Αυτο το info tip ............ δεν γινεται μεσα απο Flash ?
Όχι.
Το συγκεκριμένο είναι PHP στο backend, javascript μπροστά.
Αυτο το info tip ............ δεν γινεται μεσα απο Flash ?
Έλα ντε. Ευτυχώς αυτό έχει εκλείψει εδώ και πάνω από 10 χρόνια.
O Δημητρακουδης δεν εχει τιποτα ΔΙΚΟ ΤΟΥ να ποσταρει........ να αλλαξουν λιγο οι ρολοι εδω μεσα ?
![]()

Ωραιος !Τι θα ήθελες να φέρω;
Από αρχαιολογίες:
Έχω motherboard με 8088, το οποίο είναι πιθανό να δουλεύει (έχει πάρα, πάρα πολλά χρόνια να πάρει ρεύμα).
Έχω ολόκληρο PC με 286, το οποίο επίσης είναι πιθανό να δουλεύει (έχει επίσης πάρα πολλά χρόνια να πάρει ρεύμα).
Έχω motherboard με 386SX/40, το οποίο κάποτε δούλευε.
Έχω motherboard με AMD K6, επίσης λογικά λειτουργικό.
Αυτά ήταν περίπου μέχρι το 2000.. προφανώς υπήρχαν και άλλα συστήματα (486, K5, κτλ) τα οποία κάποια στιγμή πουλήθηκαν.
Από εκεί και πέρα σπάνια πούλαγα hardware, οπότε έχω μαζέψει πάρα πολλά μηχανήματα, από motherboard με dual PIII / 1.2GHz έως σύγχρονα Ryzen και Intel Core Ultra 7.
Και άπειρες μνήμες και περιφερειακά για τα παραπάνω (από MFM σε SCSI σε IDE σε SATA κτλ).
Τις προάλλες είχα την ευκαιρία να αποκτήσω επαφή και με πασίγνωστο 8bit σύστημα που δεν είχα "προλάβει" στην εποχή του:
View attachment 259364
Θέλει λίγο δουλειά μέχρι να συνέλθει 100% αλλά θα γίνει και αυτό.![]()
Εσείς είχατε ψηφιακή γραμμή; Εγώ θυμάμαι την τελευταία νύχτα πριν να γίνουν όλες οι γραμμές ψηφιακές την πέρασα συνδεδεμένος με μια αστική μονάδα...Ναι .... οντως !
Δεν ξερω γιατι !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.