η TAIWAN έπαιζε πιό πριν ξυπνήσουν οι κινέζοιΔεν αντιλεγω. Ομως μην ξεχναμε κατι.
Η πρωτη αγορα Η/Υ (για το 95% των αγοραστων) εμπαινε σε κινεζιες.
...
η TAIWAN έπαιζε πιό πριν ξυπνήσουν οι κινέζοιΔεν αντιλεγω. Ομως μην ξεχναμε κατι.
Η πρωτη αγορα Η/Υ (για το 95% των αγοραστων) εμπαινε σε κινεζιες.
...
Nαι αλλα ......... ΠΟΣΑ χρονια περασαν, αγαπητε ?Νιώθω παππούς που πια δεν έχω κουτί πια, αλλά λάπτοπ σε ρόλο desktop και μάλιστα gaming laptop γιατί είχε καλύτερα χαρακτηριστικά από τα αντίστοιχου κόστους Business laptops...
Ναι .... αυτο μαλλον εννοουσαμε και οι δυο.η TAIWAN έπαιζε πιό πριν ξυπνήσουν οι κινέζοι
Ναι, αυτο μαλλον εννοουσαμε και οι δυο.
Κινεζοι δεν παιζαν το 1988 (δεν νομιζω δηλαδη).
Το αεροπλανοφορο ?Ακόμα και στο Enterprise οι μηχανικοί δίσκοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πολλά χρόνια ακόμα.
Εδώ το βινύλιο αναβιώνει μετα από 20 χρόνια, οι HDD δεν θα αναστηθούν όταν επικρατήσουν οι SSD?Χρονοντουλαπο απο πλευρας επιδοσεων.
Πεσατε ολοι πανω να με φατε (με 1msec delay !!!).
Λες και δεν εχω γραψει εδω μεσα για το MTΒF (Mean Τime Βetween Failures).
Tωρα βεβαια, ακομα και ως κοστος/χωρητικοτητα .... υπαρχει τελος διαδρομης.
Εγω λεω σε 20 χρονια (που ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα) αλλα ... μια ανατροπη ειναι ολα.
Δεν λεω οτι θα ειναι φθηνοτεροι SSDs ..... απλα λεω "μια ανατροπη ειναι ολα". ΜΟΝΟ !
Τιποτα δεν απαγορευει αυτο να συμβει αυριο (κατι οπτικο με laser, κατι αλλο, θα δειξει).
(και σας παρακαλω ..... σε 5 HDDs γραφω ..... μαλλον δεν πυροβολησα ακομα τα ποδια μου)
Oταν λες "βαριους χρηστες" ... business sector ... μου ρχεται μια ΟΡΓΙΩΔΗΣ εικονα στο μυαλοΤο "κανονικό" Enterprise business sector. Τους πραγματικά βαριούς χρήστες.
μμμμμμμμ ναιΟι μαθηματικοί συνεπεξεργαστές ήταν κάτι πολύ εξωτικό τότε.. Ήταν ελάχιστες οι εφαρμογές που τους χρησιμοποιούσαν.
Θυμάμαι ότι το τότε AutoCAD απαιτούσε να έχεις συνεπεξεργαστή για να τρέξει.
Βασική διαφορά του 486SX με τον 486DX ήταν ότι ο δεύτερος είχε ενσωματωμένο τον μαθηματικό συνεπεξεργαστή.
Είχα βάλει κι εγώ 287 στο τότε pc μου.. ελαφρώς πεταμένα λεφτά..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.