8) GROUP Buy από Amazon.de, V-Shop-Online GmbH, werkzeugwelten, WerkeugAlarm

Είπαμε ότι η παραγγελία έγινε/ολοκληρώθηκε, έχει αρχίσει το πακετάρισμα και η αποστολή !

Γιάννη, επειδή έχω χάσει τη μπάλα με τόσα group buy που τρέχουν ταυτόχρονα, σε ποιο είναι η δική μου παραγγελία;

• DHL AMAZON.DE 02 , Παρελήφθει 26/06/2015

• DHL AMAZON.DE 02 , Παρελήφθει σήμερα, 29/06/2015

Το "UPS AMAZON.DE 01, 4x Fischer Fixtainer, 533069" παραλαμβάνεται και αυτό σήμερα

O Babis k μπορεί να παραλάβει το "Bosch.2608587010.Selfcut.Speed.Set.13t" μιας και δεν έχει κάτι άλλο.

Για τα παρακάτω Μέλη έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή.

• Bakalakos
  • Χιωτης
  • Diabolic
  • amsen
  • Nektarios2015

Θα καταχωρήσω σήμερα τα Bosch για την επέκταση της Εγγύησης και από αύριο θα αρχίσουν οι αποστολές με ΕΛΤΑ.

Ο amsen ας προσέλθει για παραλαβή και ο Χιωτης όποτε θα βρίσκεται Ελλάδα.

Για τα υπόλοιπα Μέλη

• miskin
  • Αργύρης Μ.
  • n_olympios
  • enduras1

ο χρόνος παράδοσης σύμφωνα με το AMAZON.DE είναι το αργότερο στις 06/07/2015

Παρακαλειτει ο κ.Κυριακος οπως παραλαβει και για μενα, οποτε παει στον Γιαννη για να παρει την δικη του παραγγελια.
Ουτως η αλλως θα βρεθουμε με τον Κυριακο για να μου δωσει τα κολαουζα που θα παραγγειλει. Μερσι :)

Ευχαριστουμε πολυ. Πως κ πως περιμενω το ραδιοφωνακι...

Σιγά μην σου το δώσω, στο δικό μου όνομα θα έρθουν!!! Κράτα το τροχουδάκι μου και θα κρατήσω εγώ το ραδιοφώνι μουχαχα!!!

Ου ρε. Το τροχακι σου το παρεδωσα σημερα στο "δικο" σου σε επαιρνα τηλ αλλα δεν το σηκωνες...

Μιχαλη, και εμενα θα με εξυπηρετησει ο Νικος amsen για την παραλαβη της βαλιτσας απο τον Γιαννη καθως ειναι πολυ ευκολοτερη η προσβαση μου σε εκεινον.
Οποτε φιλε Ιωαννη δωσε και τα πραγματακια του πατριωτη μου Χιωτη μαζι με την βαλιτσα μου στον κυριο Νικο Amsen και θα τα παρω απο εκεινον!
Με πολλα ευχαριστω, καλο απογευμα!