AUDIOINSPECTOR
Senior Member
Το πρώτο μου modem μου το χάρισε ένας φίλος και ήταν ένα US Robotics στα 14.400 bps. Ειχαμε γραφτεί τότε στην HOL (Hellas Online) και μπαίναμε με dialup σύνδεση σε τοπική BBS και κάναμε chat με άλλα μέλη. Είναι ζήτημα αν είμαστε πάνω από 1.000 μέλη εκείνη την εποχή. Απόκτησα και το πρώτο μου mail που είχε τη μορφή [email protected]. Είμασταν μια μεγάλη παρέα τότε. Μου φαίνεται σαν να ήταν εχθές αν και πέρασαν ακριβώς 30 χρόνια από τότε.
Το λειτoυργικό σύστημα ήταν Win 95 και είχαμε ως browser το Netscape. Ελάχιστα websites εκείνη την εποχή, τα περισσότερα με κείμενα και hyperlinks και ελάχιστες φωτογραφίες που για να εμφανιστούν στην οθόνη (όπου υπήρχαν) περιμένες 2-3 λεπτά. Νομίζω ότι εκείνη την εποχή η HOL και Forthnet ήταν οι μοναδικοί πάροχοι internet στην Ελλάδα με τον ΟΤΕ να εμφανίζεται ένα με δύο χρόνια αργότερα.
Το λειτoυργικό σύστημα ήταν Win 95 και είχαμε ως browser το Netscape. Ελάχιστα websites εκείνη την εποχή, τα περισσότερα με κείμενα και hyperlinks και ελάχιστες φωτογραφίες που για να εμφανιστούν στην οθόνη (όπου υπήρχαν) περιμένες 2-3 λεπτά. Νομίζω ότι εκείνη την εποχή η HOL και Forthnet ήταν οι μοναδικοί πάροχοι internet στην Ελλάδα με τον ΟΤΕ να εμφανίζεται ένα με δύο χρόνια αργότερα.