Το ότι πουλάνε,και τι πουλάνε εμενα δεν με ενοχλεί,ακόμα και να σχολιάσω δεν μου πέφτει λόγος,αλλα η άποψη μου είναι σε θέμα ηθικής,όταν πουλάς κάτι δίνεις μια εικόνα τι θα αγοράσει κάποιος,όχι αγόρασε για να δεις.
Το enigma2 πάνω στους dreambox δεν είναι open source και όλες η ομάδες κινούνται περιφερειακά πάνω σε αυτό,προσαρμόζοντας plugin panel skin κλ κλ ,και οποια ομάδα προσαρμόσει καλύτερα όλα αυτά πάνω στο τελευταίο cvs της dream έχει ίδια με αυτό, η καλύτερα αποτελέσματα από άλλες ομάδες
Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου πιο πάνω κατά την προσωπική μου άποψη,και εφ όσον δεν υπάρχουνε πληροφορίες, όπως όλες η ομάδες που βγάζουνε κάποιο καινούργιο image,δεν προσφέρει τίποτα πιο πάνω από όλα αυτά που βρίσκουμε ελευθερα,εκτος απόδειξης του αντιθετου.
Για τα ελληνικά φόρουμ ,όπως και αυτό που μας φιλοξενεί,προσπαθούνε να βοηθήσουνε όσο μπορούνε όλους τους φίλους που κάνουνε το hobby tous
Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα του thread, καταλήξαμε ότι εκτός του Nabilo δεν γίνεται να έχουμε epg μεγαλύτερο αυτού που βλέπουν τα κανάλια. Εξαιρείται η περίπτωση της αγοράς του Image ruDream. Σωστά;
Έχω την εντύπωση ότι το crossepg δεν υποστηρίζει MHW epg.....τουλάχιστον για την ώραΥπάρχει και το crossepg plugin που υποστηρίζει και OpenTV και MHW αλλά και εισαγωγή από web sites (μέσω κατάλληλων csv αρχείων).
Το nabilo είναι το μόνο που έχει ενσωματωμένη υποστήριξη EPG για OpenTV (Sky It, Sky Uk). Για MHW νομίζω έχει (εκτός από nabilo) σίγουρα το gemini.
Υπάρχει και το crossepg plugin που υποστηρίζει και OpenTV και MHW αλλά και εισαγωγή από web sites (μέσω κατάλληλων csv αρχείων). Το crosspeg plugin μπορείς να το εγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε image.
Μενού-Παραμετροποίηση-Cross EPGΘα παρακαλούσα αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το crossEPG να μου πει αν χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση εκτός από την εγκατάσταση του .ipk αρχείου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.