700 Εuro Generation

Στελιο δικιο εχεις αλλα βλεπεις εχουν εμφυσησει τοσο πολυ στον πολιτη την ανασφαλεια.....που φανταζει δυσκολο να ξεκινησει επανασταση ενας μονος του αν δεν δει καποιο εξεχων προσωπο σαν ηγετη και να τον εμπιστευθει για να αλλαξει κατι....

εκει μας καταντησανε.....ο καθεις τον ποπο του...

Συμφωνο αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησει δεν ειναι δυνατον να δεχομαστε να εργαζομαστε χωρις να μας κολανε ενσημα αυριο μεθαυριο θα τα αναζητας για να βγεις στην συνταξη εαν υπαρχει ακομα!

Sorry Spyro αλλα εφοσον ο ιδιος δεν προστατευεις τον εαυτο σου που δεν του εφερες την επιθεωρηση εργασια για να του σκισουν τα @@@@@@ μην περιμενεις κατι απο το κρατος ουρανοκατεβατα , το συμπερασμα ειναι οτι φταιμε και εμεις οταν ανεχομαστε να μην μας πληρωνουν τα ενσημα με απειλες και αλλα.
Ρε φίλε για ποια επιθεώρηση εργασίας μιλάς; Νομίζεις ότι αν τους καλέσεις θα έρθουν; Και θα τους σκίσει κιόλας;;;; :flipout:

Όλοι ντελιβεράδες σε πιτσαρίες κλπ. είναι ανασφάλιστοι! Οι μετανάστες στα χωράφια κ στις οικοδομές το ίδιο. Εδώ τα ίδια τα ολυμπιακά έργα του 2004 έγινα από αλλοδαπούς που τους είχε ανασφάλιστους το ίδιο το κράτος!!!

Λες όλοι αυτοί να μην έχουν καλέσει τις αρμόδιες υπηρεσίες;

Άκου ένα νέο: Δεν λειτουργεί τίποτα σ'αυτή τη χώρα. Ο κανόνας είναι να σε γράψουν κανονικά όταν τους καλέσεις. Αν τους καλέσεις κ έρθουν κ καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου, αυτό είναι η εξαίρεση!

Εδώ τρακάρεις στο δρόμο και το ασθενοφόρο έρχεται (αν έρθει) μετά από 3 ώρες, δηλ. αφού έχεις πεθάνει...

Το θέμα της υγείας στην επαρχία είναι τεράστιο.Είναι όμως μιά κάποια λύση στην ακρίβεια και στον τρόπο ζωής που υπάρχει σήμερα, κυρίως στην Αθήνα.
Φέτος είχα την τύχη να γνωρίσω 2 οικογένειες που έκαναν την κίνηση και ήρθαν στην περιοχή μας(Κόρινθος).Δεν είναι πολύ μακριά βέβαια, αλλά είναι επαρχία.Το νοσοκομείο αναπτύσσεται μεν, απελπιστικά αργά δε.Φίλος γιατρός μου έχει πει ιστορίες που ταιριάζουν περισσότερο με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία παρά με λειτούργημα που σώζει ζωές.
Το ζήτημα είναι να παρθεί η απόφαση.Εδώ και 6-7 χρόνια τρώμε σαλάτες από ταν κήπο που έχουμε.(μαρούλια, ντομάτες κλπ),αυγά από τις κότες, ψωμί ζυμωτό κλπ.Πραγματικά η ποιότητατης ζωής είναι πολύ διαφορετική.
Οι περισσότεροι φέρνουν σαν εμπόδιο τη δουλειά.Ίσως θα πρέπει να σκεφτούν την ποιότητα ζωής.Πραγματικά δεν έχω συναντήσει άνθρωπο που ψάχνει δουλειά και δεν βρίσκει.Όλοι κάπου βολεύονται.
Για να σας προλάβω, υπάρχουν φαινόμενα εκμετάλευσης, αλλά δεν είναι όλοι οι εργοδότες έτσι.

Το θέμα της υγείας στην επαρχία είναι τεράστιο.Είναι όμως μιά κάποια λύση στην ακρίβεια και στον τρόπο ζωής που υπάρχει σήμερα, κυρίως στην Αθήνα.
Φέτος είχα την τύχη να γνωρίσω 2 οικογένειες που έκαναν την κίνηση και ήρθαν στην περιοχή μας(Κόρινθος).Δεν είναι πολύ μακριά βέβαια, αλλά είναι επαρχία.Το νοσοκομείο αναπτύσσεται μεν, απελπιστικά αργά δε.Φίλος γιατρός μου έχει πει ιστορίες που ταιριάζουν περισσότερο με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία παρά με λειτούργημα που σώζει ζωές.
Το ζήτημα είναι να παρθεί η απόφαση.Εδώ και 6-7 χρόνια τρώμε σαλάτες από ταν κήπο που έχουμε.(μαρούλια, ντομάτες κλπ),αυγά από τις κότες, ψωμί ζυμωτό κλπ.Πραγματικά η ποιότητατης ζωής είναι πολύ διαφορετική.
Οι περισσότεροι φέρνουν σαν εμπόδιο τη δουλειά.Ίσως θα πρέπει να σκεφτούν την ποιότητα ζωής.Πραγματικά δεν έχω συναντήσει άνθρωπο που ψάχνει δουλειά και δεν βρίσκει.Όλοι κάπου βολεύονται.
Για να σας προλάβω, υπάρχουν φαινόμενα εκμετάλευσης, αλλά δεν είναι όλοι οι εργοδότες έτσι.

To θεμα δεν ειναι απλως να βολευτεις (προσωρινα).Η επαρχια δεν εχει δουλειες.Για αυτο πολλοι πηγαινουν και δουλευουν Αθηνα ενω παραλληλα ζουν στην Κορινθο.Η ερχονται απο Αθηνα (κρατωντας τις δουλειες τους εκει )για να ζησουν στη Κορινθο.Λογω της ποιοτητας ζωης..η μαλλον λογω της ηρεμιας και της μη υπαρξης τρελου ρυθμου ζωης..Ευτυχως ειναι μια ωρα δρομος...

Sorry Spyro αλλα εφοσον ο ιδιος δεν προστατευεις τον εαυτο σου που δεν του εφερες την επιθεωρηση εργασια για να του σκισουν τα @@@@@@ μην περιμενεις κατι απο το κρατος ουρανοκατεβατα , το συμπερασμα ειναι οτι φταιμε και εμεις οταν ανεχομαστε να μην μας πληρωνουν τα ενσημα με απειλες και αλλα.

ναι θα του κάνουν τα μούτρα κρέας.....θα κάνει 5 χρόνια να εκδικαστεί η υπόθεση και εγώ εν το μεταξύ θα έχω βρει άλλη δουλειά που θα επικρατούν ακριβώς οι ίδιες συνθήκες (μπορεί και χειρότερες) θα ξανακάνω καταγγελία και θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στα δικαστήρια,,όπου κάποια στιγμή μπορεί να μου βγάλουν και σύνταξη ως επίτιμο μέλος μάρτυρα κατηγορίας-bye-

ναι θα του κάνουν τα μούτρα κρέας.....θα κάνει 5 χρόνια να εκδικαστεί η υπόθεση και εγώ εν το μεταξύ θα έχω βρει άλλη δουλειά που θα επικρατούν ακριβώς οι ίδιες συνθήκες (μπορεί και χειρότερες) θα ξανακάνω καταγγελία και θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στα δικαστήρια,,όπου κάποια στιγμή μπορεί να μου βγάλουν και σύνταξη ως επίτιμο μέλος μάρτυρα κατηγορίας-bye-
...........

Last edited:
πέρα απ αυτό βλέπετε πολλούς Έλληνες να δουλεύουν σαν εργάτες στην οικοδομή?στα χωριά ίσως,,στην Αθήνα τους ψάχνεις με το κιάλι,,,,η εξήγηση δεν είναι ότι βαριούνται οι Έλληνες να δουλέψουν αλλά ότι ο Εργολάβος μόλις παρέλαβε το νέο subaru η την νέα Μ3 και δεν έχει καμιά διάθεση να πάρει εργαζόμενους που θα τους κολλάει ΙΚΑ γιατί θα χάσει σε ρευστό και θα δυσκολευτεί να αναβαθμίσει τις δαγκάνες....λέω εγώ τώρα....

Re: Απάντηση: 700 Εuro Generation

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τα 700 ευρώ είναι ότι όσα και να βγάζουν η ποιότητα ζωής τους σε αυτό τον τόπο θα είναι σκατά όταν οι υπόλοιποι δεν την βγάζουν. Η ποιότητα ζωής σε ένα τόπο δεν ορίζεται από το 5-10% αλλά από τους πολλούς. Οι περισσότεροι παραμυθιάζονται ότι αν βγάλουν 2-3000 ευρώ/νοικοκυριό από τα 1000-1500 που βγάζουν τώρα θα ζούνε σαν βασιλιάδες, όμως μόνο αυτό δεν γίνεται. Το κλασσικό μικροαστικό όνειρο...
Ποιότητα ζωής είναι να βγάζεις τον βασικό, να μπορείς να ζεις με αξιοπρέπεια και να βγαίνεις από το σπίτι σου να βλέπεις καθαριότητα, να βλέπεις πράσινο, να μπορείς να πας στη δουλειά σου σύντομα και όμορφα με δημόσια μέσα μεταφοράς, αν θέλεις ένα χαρτί να μην χάνεις ώρες ή και ημέρες από τη ζωή σου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι "από πάνω" είναι ότι όσο συνεχίζουν αυτό το βιολί των μεγάλων ανισοτήτων χαμένοι είναι και αυτοί, αφού θα αρχίζουν να φωνάζουν για "τους ταπεινούς που δημιουργούν προβλήματα". Στο τέλος θα κλειστούν στα μικρά παλατάκια τους και θα νομίζουν ότι η χρυσή μιζέρια αντικατοπτρίζει την "επιτυχία τους στη ζωή"...
Προφανώς σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό προβλήματα υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, όμως ο βασικός λόγος που αυτό γιγαντώνεται στην Ελλάδα και την Ιταλία είναι η κουλτούρα του Ελληνάρα που μας έχει καταστρέψει.
Θα ζω με την μαμά, τον μπαμπά, τον παππού και τη γιαγιά στο σπίτι της γιαγιάς μέχρι να παντρευτώ (από 25 μέχρι 40+) το μισθό των 800 ευρώ θα τον χωρίζω στα 3, 600 ευρώ για τη δόση του αυτοκινήτου των 50.000 ευρώ που αγόρασα, 100 ευρώ για το κινητό και άλλα 100 για τα τσιγάρα, ενώ τη βενζίνη για το υπερόχημα και τα ποτά μου θα τα βγάζω από χαρτζιλίκι της μαμάς και της γιαγιάς.
Και όταν είμαι έξω θα το παίζω ο λεφτάς, γιατί τι παραπάνω έχει ο γιος της κυρά-Κούλας που γυρίζει με καλύτερο αυτοκίνητο (που το αγόρασε πουλώντας το οικοπεδάκι που του άφησε η γιαγιά του) και θα είμαι η καλύτερη μούρη γιατί έτσι πέφτουν τα γκομενάκια.

Εγώ προσωπικά ψάχνω ευκαιρία να φύγω μόνιμα από την Ελλάδα έστω για 1-2 χρόνια να δω και κάτι διαφορετικό, στην αναζήτηση όχι χρημάτων, αλλά καλύτερης ποιότητας ζωής.
Το πρόβλημα για το "λαό" που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ότι έχει εμποτιστεί με την καφρίλα του νεοέλληνα και συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατο να κάνει κάτι για να αλλάξει τα πράγματα...

Πάρα πολύ σωστά τα λες.

Συγγνώμη αλλά δεν το βλέπω το ρατσιστικό κόμπλεξ, ίσως είμαι στραβός. Πώς μιλάμε για γενιά των 700 ευρώ όταν ξέρω μετανάστες που κερδίζουν τόσα, έτσι κατανοώ το νόημα των ποστ που αναφέρεσαι.
Τώρα το παραπάνω μπορεί να είναι προκλητικό σαν άποψη, δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Αυτό που θα κρίνω όμως, είναι ότι με τίποτα δεν δικαιολογεί χαρακτηρισμούς και εκφράσεις του επιπέδου που προηγήθηκαν.

Πόσο δύσκολο είναι να στοχεύουμε στις απόψεις και όχι στα πρόσωπα? Δεν είναι πολύ ουσιαστικότερο, ως παράθεση άποψης, το ποστ σου αυτό?

Ήδη διέγραψα κάποιες νέες εκφράσεις, που βλέπω παρά την επισήμανση επαναλαμβάνονται.

3η φορά, προειδοποιώ, δεν θα υπάρξει.

Κατ'αρχήν, λέξεις μόνο ή μικρές φράσεις από δικά μου γραπτά δεν επιτρέπω να σβήνονται. Ή ολόκληρο ή τίποτα.
Κι επειδή από μαθήματα δεν πολυκαταλαβαίνω και επειδή η προκλητική μονομέρεια πάει σύννεφο εδώ μέσα, θα τον αναλάβω εγώ τον κύριο όταν ξαναμπεί ...

Απάντηση: Re: 700 Εuro Generation

πέρα απ αυτό βλέπετε πολλούς Έλληνες να δουλεύουν σαν εργάτες στην οικοδομή?στα χωριά ίσως,,στην Αθήνα τους ψάχνεις με το κιάλι,,,,η εξήγηση δεν είναι ότι βαριούνται οι Έλληνες να δουλέψουν αλλά ότι ο Εργολάβος μόλις παρέλαβε το νέο subaru η την νέα Μ3 και δεν έχει καμιά διάθεση να πάρει εργαζόμενους που θα τους κολλάει ΙΚΑ γιατί θα χάσει σε ρευστό και θα δυσκολευτεί να αναβαθμίσει τις δαγκάνες....λέω εγώ τώρα....

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι σίγουρα ο "μέσος" Έλληνας εργολάβος. Στον ευρύτερο οικογενειακό μου κύκλο έχω αρκετούς που ασχολούνται με την οικοδομή και κανένας δεν ταιριάζει με την περιγραφή σου.

Ενδεικτικά στο συνεργείο του αδερφού μου που είναι εργολάβος ελαιοχρωματιστής δεν υπάρχει κανένας Έλληνας γιατί απλά δεν έχει πάει κανένας Έλληνας να ζητήσει δουλειά εδώ και χρόνια. Δυο τρεις φίλοι του που δούλεψαν (με παρότρυνση του αδερφού μου) την έκαναν με ελαφρά και προτίμησαν δουλειές του ποδαριού με ή χωρίς ασφάλιση (delivery, security κλπ). Εννοείται πως δουλεύει κανονικά σαν εργάτης το 7ωρο του και ο ίδιος γιατί πλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και τα περιθώρια κέρδους μικρά. Τα παραπάνω ισχύουν για τουλάχιστον 5-6 περιπτώσεις ακόμα που ξέρω και ασχολούνται εργολαβικά με διάφορες ειδικότητες στην οικοδομή.

Δεν λέω πως το σύστημα λειτουργεί εντάξει, το αντίθετο. Είναι όμως γεγονός πως σαν γενιά είμαστε πολύ περισσότερο "καλομαθημένη" από τις προηγούμενες και παίζει και αυτό τον ρόλο της στο όλο πρόβλημα.

Last edited:
επειδή έχω δουλέψει για αρκετό καιρό σε οικοδομή (πλακάκια κτλ) θα πρέπει να σου πω ότι η λέξη "ένσημα" ήταν παντελώς άγνωστη στον τότε εργοδότη μου....δεν ξέρω αν ο αδελφός σου κολλάει ένσημα αλλά εκείνη την εποχή που σου λέω και ζώντας από μέσα τα πράγματα δεν υπήρχε εργοδότης στην περιοχή που να είχε ασφαλίσει τον εργαζόμενο του....

Παίδες sorry για το off-topic αλλά το πιό σημαντικό είναι η ιδεολογική αντιπαράθεση,όταν προκύπτει...
Ας μείνουν τά πρόσωπα πού εκφράζουν τίς ιδέες(οποιες και εάν είναι)έξω απο την συζήτηση..

Re: Απάντηση: Re: 700 Εuro Generation

...

Δεν λέω πως το σύστημα λειτουργεί εντάξει, το αντίθετο. Είναι όμως γεγονός πως σαν γενιά είμαστε πολύ περισσότερο "καλομαθημένη" από τις προηγούμενες και παίζει και αυτό τον ρόλο της στο όλο πρόβλημα.

Το πιστεύω κι εγώ αυτό που λες. Είμαστε (ή μάλλον ήμασταν) η γενιά της αφθονίας. Σπουδάσαμε παραπάνω από τους γονείς μας, δουλέψαμε λιγότερο ή καθόλου στην μικρότερη ηλικία, και κάπως οραματιστήκαμε πως θα έχουμε πάντα μια άνετη ζωή... Αυτό όμως δεν πιστεύω πως εντείνει το πρόβλημα. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη μέρα για να τα βγάλουν πέρα. Μόνο για να καλύψουν τις υποχρεώσεις. Εγώ, για να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν κάνω δεύτερη δουλειά. Μένω μόνος μου και τα χρήματα που βγάζω με φτάνουν ίσα-ίσα. Τώρα που τελειώνει ο μήνας έχω όλα κι όλα πάνω μου 40 ευρώ. Εγώ και πολλοί σαν κι εμένα. δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτή τη στιγμή στην ζωή μου. Ούτε οικογένεια (αν ήθελα-είμαι έτσι κι αλλιώς εναντίον), ούτε μια δουλειά δική μου, ούτε καν να αλλάξω το Φιατάκι του '87.
Το ότι στις οικοδομές και στις πιο "βαριές" δουλειές εργάζονται κυρίως οικονομικοί μετανάστες δεν επιτείνει το πρόβλημα. Απλά, ίσως κάποιοι (που έχουν την άνεση, ή αν θέλεις την αναισθησία, να το κάνουν) δεν δουλεύουν και τρώνε τα λεφτά του πατέρα τους γιατί "είναι λίγα τα 700 ευρώ". Αλλά πόσοι είναι αυτοί? Και εν πάσει περιπτώσει, όσοι κι αν είναι, δεν είναι σίγουρα αυτοί που υποφέρουν.

αλήθεια εκείνοι οι συνδικαλιστές τι κάνουν τόσα χρόνια...για ποιον αγωνίζονται....για τα πρωτοκλασάτα στελέχη στην όποια ΔΕΚΟ η δημόσια εταιρία....αλήθεια όσοι δεν έχουν μπει στο δημόσιο έχουν στον ήλιο μοίρα...ποιος αγωνίζεται γι αυτούς??

Re: Απάντηση: Re: 700 Εuro Generation

Κατ'αρχήν, λέξεις μόνο ή μικρές φράσεις από δικά μου γραπτά δεν επιτρέπω να σβήνονται. Ή ολόκληρο ή τίποτα.
Κι επειδή από μαθήματα δεν πολυκαταλαβαίνω και επειδή η προκλητική μονομέρεια πάει σύννεφο εδώ μέσα, θα τον αναλάβω εγώ τον κύριο όταν ξαναμπεί ...

Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σβήνονται λέξεις ή φράσεις.

Θα σας συνιστούσα να διαβάσετε λίγο καλύτερα και προσεκτικότερα τους κανόνες λειτουργίας που αποδεχθήκατε.
"...Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το άτομο για αποφυγή επανάληψης...."

Μόνο τα συγκεκριμένα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις και όχι ολόκληρες οι δημοσιεύσεις (εκτός φυσικά εάν είναι όλες στο ύφος αυτό). Επειδή προφανώς πέραν των αντικείμενων στους κανονισμούς χωρίων, οι δημοσιεύσεις γενικώς αποτελούν διατύπωση μιας άποψης, ένας διαχειριστής οφείλει να περισώζει ό,τι μπορεί. Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να ζητήσει να διαγραφεί συνολικώς ένα ποστ του.

αλήθεια εκείνοι οι συνδικαλιστές τι κάνουν τόσα χρόνια...για ποιον αγωνίζονται....

Απο τη στιγμη που ο επικεφαλης του συνδικαλιστικου κινηματος γινεται βουλευτης / υπουργος η εστω τασσεται μονομερως και οχι κατα περισταση υπερ ενος κοματος, το "υποτιθεμενο" συνδικαλιστικο κινημα αυτοκαταργειται... για να μη πω τιποτε χειροτερο. Συνδικαλιστικο κινημα και ανηθικοτητα δεν μπορει να συνυπαρξει.

Ποιά ήταν δηλαδή η "άποψη" που διέκρινες στα γραφόμενα του μέλους Ntinos, πέρα από τη παντελώς προσβλητική και ισοπεδωτική στάση απέναντι στον ταλαιπωρημένο σημερινό εργαζόμενο ότι κατ'ουσίαν "δεν θέλει να δουλεύει πολλές ώρες και με μικρή αμοιβή γιατί είναι καλομαθημένος" και την αισχρή και άκρως αστήριχτη θέση πως "οι γέροντες που χαίρουν πενιχρότατων συντάξεων των 200-300 ευρώ έχουν δική τους ακίνητη περιουσία στα κτήματα(!) και τα ζωντανά"?
Πως γίνεται να κάτσει κανείς να συζητήσει όταν διατυπώνονται τέτοια σχόλια, που ούτε σαν κρύα ανέκδοτα δεν διανοείται κανείς να θεωρήσει?

Μπορεις να μου πεις απο που συναγεις αυτο το συμπερασμα ?

Σχόλια που βρίθουν από ρατσιστικά κόμπλεξ ("η ίδια παρτίδα τα προσφέρει και σε αυτούς"), πως επιτρέπεις εσύ send να ΜΗΝ διαγράφονται συλλήβδην την ώρα που δείχνεις να ενοχλείσαι από τη παντελώς δικαιολογημένη εκδήλωση δυσφορίας μου μέσω ειρωνικών (και χωρίς ίχνος ύβρεων) μηνυμάτων, διαγράφοντάς τα?
Αν καλά κατάλαβες (που μάλλον δεν..), αποκάλεσε ο κύριος αυτός εσένα, εμένα και κάθε ενεργό πολίτη αυτής της χώρας με τον χαρακτηρισμό "παρτίδα".

Μπορεις να μου πεις, απεναντι σε ποιον εχω ρατσιστικο κομπλεξ ?

Λυπάμαι ειλικρινά που όσα βγάζουν μάτι, είτε από βιασύνη, είτε από προχειρότητα, δεν τα αντιληφθήκατε και αρκεστήκατε να καταστείλετε την απλή ειρωνία. Εμένα προσωπικά κάτι μου λένε όλα αυτά, φαντάζομαι το ίδιο ότι συμβαίνει και σε άλλα μέλη.

Κι ενώ οι προθέσεις του συγκεκριμένου μέλους ήταν σαφέστατες, πίστεψε πως θα μας παραπλανήσει κι από πάνω με το να ισχυρίζεται ότι βάζοντας κάποια εισαγωγικά στις προτάσεις του θα αποτελούσε αυτό ένδειξη ότι απευθύνεται με τρόπο ειρωνικό και καυστικό στα γεγονότα (πράγμα που ποτέ δεν παραδέχτηκε ευθέως αλλά έμεσα εκεί το πήγε). Σαφώς τα εισαγωγικά μπήκαν ως άλλοθι για το οικτρό περιεχόμενο που ήθελε να διατυμπανίσει.

Ποιες ηταν αυτες, μιας και αδυνατω να καταλαβω τι εννοεις ?
Καμαρώστε τον λοιπόν.

Σου λεω για ακομη μια φορα, οτι κατα την γνωμη μου, εισαι αδικαιολογητα ειρωνικος και επιθετικος απεναντι μου, ειτε επειδη δεν αντιληφθηκες σωστα τα γραφομενα μου, ειτε επειδη δεν τα παρουσιασα ορθοδοξα. (Ισως να ισχυει το δευτερο, μιας και δυο ακομη μελη, τα αντληφθηκαν οπως εσυ)

Σε καλω να μην το συνεχισεις, κανε μια προσπαθεια.

Οσον αφορα καποιο επομενο του παραπανω μηνυματος σου, σχετικα οτι θα με αναλαβεις προσωπικα οταν μπω, φανταζομαι οτι ηταν χιουμοριστικης διαθεσης.

770656208_eb9ce07c58.jpg