- 23 October 2007
- 225
Καλησπέρα σε όλους
Σαν τα δισεκτα χρόνια επιστρέφω καθε 4 χρόνια να πάρω γνώμη για νέα τβ
Τις τελευταίες φορές που κοιταγα για τηλεόραση τα πράματα ήταν απλά. 1-2 μοντέλα samsung ήταν τα best value for money.
Τωρα νιώθω οτι τα πράματα έχουν αλλάξει. LG και Sony πρέπει να έχουν ανεβει δυνατα αλλά και πάλι έχω την αίσθηση οτι το best value for money είναι στην Samsung.
anyway...τι ψάχνω
Ευχαριστώ πολύ και χαρηκα που τα ξαναλέμε
με αυτα και με αυτα ξεχασα να γραψω ποιες εχω κατα νου
Απο τις παραπάνω νομίζω οτι δεν αξίζει η 60Α λογω refresh και η διαφορα της 70 με την 80 δεν δικαιολογεί να μην πας στην 80Α
Σαν τα δισεκτα χρόνια επιστρέφω καθε 4 χρόνια να πάρω γνώμη για νέα τβ
Τις τελευταίες φορές που κοιταγα για τηλεόραση τα πράματα ήταν απλά. 1-2 μοντέλα samsung ήταν τα best value for money.
Τωρα νιώθω οτι τα πράματα έχουν αλλάξει. LG και Sony πρέπει να έχουν ανεβει δυνατα αλλά και πάλι έχω την αίσθηση οτι το best value for money είναι στην Samsung.
anyway...τι ψάχνω
- Βudget: 1000 -1500
- Απόσταση/θέση: 3,5 μέτρα, με μικρές γωνίες.
- Χρήση: PLEX για 4K ταινίες και σειρές, Netflix, ΤV BOX, Nova και Cosmote για αθλητικά.
- Μέγεθος: 75 (με πολύ δυνατα επιχειρήματα θα έπεφτα σε 65)
- Μάρκες: Είμαι samsung fanboy αλλα μετα το S21ultra τα εχω πάρει και κοιτάω και αλλου (εντελώς ασχετο).
- Other: θελω και μια καλή ηχόμπαρα 200-300 (ναι ξερω...και καλη και 300 δεν πάνε μαζι...ας πουμε την καλύτερη σε αυτή την τιμή. Καλο θα ήταν να είναι ιδια μάρκα με την ΤΒ?
- Other 2: το plex απο synology NAS
Ευχαριστώ πολύ και χαρηκα που τα ξαναλέμε
με αυτα και με αυτα ξεχασα να γραψω ποιες εχω κατα νου
QE75Q60A - 1075
QE75Q70A - 1399
QE75Q80A - 1468
Απο τις παραπάνω νομίζω οτι δεν αξίζει η 60Α λογω refresh και η διαφορα της 70 με την 80 δεν δικαιολογεί να μην πας στην 80Α