Για desktop επεξεργαστές μιλούσαμε..![]()
Και αυτός desktop είναι αν έχεις κολλητό κανένα ΔΕΗτζή και σου κατεβάσει κρυφή γραμμή στο σπίτι.
Για desktop επεξεργαστές μιλούσαμε..![]()
Μετροπρογραμμα ειναι (σιγουρα οχι κατι κρισιμο για την λειτουργια της ανθρωποτητας !) .........Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνεις με τα single equation loops αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι υπάρχει καλύτερος (a.k.a. σύγχρονος) τρόπος να το κάνεις.![]()
Μετροπρογραμμα ειναι (σιγουρα οχι κατι κρισιμο για την λειτουργια της ανθρωποτητας !) .........
αλλα ............. οπως εχουν δικαιωμα στην επιθυμια 8 δις ψυχες ................ ΕΤΣΙ εχω και εγω (νομιζω).
Ειμαι ασημαντος, ΟΧΙ ανυπαρκτος. Λοιπον, εγω ο ασημαντος επιθυμω single + serial execution line.
View attachment 246246
Καθε εξισωση δινει αυξανομενο βαθμο δυσκολιας στην επομενη (οσον αφορα την FPU)
και δεν μπορει να εκτελεσθουν παραλληλα γιατι η μια χρειαζεται το αποτελεσμα της προηγουμενης.
Οπως ειπα .................... εαν 8 δις ψυχες εχουν επιθυμιες ................. ετσι εχω και εγω.Μετροπρόγραμμα γραμμένο σε Pascal πριν από περίπου 30-35 χρόνια λογικά.
Ούτε καν ακαδημαϊκή δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις την παραπάνω άσκηση, με compiler γραμμένο για 486 στην καλύτερη.
Συνειδητοποιείς ότι το παράπονό σου είναι ότι ο καινούργιος 486 που πήρες το '97 δεν τρέχει τα παιχνίδια που έχεις από τον Commodore 64, έτσι;![]()
192 πυρηνες ?
Σε βρίσκω αδιάβαστο. 192 πυρήνες - 384 νήματα και δυνατότητα διπλού επεξεργαστή. Σύνολο 768 νήματα.
Πολύ θα ήθελα να είχα ένα τέτοιο για λίγες ώρες. Έτσι να του βάλω Gentoo ή FreeBSD και να χτίσω ένα πλήρες σύστημα. Να δω πως πάει με όλα τα νήματα.
192 πυρηνες ?........ 384 νηματα ?
..........
Θα κανω μια πολυ απλη ευχη : may all your pipelines enjoy a full life !
Α ναι, μην ξεχασω ...... ΚΑΛΗ τυχη με τον branch predictor μεσα στην CPU
αφου ολη η δουλεια σ'αυτον πεφτει !![]()
Ελπίζω με τους νέους βοηθούς να μπορείς να δώσεις μια εντολή να σου γράψει νέο κώδικα χωρίς dependencies ή με τα ελάχιστα δυνατά που να έχει νόημα...Και να ήταν μόνο δεκάδες...
Αν δεις τα dependencies της Node θα τραβάς τα μαλλιά σου.
Ακόμη και οι ίδιες οι βιβλιοθήκες χρησιμοποιούν άλλες βιβλιοθήκες οι οποίες χρησιμοποιούν άλλες βιβλιοθήκες και πάει λέγοντας.
Τραβάς 2-3 να κάνεις τη δουλειά σου και γίνεται η εφαρμογή 500Mb.
Ποσο στοιχιζει να γραψεις ενα αλγοριθμο σορταρισματος ................. ΧΩΡΙΣ dependencies ?Ελπίζω με τους νέους βοηθούς να μπορείς να δώσεις μια εντολή να σου γράψει νέο κώδικα χωρίς dependencies ή με τα ελάχιστα δυνατά που να έχει νόημα...
Πλέον με το chatgpt, δε στοιχίζει τίποταΠοσο στοιχιζει να γραψεις ενα αλγοριθμο σορταρισματος ................. ΧΩΡΙΣ dependencies ?
Απο την αρχη, from scratch που λενε (σε C).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.