8 Χρόνια AVClub!!!

Re: Απάντηση: Re: 8 Χρόνια AVClub!!!

Γιατί εσείς που θα είστε σόλο, το καίτε το μαγαζί κάθε φορά... :flipout:

Έχω να βγω απο το καλοκαίρι με τη γυναίκα και με έχει φάει. Της είπα θα σε πάω σε ένα σπεσιαλ μέρος την Παρασκευή και είπε οκ.
Δεν ξέρει ότι είναι τα γενέθλια του κψμ. Να κάνετε ότι γνωριστήκαμε εκεί ή ότι ήμασταν μαζί φαντάροι... :ADFADF1:

Μα δεν είπα τίποτα για το Mojo, για τα σουβλάκια λέγαμε !!! :flipout:

Ρε εδώ είναι, θα είναι και στα ακουστικά έμαθα!!!!

μου έχει δώσει ο τράκης ένα διαρκείας για σένα . Να στο φέρω απόψε ή αύριο στα ακουστικά???

Re: Απάντηση: 8 Χρόνια AVClub!!!

Δυστυχως λογω ασθενειας ,δεν θα μπορεσω να ερθω .

Σωτήρη έλα κ θα γίνεις καλά!

Θα φροντίσουν τα κορίτσια του Ntinos P.....

...αν καταφέρει να βρεθεί με τον Dalanik και

μπορέσουν να παρκάρουν την κλούβα απόξω και

έχει κ σουβλάκια δίπλα από το γραφείο Κηδειών...

Re: Απάντηση: 8 Χρόνια AVClub!!!

το γλυκο παντως εκλεψε την παρασταση.........χρονια πολλα και παντα τετοια ........:Banane0:

Χρόνια πολλά και του χρόνου, όλα ήταν πολύ ωραία και χάρηκα που γνώρισα από κοντά περισσότερους απ ό,τι πέρυσι αλλά και που τα παμε περισσότερη ώρα με τους περσινούς. Οντως το γλυκό ήταν επιτυχία, νομίζω φέτος η γυναικεία παρουσία ήταν πιο έντονη (ευτυχώς γιατί χωρίς παρέα η γυναίκα μου θα με είχε σηκώσει νωρίτερα να φύγουμε), γενικώς ήταν όλα πάρα πολύ ωραία, περιμένουμε και τις φωτό.

Ρε παιδιά, θα έρθει κανεις να με μαζέψει από το μαγαζί???
Φύγατε όλοι και περιμένω εδώ πέρα τόσες ώρες

LOL

Καλα που γίνονται αυτές οι μαζωξεις για να τα λεμε και απο κοντά. Ωραία περάσαμε, είδαμε πολλούς φίλους απο τα βόρεια, γελάσαμε, συζητήσαμε για τα "πάθη " μας, μια χαρά! Έως την επόμενη φορά! :)

δεν τα καταφερα να ερθω τελικα...υπαρχει ακομα το μαγαζι η σηκωθηκε στον αερα?

Καλημερα σε ολους τους φιλους.Χρονια πολλα και του χρονου.Ηταν μια υεροχη βραδια και ειμαι πολυ χαρουμενος που γνωρισα απο κοντα αξιολογους ανθρωπους (δεν εχουμε τετοια τυχη καθε μερα).Συγχαρητηρια στην οργανωση,ο χωρος πολυ ομορφος,το γλυκο ηταν οτι επρεπε.Και του χρονου παιδια.

όλα καλά να είμαστε και του χρόνου καλά να ξαναβρεθούμε !!!

Κάποιος να μαζέψει τον Ντίνο από το καφενείο.... (το σουβλατζίδικο είχε κλείσει !!!):flipout:

Ήταν πάρα πολύ ωραία και χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα από κοντά εξαιρετικούς ανθρώπους, με τους οποίους μιλούσα μέσα από το forum.Πέρασα θαυμάσια και μακάρι να μπορέσουμε να το επαναλάβουμε νωρίτερα από τα επόμενα γενέθλια. Αν είναι δυνατό να βλεπόμαστε συχνότερα. Όσο για το γλυκό, αν και προτιμώ την κρέμα, ήταν super!!!

Αισθάνομαι τυχερός που κατάφερα να παρευρεθώ. Χάρηκα που γνώρισα τα άτομα πίσω από τα avatar. Χαίρομαι που πίσω από τα nickname, είναι αληθινοί και αξιόλογοι και όχι πετσινοι .
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

Υ. Γ Θα συμφωνήσω ότι το γλυκό ήταν πάρα πολύ καλό.