρα το gemini.

Υπάρχει και το crossepg plugin που υποστηρίζει και OpenTV και MHW αλλά και εισαγωγή από web sites (μέσω κατάλληλων csv αρχείων). Το crosspeg plugin μπορείς να το εγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε image.

Βασικά ενδιαφέρομαι για το Sky It και το CSAT. θα ήταν νομίζω πολύ σημαντικό για τους χρήστες του DM αν καταφέρναμε με το crossEPG να κατεφέρουμε να δουλέψει. Οπότε είναι εξίσου σημαντικό που προσπαθείς να φτίαξεις script για την κοινότητα..:SFGSFGSF:

Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το crossEPG να μου πει αν χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση εκτός από την εγκατάσταση του .ipk αρχείου.

Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το crossEPG να μου πει αν χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση εκτός από την εγκατάσταση του .ipk αρχείου.
Μενού-Παραμετροποίηση-Cross EPG

Εκεί κάνεις τις ρυθμίσεις του

Από το αντίστοιχο thread για το νέο ozoone...

"# my changes at enigma:

# MHW epg active
# load patch for crossepg
# .recordings patch

"
απ' όσο καταλαβαίνω εκτός από την εγκατάσταση του plugin crossepg χρειάζεται και η εφαρμογή του patch ώστε να μην χρειάζεται reboot to enigma. Το έχει κάνει κανείς χειροκίνητα;