813 MULTIMODE PP

Αν κατάλαβα καλά είναι 2 μονομπλόκ κι ένα κουτί με τροφοδοσίες? 1000V 1.5A είπες? Άμα σε πάρουν χαμπάρι οι οικολόγοι... Μπράβο, καιρό είχα να δω τέτοια κατασκευή, hardwired, αστέρι, "δεμένες" κολλήσεις. Τι πυκνωτές είναι αυτοί οι ασημί της ψηλής? Τι εξόδου έβαλες (πρέπει να ναι γαιδούρια)?

Ναι είναι 2 τεμάχια τα μονομπλόκ που έχουν πάντα τα πάντα πλην τής τροφοδοσίας υψηλής , οπου είναι άλλο έα τεμάχιο πρός το παρίν γιατι σε λιγο καιρό θα γινουν ΕΝΑ για κάθε κανάλι οποτε σύνολο 4 τεμάχια , περίπου 130 κιλά σύνολο αν δέν απατώμαι , αλλα κάποια στιγμή θα σας γράψω επακριβώς )

Οι πυκνωτές υψηλής πάνω στο σασσί είναι 250μF / 1000 V εκαστος και πέραν τώ ηλεκτρολυτικών το κάθε μονομπλόκ έχει 4 τεμάχια δηλαδή 1000μF μονο απο πλαστικούς, χωρίς να υπολογίσω τούς πλαστικούς τών άλλων σταδίων

Οι εξόδου πάλι απο Barto (γιναμε κολλητοί πιά !:ernaehrung004:) και ήταν 26 (ή 29 δέν θυμάμαι ) κιλά το κάθε τεμάχιο

Εχουμε μέλλον .......αχχαχχχαχχαχα:award::Banane0::smash:

Πολυ μοσχαρι ρε φιλε....αυτος τι watt δινει?

Κοιταξε να δείς ρε φίλε Σηφη , τα WATT είναι λιγο μυστήρια πράματα μιάς και W Rms ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ , για να είμαι λοιπον σωστός σου λέω οτι το μηχανάκι αποδίδει 140W περίπου σε ΤΡΙΟΔΙΚΗ λειτουργία και περί τα 270-280W σε UL , δυστυχώς ο Μ/Τ για πεντοδική δέν αντέχει μιάς και η εγγύηση του κατασκευαστή καθώς και η παραγγελιά είναι γαι 300W στα 25Hz (και πιστεψέ με το μηχανάκι αυτο τάχει )
Απλά υπάρχει ένα θέμα , οτι οι εξόδου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΑ λογω ποιοτητος και έτσι και τα μικρότερα μονομπλόκ οπως και ατ μεγαλα είναι για 4 Ω λειτουργία , εν τω μεταξύ οταν και το φορτίο ΣΕΒΕΤΑΙ τήν εμπέδησή του και είναι κοντά εκεί χωρίς εξάρσεις και ιδιαίτερες θυθίσεις τότε αποδίδουν τα μέγιστα ...

Αν υποτεθεί οτι κάποια στιγμή μπορέσουμε να τυλίξουμε Μ/Τ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ και με ξεχωριστό τύλιγμα για τα σκρήν τότε με χαρακτηριστική άνεση θα βγάλουμε και ΜΙΣΟ KW+ σε UL - η δυσκολία έγκειται οχι στα ξεχωριστά τυλίγματα , αλλα στον μεγάλο πηρύνα και τήν κατασκευή του - υπάρχουν αλλα θέματα εκεί

Τέσπα θα δούμε , γιατι τώρα κοιτάμε και κάτι άλλες ...λαμπίτσες ...μικρούλες , αλλα απο Χειμώνα πιά

Μανώλη, απο περιέργεια αυτά τι θα οδηγήσουν;

Ελα ρε Βαγγέλη !

Λοιπον το ένα απο τα μεγάλα μηχανάκια , δηλαδή αυτο με τίς 4 Χ 813 οδηγεί το σύστημα που έβαλα φωτό πρίν απο μερικά μηνύματα με κάτι Ουτοπίες
Και το άλλο μεγάλο μηχανάκι οδηγεί ένα τρίδρομο με 2 χ 12 ιντσες στα χαμηλά 2 χ 8 ιντσες στα μεσαία και ένα τουιτέρι
Τώρα αν εννοείς το άλλο που θα φτιαχθεί με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ , που ακομα δέν ξέρω ΑΝ μπορεί να γίνει , είναι για έναν παλαβο με κατι μεγάλες μεμβράνες που είναι 3 κομμάτια σε κάθε πλευρά , δηλαδή περίπου 6 τετραγωνικά μέτρα το κανάλι σε ένα αχανή μεγάλο χώρο ....
Τα μικρούλια , δηλαδή αυtα´με τίς 2 χ 813 είναι διάσπαρτα πάνω σε κάτι ARCOS X , πάνω σε κάτι Amati και σε κάτι Wilson

ωχ ωχ ωχ....και τα ουτοπια ειναι το απολυτο ονειρο μου ε...
Και??? εντυπωσεις???

Νίκος πες του και για το τρανζίστορ που έχεις σπίτι, είναι το μικρό αδερφάκι αυτού που σκοπεύει να φτιάξει. Σκέψου το σε έκδοση 200W...

Σηφη αν ειναι 50W με τις δύο λαμπες εγω ειμαι αστροναυτης :flipout::flipout:
Αν μου ταιριαζε ο εξόδου δεν θα εφευγε από εδω, ειναι και του σαλονιου ειναι και του λιμανιου
σε συνδιασμό με τα ουτόπια (με 4 λάμπες) δεν ειναι για καρδιοπαθεις ακόμα και σε χαμηλές εντασεις....εχεις ακουσει ''συμπιεσεις'' στον αερα του δωματίου με μαξ 90dB???
Αν τον σβήσεις με σημα πρεπει να παιζει μονος του αρκετή ωρα, δεν το μετρησαμε γιατι δεν ειχαμε τοσο χρόνο, ξεφορτίζαμε με...τουβλάκια

Για τον τρανζιστορατο που λέει ο Νικόλας...κριμα ρε αυτα τα μηχανακια να μενουν ετσι...θα δεις πως θα στον επιστρεψω:BDGBGDB55:

Μανώλη μας τρελανες...

Σηφη αν ειναι 50W με τις δύο λαμπες εγω ειμαι αστροναυτης :flipout::flipout:
Αν μου ταιριαζε ο εξόδου δεν θα εφευγε από εδω, ειναι και του σαλονιου ειναι και του λιμανιου
σε συνδιασμό με τα ουτόπια (με 4 λάμπες) δεν ειναι για καρδιοπαθεις ακόμα και σε χαμηλές εντασεις....εχεις ακουσει ''συμπιεσεις'' στον αερα του δωματίου με μαξ 90dB???
Αν τον σβήσεις με σημα πρεπει να παιζει μονος του αρκετή ωρα, δεν το μετρησαμε γιατι δεν ειχαμε τοσο χρόνο, ξεφορτίζαμε με...τουβλάκια

Για τον τρανζιστορατο που λέει ο Νικόλας...κριμα ρε αυτα τα μηχανακια να μενουν ετσι...θα δεις πως θα στον επιστρεψω:BDGBGDB55:

Μανώλη μας τρελανες...

Εγώ σκάω που δεν προλάβαμε να δούμε το σχέδιο και την ανάλυσή του. Για να μην πω ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις από τότε έχουμε να δούμε...