ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Ρε παλιόγεροι, η τεχνολογία οδεύει προς εμφυτευόμενο νανοτσίπ (στο χέρι και στο κούτελο) και σεις ασχολείστε με παλαιολιθικά ευρήματα? 

Άσε καλύτερα! Από το μυαλό μου τα έβγαλα! Δεν ξέρω από τέτοια, είμαι μικρός!![]()
Μπα... Τι είναι αυτό;
Τα buffers τα είχα στα 96.
Ρε παλιόγεροι, η τεχνολογία οδεύει προς εμφυτευόμενο νανοτσίπ (στο χέρι και στο κούτελο) και σεις ασχολείστε με παλαιολιθικά ευρήματα?![]()
Τεχνολογικός παλιμπαιδισμός λέγεται αυτό, Σταύρο.......
Αστα αυτα ..... μπορεις να φωτογραφισεις το rack .... σκετο !
Την προσοψη του. Χρειαζομαστε some kind of optical confirmation.
Οριστε και η EGA .... η προτυπη .... IBM brand !roud:
Δυστυχως η ευτυχως .... ΔΕΝ ηταν η δικη μου !
(επειδη, θα ξαναρωτησει ο Spageo....)
Την χαρισα σε εναν φοιτητη και αυτος ....την χαρισε (πανω στον μηνα) σε εναν αλλον.
Μιλαμε για καυτη πατατα ... ο ενας την πετουσε στον αλλον .... η ανεπιθυμητη. :icon15:
Το "ντουλαπάκι" ολόκληρο.
![]()
και οι servers
![]()
To πάνω (1U) εκτελεί χρέη κυρίως firewall.
Το μεσαίο (2U) όταν ανάβει εκτελεί χρέη debugging σε interfaces βιομηχανικών αυτοματισμών.
Και το τερατάκι που έλεγα, το 4U από κάτω.
Από πάνω τους patch panel, από κάτω UPS.
Η απουσία γυναίκας στο γραφείο είναι εμφανής νομίζω.![]()
Εγώ, αυτό που παρατηρώ είναι ότι όλα τα modules που επισυνάπτεις είναι φωτογραφημένα στο ίδιο (δικό σου; ) τραπέζι.......:argue:
Μακαρι να ηταν .... αλλα ΔΕΝ ειναι !
Μπορεσα και αγορασα ..... μονο οτι αγοραζε η πλεμπα (τοτε).
Το PS/2 που ποσταρησα στις προηγουμενες σελιδες .... στοιχιζε (τοτε) .... 10.000 δολλαρια.
Το IBM SCSI με την ηλεκτρομαγνητικη θωρακιση .... 4.000 δολλαρια (τοτε) !!! Πως με κοβεις ?
Ροκφελερ ?....
Ροκφέλλερ; Μμμμμμμμμμμμ... Πόσο πήγαινε το δολλάριο είπαμε;:BDGBDGB53:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.