8) GROUP Buy από Amazon.de, V-Shop-Online GmbH, werkzeugwelten, WerkeugAlarm

Thanks Kυριακο (και Νικο:) και φυσικα Ιωαννη!!

Θυμαμαι καλα οτι μου ειχες ζητησει πληροφοριες για τον παγκο που αγορασα προσφατα? (απο τον οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος παρεμπιπτοντως -και ποιοτητα και εργονομια)
Εδω ειναι το λινκ

http://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o07_s00

Ου ρε. Το τροχακι σου το παρεδωσα σημερα στο "δικο" σου σε επαιρνα τηλ αλλα δεν το σηκωνες...

Είχα μετακόμιση δεν προλάβαινα...

Εκεί που το παρέδωσες πήρε το μάτι σου κάτι μπλε 10.8 βολτ?
Ε λοιπόν το ραδιοφώνι θα ταιριάζει τέλεια με αυτά!!!!

Μιχαλη, και εμενα θα με εξυπηρετησει ο Νικος amsen για την παραλαβη της βαλιτσας απο τον Γιαννη καθως ειναι πολυ ευκολοτερη η προσβαση μου σε εκεινον.
Οποτε φιλε Ιωαννη δωσε και τα πραγματακια του πατριωτη μου Χιωτη μαζι με την βαλιτσα μου στον κυριο Νικο Amsen και θα τα παρω απο εκεινον!
Με πολλα ευχαριστω, καλο απογευμα!

OK παιδιά. Μόλις είναι έτοιμα και τα πράγματα του Κυριάκου, πηγαίνω να παραλάβω για Κυριάκο και Μιχάλη. Ενημερώστε με μόνο (Γιάννης αλλά και εσύ Κυριάκο)....

Thanks Νικο!
Οτι προλαβαμε, προλαβαμε.
Δεν νομιζω να μπορουμε αμεσα, αυτες τις μερες, να δωσουμε παραγγελια με καρτες/paypal λογω των περιορισμων. Υπομονη μεχρι νεωτερας :))

Ναι απο εξωτερικο.
Εντάξει τότε φυσιολογικό. Εδώ φοβάμαι ότι θα μας κόψουν τις κινήσεις και στο PayPal (για αγορές/πωλησεις) Και το PayPal θα τις κόψει (αν οι φόβοι μου γίνουν πραγματικότητα) και για Ελλάδα και γιΑ εξωτερικό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δεν εννοώ για αυτούς που τραβάνε από την κάρτα για το PayPal, εννοώ για επαγγελματίες (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που πληρώνονται και πληρώνουν μέσω pp και έχουν σταθερά χρήματα μέσα στον pp λογαριασμό.

Αν υπαρχει πιστωτικο υπολοιπο μεσα στο paypal δεν υπαρχει θεμα.
Αν ομως το paypal δεν εχει θετικο υπολοιπο και τραβαει απο την καρτα την Ελληνικη τοτε δεν διδεται εγκριση.

Αν υπαρχει πιστωτικο υπολοιπο μεσα στο paypal δεν υπαρχει θεμα.
Αν ομως το paypal δεν εχει θετικο υπολοιπο και τραβαει απο την καρτα την Ελληνικη τοτε δεν διδεται εγκριση.

Ακριβώς. Αυτό ισχύει (τουλάχιστον σήμερα). Αλλά υπάρχει ένας σοβαρός παράγοντας ακομα και αν έχεις υπόλοιπο με θετικό πρόσιμο. Το PayPal,βάση των κανόνων λειτουργίας και χρήσης του, παρέχει την γνωστή "προστασία των αγοραστών" και κάνει το γνωστό refund σε αγοραστες πχ που υποστηρίζουν ότι δεν παρέλαβαν το προϊόν που πλήρωσαν κλπ. "ρουφώντας" πίσω τα χρήματα από τον πωλητή τα οπιια και επιστρέφει στον αγοραστή.

Λέω τώρα. Εγώ είμαι Έλληνας και βάση της κατάστασης που βιώνουμε κάνω κάποιες πωλήσεις αλλά δεν στέλνω ποτέ τα προϊόντα στους αγοραστές και ταυτόχρονα με τα χρήματα που έχω λάβει προχωρώ σε αλλαγές από τΟ εξωτερικό. Οκ? Άρα φέρνω το balance μου στο paypalστο μηδέν. Από πού θα τραβήξει το PayPal τα χρήματα για να ικανοποιήσει τους δυσαρεστημένους πελάτες όταν αυτοί θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται και ζητάν τα χρήματα τους πίσω επειδή εγώ δεν έστειλα τα προιοντα? Μέχρι τώρα το pp είχε ως δικλείδα ασφαλείας την κάρτα σου αλλά έλα τώρα που λόγω του παρόντος καθεστώτος δεν μπορούν να βγουν χρήματα από την Ελλάδα?

Σκέψη που με προβληματίζει 2-3 μέρες γιατι αν κόψουν και το pp, τότε και εγώ (που δουλεύω κατά βάση με εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο πληρωμής) θα έχω σημαντικό πρόβλημα. Και δεν θα μπορώ να δουλέψω/εισπραξω και ταυτόχρονα να αποπληρωσω τους προμηθευτες μου.

Θα δείξει εν καιρώ....

Περίεργο Κυριάκο. Σήμερα είχα 3 παραδείγματα ατομων που προσπάθησαν να πληρώσουν με PayPal Χωρίς να έχουν απόθεμα στον pp λογαριασμό τους (έπρεπε να τα φέρουν δηλ. Από την κάρτα τους) και δεν τα κατάφεραν. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να τσεκάρω αν τελικά ισχύει ή όχι. Είσαι σίγουρος ότι δεν είχες καθόλου υπόλοιπο μέσα στον λογαριασμό σου και τραβηξες από την κάρτα?

Ουτε γω μπορεσα με paupal, ουτε με visa να ολοκληρωσω αγορεςς σε καταστημα του εσωτερικου.

Ναι Νικο καθολου.
Χρεωσε την mastercard μου κανονικα.

Θα το θεωρήσω τύχη. Εκτός και πληρωσες εντός Ελλάδος και το εξέλαβε σαν συνδιαλλαγή μέσω κάρτας. Τι να πω?

Το μονο που μπορω να υποθεσω (αν εκανες πληρωμη εξωτερικου) ειναι οτι η visa υπακουσε τις οδηγιες και η mastercard οχι (ακομα). Eιναι δυο διαφορετικες εταιρειες (credit card companies)

Εμένα με Πειραιώς Prepaid (mastercard) το Paypal δεν τελείωσε την συναλαγή και μου ζήτησε να δώσω άλλη κάρτα.

[edit] Η αγορά αναφαίρετε σε κατάστημα εξωτερικού. [edit]

Last edited:
Παιδιά για πληρωμές σε καταστήματα εσωτερικού αυτο ή εξωτερικού;

Ουτε γω μπορεσα με paupal, ουτε με visa να ολοκληρωσω αγορεςς σε καταστημα του εσωτερικου.

Μήπως το ίδιο το μαγαζί εσωτερικού έχει μπλοκάρει συναλλαγές με κάρτα;

Παιδιά για πληρωμές σε καταστήματα εσωτερικού αυτο ή εξωτερικού;

Μήπως το ίδιο το μαγαζί εσωτερικού έχει μπλοκάρει συναλλαγές με κάρτα;

Παιδιά το PayPal είναι ξένη Τράπεζα. Αυτήν την στιγμή απαγορεύεται/δεν επιτρέπεται να φύγει δεκάρα προς το εξωτερικό. Απλά τα πράγματα. Αυτό μπλοκαρεται από τις τράπεζες (φαντάζομαι) μόλις αναγνωρίσουν ότι το χρήμα πάει να φύγει στο εξωτερικό. Δεν έχει σημασία αν πληρώνεις με PayPal εδώ ή έξω. Η "Τράπεζα" PayPal είναι έξω.

Αυτό νομίζω και για αυτό υπάρχουν τόσα κρούσματα σήμερα. Εγώ έστειλα χρήματα έξω σήμερα (για να πληρώσω ontime έναν προμηθευτή) αλλά είχα χρήματα στον λογαριασμό μου. Δεν τα τράβηξα από την κάρτα ή την τράπεζα.