- 2 September 2007
- 245
Παιδες καλησπερα και καλως σας βρηκα:coool: (υποκειμενικο αφου παρακολουθω το site πανω απο ενα χρονο αλλα στη μουγγα:ears: )
Εχωντας ξεκοκαλισει την ενοτητα των TV, εν συνεχεια και αυτην, ηρ8ε η ωρα που φωναζουμε... ΗΕΕΕΕΕΕLP!!!:huh2:
Αφου καθαρισα απο τον "ιο" του pc moding-clocking, κολλησα τον "ιο ΑV-HOME CINEMA" με αποτελεσμα να εχω κανει μια αγορα του εξης συστηματος...
FRONT: Infinity Beta 40
Rear: Infinity Beta 20
Center: Infinity Beta C250
Sub: Infinity Beta SW10
Δεν τα ειχα ακουσει, δεν ειχα διαβασει reviews, δεν ειχα γνωμες, τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη και απλα τα πηρα. (καλως ή κακως 8α δειξει...)
Το θεμα ειναι οτι... εδω ετοιμαζετε τις ντοματες :ADFAD2: ... τα εχω και τα κοιταω!!!
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Κι'ομως, δεν εχω AV!!! και αρχισα λοιπον το ψαξιμο καταληγωντας στους ΟΚΝΥΟ 605,705 κλπ κλπ...! Μεχρι που μια μερα ενας φιλος μου πεταει το εξης: "Ρε καραμητρο, αυτοι ειναι στα 6Ohm και τα ηχεια σου ειναι στα 8Οhm". Σκανε λοιπον επι τοπου τα hurt attack, εγκεφαλικα, λουμπαγκα κλπ και αρχιζουμε παλι τα Εμπρος καλο μου Google!!! :2thumb22sup: Και να σου το HDMI 1.3 , και το [/FONT]DTS-HD Dolby True HD, και το 1080p Upscale, και τα Faroudja, βαλε και τζατζικι απ'ολα (Sorry επαρασυρθειν). Το περιορισαμε λιγο το κακο καταληγωντας σε Denon πχ 2808, Υamaha πχ RXV1800 και πολυ δυστακτικα και οικονομικα στον Sony DA3300ESB (δυστακτικα γιατι μου φαινονται "πολλα κερασια").
Κλεινω με την λεξη της 2ης γραμμης που αρχιζει απο H και τελειωνει σε Ρ
Εχωντας ξεκοκαλισει την ενοτητα των TV, εν συνεχεια και αυτην, ηρ8ε η ωρα που φωναζουμε... ΗΕΕΕΕΕΕLP!!!:huh2:
Αφου καθαρισα απο τον "ιο" του pc moding-clocking, κολλησα τον "ιο ΑV-HOME CINEMA" με αποτελεσμα να εχω κανει μια αγορα του εξης συστηματος...
FRONT: Infinity Beta 40
Rear: Infinity Beta 20
Center: Infinity Beta C250
Sub: Infinity Beta SW10
Δεν τα ειχα ακουσει, δεν ειχα διαβασει reviews, δεν ειχα γνωμες, τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη και απλα τα πηρα. (καλως ή κακως 8α δειξει...)
Το θεμα ειναι οτι... εδω ετοιμαζετε τις ντοματες :ADFAD2: ... τα εχω και τα κοιταω!!!

Κλεινω με την λεξη της 2ης γραμμης που αρχιζει απο H και τελειωνει σε Ρ
Last edited: