813 MULTIMODE PP

Κανα νεο αρχηγε?
ρε συ δε πιστευω να παιζει χαλια και να μας κρυβεσαι ε???:flipout:

Απενταντίας:2thumb22sup: , τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ , γιατι έχουν αυγατίσει τώρα παίζουν (σύμφωνα με αυτούς που τα ακούνε ) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
Μάλιστα υλοποιήθκε πλέον και το ΚΤΗΝΟΣ με 4 Χ 813 ανα κανάλι !

Σε κάποια στιγμή θα βάλω φωτό και απο το σύστημα που παίζει (με κάτi Utopia ...) και σύμφωνα με τον κατοχο , του αρέσει περισσότερο απο οτι έχει περάσει μέχρι σήμερα (δειγματοληπτικά το σύστημα αυτή τή στιγμή , είναι κοντά στα 100-120 χιλιάρικα πλήν του 813 που είναι το πιο φθηνό κομμάτι τής συλλογής )

Τέσπα , είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο απο τον μικρό με 2 Χ 813 , οσο και απο τον μεγάλο 4 Χ 813

Και μην γελάσετε , αλλα αυτήν την στιγμή σηζητιέται με κάποιον η υλοποιίηση με 6 ή 8 Χ 813 ....αλογα πράγματα δηλαδή

Αν έχετε ερωτησεις , ευπρόσδεκτες , που και που μπαίνω και αν βλεπω κάτι απαντάω

Χαιρετισμούς

Κατσε ρε μαγκα,ποσα βατ ειναι τουτος με τις δυο ανα καναλι;; Και ποσα θα ναι με τις 8;;Και ναι βαλε καμια φωτο να φτιαχτουμε λιγακι!

:Banane0:μπαααα..δε με ενθουσιαζει τετοιο προτζεκτ... και απο την αλλη εδω μια 6l6 τρεμω ρε..

θα θελα πολυ παντως να βλεπα καποιες λεπτομερειες της κατασκευης...συνδεσεις, κολησεις, διαταξη κτλ..να παιρνω ιδεες κ μαθηματα..

αν φτιάχναμε ενα δικό μας φορουμ
μονο για ντουίδες με παραψυχολογικά προβλήματα,
δεν θα ηταν καλύτερα?
εχω σκεφτει το ολο προτζεκτ και θα μπορει να ειναι ιδαιτερα καινοτόμο.

Να με βαλετε διαχειριστη στην "στοκαρισμα".
Και βοηθο διαχειριστη στην "σκονες / μπουχος: Αληθειες & ψεμματα" :D

Χαιρετώ τα παιδιά !

Παιδιά ΜΟΛΙΣ διαπιστωσα οτι ΟΛΕΣ οι φωτό στα αρχικά μηνύματα και κάποια σχήματα που είχα βάλει ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ (ουτε υπήρχε η υπονοια οτι υπάρχουν ή υπήρχαν ) , εσείς τα βλέπετε ή τάφαγε η μαρμάγκα ?

φιλε αμα εχεις βαλε καμια φωτο με δειγματα κολησεων, ενωσεων, κουρμπαρισματων (γουαου), και γενικα κατασκευης να παιρνω καμια ιδεα..εεεεεελα βαααααλε μανα μου...

Χαιρετώ τα παιδιά !

Παιδιά ΜΟΛΙΣ διαπιστωσα οτι ΟΛΕΣ οι φωτό στα αρχικά μηνύματα και κάποια σχήματα που είχα βάλει ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ (ουτε υπήρχε η υπονοια οτι υπάρχουν ή υπήρχαν ) , εσείς τα βλέπετε ή τάφαγε η μαρμάγκα ?

Όντος!
Το ψάχνω τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα τεχνικών.

φιλε αμα εχεις βαλε καμια φωτο με δειγματα κολησεων, ενωσεων, κουρμπαρισματων (γουαου), και γενικα κατασκευης να παιρνω καμια ιδεα..εεεεεελα βαααααλε μανα μου...

Κάτσε Σήφη να περιμένουμε , γιατι τα παιδιά τής διαχειστικής / τεχνικής ομάδας κάνουν ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ προσπάθειες για τήν αποκατάσταση τών βλαβών / εξαφανίσεων (οπως με ενημέρωσαν )
Και στήν πορεία θα δούμε

Κάτσε Σήφη να περιμένουμε , γιατι τα παιδιά τής διαχειστικής / τεχνικής ομάδας κάνουν ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ προσπάθειες για τήν αποκατάσταση τών βλαβών / εξαφανίσεων (οπως με ενημέρωσαν )
Και στήν πορεία θα δούμε

Είναι από δική μου λανθασμένη κίνηση, θα πρέπει να συνεννοηθούμε για να ανέβουν πάλι οι φωτογραφίες.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία.