SR-71
AVClub Fanatic
Με τρολαρεις .... η μου φαινεται ?Δεν το καταλαβαίνω το αστείο.
Ποιο ειναι το υλικο, η σπανια γαια, το "νομισμα" που προστατευεται μεσα στην θηκη ?
Floppy disks ?
Με τρολαρεις .... η μου φαινεται ?Δεν το καταλαβαίνω το αστείο.
Το θυμάμαι κάπου 2002+ μου κάνει εντύπωση από τη μία πως υπάρχει ακόμη, αλλά κακά τα ψέμματα, λίγα adventure συνολικά είναι τόσο καλά όσο τα παινχίδια εκείνης της εποχής.
Εκείνη την εποχή, απολύτως. Και στην δουλειά είχα, και στο σπίτι, παντού. Ειδικά στην δουλειά, είχαμε setups και δισκέτες της εφορίας ή της αποθήκης. Δεν λέει κανείς ότι ήταν foolproof, αλλά σου επέτρεπε να εμποδίσεις τουλάχιστον τον οποιοδήποτε να πάρει δισκέτα γιατί δεν έβρισκε αλλού.Με τρολαρεις .... η μου φαινεται ?
Ποιο ειναι το υλικο, η σπανια γαια, το "νομισμα" που προστατευεται μεσα στην θηκη ?
Floppy disks ?
Με τρολαρεις .... η μου φαινεται ?
Floppy disks ?
Tι να πρωτοθυμηθώ...Το καλοκαίρι λιώσαμε με τα παιδιά στα παιχνίδια. Πολλά coop αλλά και κάποια που θεωρητικά είναι adventure και θα γουστάραμε να λύνουμε γρίφους.
Ε, Amnesia, Little Nightmares, it takes two κλπ σε σύγκριση με τα παλιά adventure είναι απλά platform games.
Καταναλώνεσαι στο να κουνήσεις ένα σκαμπό για να φτάσεις το άνοιγμα που θέλεις να περάσεις, να συντονίσουν τις κινήσεις τους οι δύο παίκτες, ή να πηγαίνεις σιγά σιγά μη σε φάει το τέρας.
Δεν λέω, το Amnesia the bunker σε βάζει σε μία ωραία ατμόσφαιρα, με ένα πολύ καλό τέρας που δεν το τρολάρεις εύκολα, αλλά ως εκεί.
Στο Amnesia rebirth (αν θυμάμαι καλά) ψάχναμε να βρούμε το τέρας όποτε κολούσαμε γιατί συνέβαινε κάτι κακό στον χαρακτήρα και προχωρούσε μόνος του παρακάτω (καλό τερατάκι, τελικά βοηθούσε πολύ).
Παίζει και να το σκοτώναμε το καημένο; Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αν το σκοτώναμε είναι κρίμα.
ΞεκίναTι να πρωτοθυμηθώ...
Beneath a Steel Sky
Day of the Tentacle και Maniac Mansion
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
The Longest Journey
Syberia
Όλα τα Leisure Suit Larry
Όλα τα Monkey Island
Sanitarium
Broken Sword (όλα)
Gabriel Knight (όλα)
Grim Fandango
Discworld Noir
Rama...
Είχα κάποτε μια λίστα που έχει κάπως φτάσει και σωθεί στο τωρινό Onenote. Το μόνο που είχε μείνει άπαικτο είναι το Blade Runner του 1997.
Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο πολύ καλό παραδοσιακό adventure που να έχει βγει μετά το 2010 να το προτείνει (για να το παίξω σε 5 χρόνια![]()
![]()
)
Το ξέρεις ότι με κατέστρεψες ε;;; Δουλειά για 10 χρόνια!!!Ξεκίνα
Unavowed
Norco
Rusty Lake
Unforeseen Incidents
Machinarium
Ben There, Dan That! / Time Gentlemen, Please!
Strong Bad’s Cool Game For Attractive People
Thimbleweed Park
Kathy Rain
Perfect Tides
The Excavation of Hob’s Barrow
The Crimson Diamond
Ναι ..... ομως μετα απο μολις 100 χρονιαΕκείνη την εποχή, απολύτως. Και στην δουλειά είχα, και στο σπίτι, παντού. Ειδικά στην δουλειά, είχαμε setups και δισκέτες της εφορίας ή της αποθήκης. Δεν λέει κανείς ότι ήταν foolproof, αλλά σου επέτρεπε να εμποδίσεις τουλάχιστον τον οποιοδήποτε να πάρει δισκέτα γιατί δεν έβρισκε αλλού.
Το ίδιο είχαμε αργότερα και για CD, αλλά και για backup tapes.
Σε 100 χρονια ...... θα θυμουνται τι ηταν ..... bitcoins ?Ένα bitcoin καταλαμβάνει 32 bytes. Άρα μια δισκέτα 1.44" χωράει πάνω από 40.000 bitcoins. Να συνεχίσω;
Εσύ φταις, να το ξέρεις.Μαλλον, αδυνατω να αντιληφθω το υφος γραφης σου.
Μου χει ξανατυχει με σενα !![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.